Solopress Printing Spotlight: Secret Paradise Spa

Solopress trykte og udstansede disse 400 g silke-visitkort for Secret Paradise Spa i London.

Secret Paradise's aromatiske krydderier og frugtbaserede spa-behandlinger er himmelske. Spa-direktør Nadia Arain afslører, hvorfor hun også er i paradis, når det gælder Solopress.com's stressfri print...

Det hemmelige paradis (www.secretparadisespa.com) er en unisex Luxury Day Spa i Hendon i det nordlige London, som tilbyder dekadente skønheds- og holistiske behandlinger, der stammer fra hele verden. Vores kunders tilfredshed er af største vigtighed for os, og vi sætter en stor ære i at give dig et stort smil på læben.

Vores kunder kan vælge mellem en bred vifte af ansigtsbehandlinger, der omfatter 24 Carat Gold Facial, Rose Petal Facial og The Green Clay and Avocado Masque til kropsbehandlinger, der spænder fra tibetanske bundter fyldt med himalayasalte placeret på ryggen til The Secret Paradise Scrub, der er en eksfoliering af hele kroppen ved hjælp af udtørrede kokosflager, sødmælk og tørrede jasminblomster for en virkelig himmelsk følelse! Ud over at gøre dig smuk på ydersiden er det også vores mål at få dig til at føle dig selvsikker på indersiden.

Forkælet, finpudset og poleret

Jeg valgte at bruge Solopress.com til vores trykning, fordi hjemmesiden som et første indtryk kortfattet kommunikerede deres service. Som det gamle ordsprog siger: "Man får aldrig en ny chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk". De trykte og leverede mine skræddersyede udstansede visitkort på rekordtid med absolut præcision og perfektion.

Andre virksomheder trykker i god kvalitet, men Solopress trykker virkelig fremragende, og jeg vil anbefale dem til alle andre virksomheder, jeg kommer i kontakt med, og selv vende tilbage for at få trykt. Deres personale er venligt og hjælpsomt, men det, jeg elskede mest ved deres service, var deres hastighed. Effektivitet er afgørende for at have en succesfuld virksomhed. Prøv Solopress i dag, du vil aldrig se dig tilbage!

Solopress.com trykte og udstansede disse 400gsm silke-visitkort for Secret Paradise Spa

Solopress trykte og udstansede disse 400 g silke-visitkort for Secret Paradise Spa i London.Solopress trykte og udstansede disse 400 g silke-visitkort for Secret Paradise Spa i London.

Solopress.com har trykt disse åbne og lukkede glansskilte til Secret Paradise Spa

Solopress har trykt dette åbne skilt til Secret Paradise Spa i London.

Solopress har trykt dette lukkede skilt til Secret Paradise Spa i London.

Solopress.com har trykt dette Klistermærke til pudderrum for Secret Paradise Spa

Solopress har trykt dette toiletskilt til Secret Paradise Spa i London.

Giv din mening til kende

Hvis du har spørgsmål om tryk eller design til os, eller hvis du vil dele dine egne visitkort, flyers eller klistermærker, der er trykt på Solopress.com, så rul ned på denne side til boksen "Giv et svar" nedenfor, og skriv dine kommentarer (du kan også kommentere via Facebook-boksen)...

7 KOMMENTARER

  1. Disse silkeagtige visitkort er FANTASTISKE! Vi skal snart have nye kort og vil helt sikkert prøve sådan noget næste gang.

  2. Flotte designs 🙂 Jeg er enig, SoloPress er svære at slå (jeg har ikke fundet nogen, der kan matche dem endnu). Jeg ville dog ønske, at de kunne tilbyde et tykkere kort med mat finish, men alt andet var perfekt.

  3. Kommentar til iPhone 5-konkurrence. Jeg er også SoloPress-kunde, og jeg har endnu ikke fundet et andet firma, der kan slå dem i leveringstid, kvalitet og kundeservice.

  4. Når man arbejder med deadlines for koncerter og altid forsøger at promovere til publikum, er jeg enig med Nadia i, at Solopress tager alle bekymringer ud af bestillingen - man er sikker på et flot produkt - tak.

  5. Disse visitkort ser meget imponerende ud og ville helt sikkert opmuntre mig til at bruge den annoncerede virksomhed.

Der er lukket for kommentarer.