Solopress Print Spotlight: Secret Paradise Spa

Solopress drukte en stanste deze 400gsm Silk Business Cards voor Secret Paradise Spa in Londen

De aromatische kruiden en op fruit gebaseerde spabehandelingen van Secret Paradise zijn hemels. Spa directeur Nadia Arain onthult waarom ze ook in het paradijs is als het gaat om Solopress.com's stressvrij printen...

Geheim paradijs (www.secretparadisespa.com) is een unisex Luxe Day Spa gevestigd in Hendon, Noord-Londen dat zich richt op decadente schoonheid en holistische behandelingen die afkomstig zijn uit de hele wereld. Onze klanttevredenheid is van het grootste belang voor ons en we nemen grote trots en plezier in het zetten van een grote glimlach op je gezicht.

Onze klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan gezichtsbehandelingen, waaronder de 24 karaats gouden gezichtsbehandeling, de rozenblaadjes gezichtsbehandeling en het groene klei- en avocadomasker, en lichaamsbehandelingen die variëren van Tibetaanse bundels gevuld met Himalaya-zouten die op je rug worden gelegd tot de Secret Paradise Scrub, een scrub voor het hele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van gedroogde kokosnootschilfers, volle melk en gedroogde jasmijnbloemen voor een hemels gevoel! We willen je niet alleen mooi maken aan de buitenkant, maar je ook zelfverzekerd laten voelen aan de binnenkant.

Verwend, gepoetst en gepolijst

Ik koos voor Solopress.com voor ons drukwerk omdat, als eerste indruk, de website beknopt hun service communiceerde. Zoals het oude gezegde luidt: Je hebt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Ze drukten en leverden mijn op maat gestanste visitekaartjes in recordtijd met absolute precisie en perfectie.

Andere bedrijven hebben drukwerk van geweldige kwaliteit, maar Solopress heeft echt uitstekend drukwerk en ik zal hen aanbevelen aan elk ander bedrijf waarmee ik in contact kom en zelf terugkomen voor drukwerk. Hun personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar wat ik het leukste vond aan hun service was hun snelheid. Efficiëntie is essentieel voor een succesvol bedrijf. Probeer Solopress vandaag nog, je kijkt nooit meer terug!

Solopress.com heeft deze gedrukt en gestanst 400 gsm zijden visitekaartjes voor Secret Paradise Spa

Solopress drukte en stanste deze 400gsm Silk Business Cards voor Secret Paradise Spa in LondenSolopress drukte en stanste deze 400gsm Silk Business Cards voor Secret Paradise Spa in Londen

Solopress.com printte deze Open en Gesloten Gloss Signs voor Secret Paradise Spa

Solopress drukte dit open uithangbord voor Secret Paradise Spa in Londen

Solopress drukte dit gesloten uithangbord voor Secret Paradise Spa in Londen

Solopress.com drukte dit af Poeder kamer sticker voor Secret Paradise Spa

Solopress drukte deze toiletbordjessticker voor Secret Paradise Spa in Londen

Zeg het maar

Als je vragen hebt over drukwerk of ontwerp voor ons, of als je je eigen visitekaartjes, flyers of stickers gedrukt bij Solopress.com wilt delen, scroll dan naar beneden op deze pagina naar het vak 'Laat een reactie achter' hieronder en plaats je commentaar (je kunt ook reageren via het Facebook-vak)...

7 REACTIES

  1. Deze zijdeachtige visitekaartjes zijn geweldig! We hebben bijna nieuwe kaartjes nodig en zullen de volgende keer zeker zoiets proberen.

  2. Geweldige ontwerpen 🙂 Ik ben het ermee eens dat SoloPress moeilijk te overtreffen is (ik heb nog niemand gevonden die aan hen kan tippen). Ik zou wel willen dat ze een dikkere kaart met matte afwerking konden aanbieden, maar verder was alles perfect.

  3. Commentaar voor iPhone 5 concurrentie. Ik ben ook een klant van SoloPress en ik moet nog een ander bedrijf vinden dat hen kan verslaan op het gebied van levertijd, kwaliteit en klantenservice.

  4. Ik werk met deadlines voor concerten en probeer altijd reclame te maken voor een publiek. Ik ben het met Nadia eens dat Solopress alle zorgen wegneemt bij het bestellen - je bent verzekerd van een geweldig uitziend product - bedankt.

  5. Deze visitekaartjes zien er erg indrukwekkend uit en zouden me zeker aanmoedigen om de geadverteerde bedrijven te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.