Solopress Printing Spotlight : Secret Paradise Spa

Solopress a tipărit și a tăiat aceste cărți de vizită de mătase de 400gsm pentru Secret Paradise Spa din Londra.

Tratamentele spa pe bază de condimente aromatice și fructe de la Secret Paradise sunt paradisiace. Nadia Arain, directorul spa-ului, ne dezvăluie de ce se află în paradis și când vine vorba de imprimarea fără stres de la Solopress.com...

Paradisul secret (www.secretparadisespa.com) este un Luxury Day Spa de lux unisex cu sediul în Hendon, în nordul Londrei, care oferă tratamente de frumusețe decadente și tratamente holistice care provin din întreaga lume. Satisfacția clienților noștri este de cea mai mare importanță pentru noi și ne mândrim și ne face plăcere să punem un zâmbet mare pe fața dumneavoastră.

Clienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de tratamente faciale, care includ 24 Carat Gold Facial, Rose Petal Facial și The Green Clay and Avocado Masque, până la tratamente corporale care variază de la pachete tibetane pline de săruri din Himalaya, plasate pe spate, până la The Secret Paradise Scrub, care este o exfoliere a întregului corp folosind fulgi de nucă de cocos deshidratată, lapte integral și flori de iasomie uscate pentru o senzație cu adevărat divină! Pe lângă faptul că vă facem frumoasă la exterior, ne propunem să vă facem să vă simțiți încrezătoare și în interior.

Răsfățată, îngrijită și lustruită

Am ales să folosesc Solopress.com pentru tipărirea noastră deoarece, ca o primă impresie, site-ul web a comunicat în mod concis serviciile lor. Așa cum spune vechea zicală: "Niciodată nu ai o a doua șansă să faci o primă impresie". Ei au tipărit și livrat imprimanta mea personalizată și decupată. cărți de vizită în timp record, cu precizie și perfecțiune absolută.

Alte companii au o calitate excelentă a imprimării, dar Solopress are o imprimare cu adevărat remarcabilă și îi voi recomanda oricărei alte companii cu care voi intra în contact și mă voi întoarce pentru imprimare. Personalul lor este prietenos și de ajutor, dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la serviciile lor a fost viteza lor. Eficiența este imperativă pentru a avea o afacere de succes. Încercați Solopress astăzi, nu veți privi înapoi!

Solopress.com a tipărit și a tăiat acestea Cărți de vizită de mătase de 400gsm pentru Secret Paradise Spa

Solopress a tipărit și a tăiat aceste cărți de vizită de mătase de 400gsm pentru Secret Paradise Spa din Londra.Solopress a tipărit și a tăiat aceste cărți de vizită de mătase de 400gsm pentru Secret Paradise Spa din Londra.

Solopress.com a tipărit aceste semne deschise și închise pentru Secret Paradise Spa

Solopress a tipărit acest semn deschis pentru Secret Paradise Spa din Londra

Solopress a tipărit acest afiș închis pentru Secret Paradise Spa din Londra

Solopress.com a tipărit asta Sticker pentru camera de pudră pentru Secret Paradise Spa

Solopress a tipărit acest autocolant pentru semnul de toaletă pentru Secret Paradise Spa din Londra.

Spuneți-vă părerea

Dacă aveți întrebări legate de tipărire sau design pentru noi, sau dacă doriți să ne împărtășiți propriile cărți de vizită, pliante sau autocolante tipărite la Solopress.com, vă rugăm să derulați în josul acestei pagini până la căsuța "Lăsați un răspuns" de mai jos și să postați comentariile dumneavoastră (puteți comenta și prin intermediul căsuței de Facebook)....

7 COMENTARII

  1. Aceste cărți de vizită mătăsoase sunt minunate! Suntem pe cale să avem nevoie de noi cărți de vizită și cu siguranță vom încerca ceva de genul acesta data viitoare.

  2. Minunate modele 🙂 Sunt de acord, SoloPress sunt greu de bătut (încă nu am găsit pe nimeni care să-i egaleze). Mi-aș fi dorit să poată oferi totuși un card cu finisaj mat mai gros, dar în rest totul a fost perfect.

  3. Comentariu pentru competiția iPhone 5. Sunt, de asemenea, un client SoloPress și încă nu am găsit o altă companie care să-i bată în ceea ce privește timpul de livrare, calitatea și serviciul clienți.

  4. Lucrând la termene limită pentru concerte și încercând mereu să promovez audiențele, sunt de acord cu Nadia că Solopress elimină toate grijile legate de comenzi - ești sigur că vei primi un produs care arată foarte bine - mulțumesc.

  5. Aceste cărți de vizită arată foarte impresionant și cu siguranță m-ar încuraja să folosesc afacerea anunțată.

Comentariile sunt închise.