Adobe InDesign-vejledning: Billedgitre og tegnstile

Denne episode bygger videre på succesen med vores første InDesign-tutorial og dykker dybere ned i vigtige genveje, der kan hjælpe enhver designer. Spar tid med karakterstile, en teknik, der er perfekt til at skabe ensartet branding, og du kan højne kvaliteten og præcisionen af dine designs ved at mestre billedraster. 

Abonner-knap

Inspiration fra pitch til side

I dette andet afsnit af vores serie lader vi os inspirere af det slanke og funktionelle design af Brightons program. Layoutet med tre kolonner, som er en fast bestanddel af deres design, fungerer som vores skabelon og viser, hvordan man effektivt kan afbalancere tekst og billeder for at skabe en engagerende visuel oplevelse.

Skab billedrammer med præcision

Vores tutorial begynder med konstruktionen af billedrammer. Vi udforsker brugen af InDesigns rektangelrammeværktøj og understreger vigtigheden af præcision og justering. Ved at bruge tastaturgenveje og værktøjer som mellemrumsværktøjet demonstrerer vi, hvordan man skaber billedrammer med jævn afstand, der forbedrer det visuelle indtryk af dit layout.

Placering og skalering af billeder

Når gitteret er indstillet, fører vi dig gennem processen med at indsætte og skalere billeder. Denne del af vejledningen fokuserer på at opnå et afbalanceret og proportionalt udseende, ligesom med en klippemaske, og sikrer, at dine billeder passer perfekt inden for de angivne rammer.

Implementering af tegnstile til ensartet tekstformatering

Højdepunktet i vores tutorial er implementeringen af tegnformater. Denne funktion i InDesign er en game-changer til at sikre ensartet og effektiv tekstformatering. Vi guider dig gennem opsætning af en ny tegnstil, justering af skrifttypevalg og tilføjer endda et kreativt touch med fremhævet tekst.

Praktisk anvendelse

Som afslutning på øvelsen anvender vi de lærte teknikker til at skabe et visuelt overbevisende layout. Denne praktiske tilgang styrker ikke kun færdighederne, men viser også, hvordan disse InDesign-funktioner kan løfte dine printprojekter.

Hold øje med mere

Vores rejse slutter ikke her. I de kommende episoder vil vi udforske flere designaspekter fra Premier League-programmer, hver gang fyldt med tips og tricks til at forfine dine InDesign-evner.

For dem, der er ivrige efter at udvide deres færdigheder i InDesign, især med hensyn til at skabe professionelle og iøjnefaldende layouts, er denne vejledning en uvurderlig ressource. Se vores video, følg med og oplev, hvordan disse teknikker kan forvandle dine printprojekter.

Hvis tiden er afgørende, så tjek vores YouTube-kortfilm eller TikTok til at forklare disse teknikker på få sekunder.

Når du har styr på brugen af billedgitre og tegnstile til dit design, vores sortiment vil være her for at producere dit kunstværk perfekt på tryk!

Transskription

Velkommen tilbage til afsnit to i serien, hvor jeg gennemgår Premier League-programmer fra denne sæson og hver måned bruger dem som inspiration til at hjælpe jer med at opbygge jeres færdigheder i InDesign. 

Disse tips vil hjælpe dig med at skabe dine egne illustrationer, som du derefter kan bringe til live med print. I sidste episode kiggede jeg på Wolves-programmet og viste dig, hvordan du opsætter et InDesign-dokument. 

I denne episode gennemgår jeg indholdssiden i Brightons program og viser dig, hvordan du skaber nogle af de funktioner, de har brugt. 

Her er en forsmag på, hvad jeg vil vise dig, hvordan du kan skabe. Som du kan se, har de brugt et layout med tre kolonner til at opdele informationerne og billederne, så siden bliver mere overskuelig. 

Jeg kan virkelig godt lide enkeltheden i dette design, og jeg tror, at de har inkluderet den helt rigtige mængde information til at fange din opmærksomhed. De har ikke overdrevet det, og de har ikke efterladt dig uden at vide, hvad du kan forvente. 

Brugen af billedraster til at fremhæve dele af programmet er også en god idé, og man ser det på de fleste indholdssider i fodboldprogrammer. 

I denne episode viser jeg dig, hvordan du kan lave dine egne markerede tekst- og billedgitre, som de har her. Så her er et design, jeg har lavet inspireret af Brighton-programmet. Jeg vil vise dig, hvordan du opretter dette billedgitter med den fremhævede tekst. 

Jeg har gjort plads til, at jeg kan lave billedrammerne, så lad os begynde med det. Gå over til værktøjslinjen, og vælg rammeværktøjet Rektangel. Hold Shift nede, og træk en firkant som denne i kanten af kolonnen, men slip ikke Click og Shift endnu. 

Brug piletasterne, opfor at skabe to lodrette, og brug derefter piletasterne, rigtigtfor at oprette to vandrette, og det skaber et jævnt mellemrum mellem hvert billede. Du kan bruge dette værktøj her, mellemrumsværktøjet, til at ændre størrelsen på hver enkelt, og du kan flytte det op og ned ved at holde Alt nede. Og hvis du holder Shift nede, kan du adskille disse to. Hvis du holder Ctrl nede, kan du ændre et mellemrum på den måde, og det kan du gøre med alle former for gitre. 

Men lad os gå tilbage til to og to, som jeg havde før. Som du så tidligere, havde jeg kun et vandret billede i toppen, og det er virkelig nemt at gøre. Bare slet en af boksene, og træk den over til kanten med værktøjet til direkte markering. Og der har vi det, tre rammer, som vi nu kan sætte vores billeder ind i. 

Så nu, hvor vi har lavet vores billedrammer, kan vi gå videre og placere vores billeder, og det er virkelig nemt at gøre. Vælg en af rammerne, gå til file, gå ned til place, og find det billede, du gerne vil have. 

Som du kan se, har den ikke skaleret billedet til en proportional størrelse, så alt, hvad jeg skal gøre, er at klikke på cirklen i midten her, og du vil se en hånd som denne. Højreklik, vælg tilpasning og derefter tilpas indholdet proportionalt. 

Som du kan se, har det stadig ikke passet korrekt, men jeg kan nu se mit billede. Så for at skalere dit billede skal du sørge for at have en brun kontur som denne. Det betyder, at jeg kun ændrer billedet inde i rammen og ikke selve rammen. 

Så holder Alt + SkiftJeg skalerer det bare op, så det passer ind i rammen. Som du kan se, er intet gået uden for rammen, og det hele er blevet inden for, ligesom med en klippemaske. Så nu kan jeg bare gentage trinnet for de andre rammer. 

Jeg er færdig med at tilføje alle mine billeder til rammerne, og jeg har også tilføjet kopien, som jeg vil vise dig, hvordan du fremhæver. Så gå over til VindueGå ned til Stilarterog vælg Karakterstileeller du kan bruge genvejen, Skift + F11. Og en fane som denne åbnes. 

Karakterstile er virkelig nyttige, da de hjælper dig Spar tid og sikre konsekvent formatering i hele dit kunstværk. Der er også noget, der hedder paragraph styles, som jeg vil vise dig, hvordan du gør i senere episoder, men lige nu vil jeg kun gennemgå character styles. 

Nu, hvor vi har åbnet denne fane, skal du vælge plus-ikonet her, og det vil oprette en ny tegnstil, der hedder tegnstil et. Med din tekst valgt, dobbeltklik på karakterstilen, og en fane som denne åbnes. Sæt kryds i preview-boksen i nederste venstre hjørne, så du kan se alle ændringerne ske i takt med tiden. 

Så lad os gå ned til de grundlæggende tegnformater til at begynde med, og vi kan nu vælge, hvilken skrifttype en sætning skal have. Og jeg vil gøre Proxima Nova, font style, regular og størrelse 15. Og det er jeg tilfreds med. 

Jeg vil have, at min farve skal være hvid, da den vil være på en blå baggrund, så den skal være synlig. Nu vil vi gå til indstillinger for understregning, og det er her, vi vil tilføje vores fremhævning. Så i denne indstilling skal du sikre dig, at du markerer understregning, og at der er et afkrydsningsfelt. Lad os nu bare ændre vægten til 10, og sørg så for, at forskydningen er -3. 

Som du kan se, dækker fremhævningen ikke hele teksten. Så det, vi skal gøre, er at øge vægten langsomt, indtil den passer over teksten. Jeg vil lave farven på fremhævningen til cyan. 

Jeg besluttede, at jeg ikke kan lide 17, og jeg vil sænke den en lille smule, bare så der er et mellemrum mellem hver linje. Du kan også ændre farven på mellemrummet, men jeg vil lade det være, som det er nu, og klikke på OK. Jeg bliver nødt til at gøre min lærebog lidt større, bare så sætningen passer ind i den. 

Nu skal jeg bare vælge mine andre sætninger, og så kan jeg anvende denne tegnstil. Og jeg kan også gøre det for denne sætning her. Og som du hurtigt kan se, har jeg bare tilføjet denne stil og fremhævet alle disse sætninger. 

Tak, fordi du så denne episode, og jeg håber, at jeg kunne lære dig et par tricks, som du kan bruge i dit nuværende printprojekt eller et fremtidigt. Og glem ikke at følge med, når jeg gennemgår West Ham-programmet og viser dig endnu flere tricks, som du kan bruge i dit print.