Solopress investeert £110K in nieuwe Autobond laminator

Solopress Autobond lamineermachine breedbeeldfoto

Solopress investeert £110K in nieuwe Autobond lamineermachine

Bekroonde drukker uit Essex koopt een Mini 76 TPHS lamineermachine

Southend-on-Sea, Essex - 1 mei 2013 - SolopressSolopress, een van de toonaangevende online drukkerijen in het Verenigd Koninkrijk, kondigt met trots de toevoeging aan van een nieuwe Autobond Mini 76 TPHS Laminator aan ons groeiende assortiment hoogwaardige afwerkingsmachines. Deze investering van £110,000 door Solopress is slechts een volgende stap in de weg die het bedrijf aflegt om de nummer 1 online commerciële drukkerij van het Verenigd Koninkrijk te worden.

Opgericht door Andy Smith en Aron Priest in 1999, is Solopress nu de voorkeursdrukker voor meer dan 80.000 klanten in Londen, Essex en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Onze twee Xerox iGen4 digitale persen en vijf Heidelberg Speedmaster SM 74 lithografische persen draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. De dringende printopdrachten van onze klanten komen dus echt vers van de pers!

Lamineren is een coating die op bedrukt materiaal wordt aangebracht om het eindproduct te beschermen en een gladde afwerking te geven. Met een maximale productiesnelheid van 60 meter per minuut kan de Mini 76 TPHS Laminator van Autobond een groot aantal papiersoorten en -gewichten aan, gaande van 90gsm tot 650gsm. Solopress zal de Mini 76 gebruiken om een glanzend of mat laminaat aan te brengen op verschillende van onze producten, waaronder visitekaartjes, brochures, folders en mappen.

"De Autobond Mini 76 TPHS Laminator heeft een uitstekende reputatie op het vlak van prestaties en betrouwbaarheid en past perfect in de drukke afdeling voor drukwerkafwerking van onze fabriek", zegt Aron Priest, CEO en medeoprichter van Solopress. "Het maakt allemaal deel uit van ons voortdurende engagement om een snelle printservice te bieden die nooit inboet aan kwaliteit - een winnende combinatie voor Solopress en onze klanten."

Over Solopress:

Solopress levert drukwerk van topkwaliteit met een supersnelle doorlooptijd, zeer concurrerende prijzen en GRATIS bezorging in het Verenigd Koninkrijk bij elke bestelling. Bovendien zijn milieuvriendelijke alternatieven voor al onze producten, gemaakt van 100% gerecycled papier en karton, waar mogelijk beschikbaar. Solopress biedt ook een discrete en gebruiksvriendelijke B2B drukwerk- en bezorgservice voor drukwerkinkopers, wederverkopers, ontwerpbureaus en marketingbedrijven.

Over Autobond:

Autobond (www.autobondlaminating.com) is een van 's werelds grootste fabrikanten van thermische en watergebaseerde filmlamineermachines, digitale inkjetspot UV-machines, UV-rolcoatingmachines en encapsulatiemachines, en ook een belangrijke leverancier van thermische en watergebaseerde films en fabrikant van lamineerlijmen, die gebruikt kunnen worden op de meeste merken lamineermachines. Het bedrijf heeft een wereldwijde reputatie voor het leveren van betrouwbare en veelzijdige inline en offline machines die hoge kwaliteit en kosteneffectieve laminering kunnen leveren en nog veel meer.

Solopress Autobond lamineermachine breedbeeldfoto

Fotobijschrift:
Solopress medeoprichters Andy Smith (rechts) en Aron Priest met de nieuwe Autobond Mini 76 TPHS Laminator

1 REACTIE

  1. Wow, wat een investering! Hopelijk gaat het nu sneller voor je - niets erger dan zitten wachten tot het A4 lamineerapparaat na 20 min het product uitspuugt 😉

Reacties zijn gesloten.