Solopress investește 110.000 de lire sterline în noul laminator Autobond

Solopress Autobond laminator Solopress Autobond fotografie wideshot

Solopress investește 110.000 de lire sterline în noua mașină de laminare Autobond

Imprimanta premiată din Essex cumpără un Laminator Mini 76 TPHS

Southend-on-Sea, Essex - 1 mai 2013. Solopress, una dintre cele mai importante companii de tipărire online din Marea Britanie, are plăcerea de a anunța adăugarea unui nou Laminator Autobond Mini 76 TPHS la gama noastră în creștere de utilaje de finisare a tipăriturilor de înaltă calitate. Această investiție de 110.000 de lire sterline făcută de Solopress este doar un alt pas în călătoria companiei de a deveni imprimanta comercială online nr. 1 din Marea Britanie.

Înființată de Andy Smith și Aron Priest în 1999, Solopress este acum tipografia preferată de peste 80.000 de clienți din Londra, Essex și din restul Regatului Unit. Ne folosim cele două prese digitale Xerox iGen4 și cele cinci prese litografice Heidelberg Speedmaster SM 74 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Astfel, lucrările de imprimare urgente ale clienților noștri sunt cu adevărat gata de tipar!

Laminarea este un strat de acoperire aplicat pe materialul imprimat pentru a oferi protecție și un finisaj neted produsului finit. Cu o viteză maximă de producție de 60 de metri pe minut, Laminatorul Mini 76 TPHS de la Autobond poate prelucra o multitudine de tipuri de hârtie și greutăți cuprinse între 90 și 650 de grame. Solopress va utiliza Mini 76 pentru a aplica un laminat lucios sau mat pe o varietate de produse, inclusiv cărți de vizită, broșuri, fluturași și dosare.

"Laminatorul Autobond Mini 76 TPHS are o reputație excelentă în ceea ce privește performanța și fiabilitatea și se potrivește perfect pentru departamentul aglomerat de finisare a tipăriturilor din fabrica noastră", spune Aron Priest, CEO și co-fondator al Solopress. "Totul face parte din angajamentul nostru continuu de a oferi un serviciu de imprimare rapidă care nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea - o combinație câștigătoare pentru Solopress și pentru clienții noștri."

Despre Solopress:

Solopress furnizează imprimare de calitate superioară cu o execuție foarte rapidă, prețuri foarte competitive și livrare GRATUITĂ în Marea Britanie la fiecare comandă. În plus, alternativele ecologice pentru toate produsele noastre, realizate din hârtie și carton reciclat 100%, sunt disponibile ori de câte ori este posibil. Solopress oferă, de asemenea, un serviciu de imprimare și livrare B2B discret și ușor de utilizat pentru cumpărătorii de tipărituri, revânzătorii, agențiile de design și companiile de marketing.

Despre Autobond:

Autobond (www.autobondlaminating.com) este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de laminatoare termice și pe bază de apă, de mașini UV cu jet de cerneală digitală, de mașini de acoperire cu role UV și de mașini de încapsulare, precum și un furnizor important de filme termice și pe bază de apă și un producător de adezivi de laminare, care pot fi utilizați pe majoritatea mărcilor de mașini de laminare. Compania are o reputație globală pentru furnizarea de utilaje fiabile și versatile, în linie și în afara liniei, capabile să realizeze laminare de înaltă calitate, la prețuri avantajoase și nu numai.

Solopress Autobond laminator Solopress Autobond fotografie wideshot

Legendă foto:
Co-fondatorii Solopress, Andy Smith (dreapta) și Aron Priest cu noul Laminator Autobond Mini 76 TPHS.

1 COMENTARIU

  1. Wow, ce investiție! Sper că acest lucru face lucrurile mai rapide pentru tine - nimic mai rău decât să stai să aștepți ca laminatorul A4 să scuipe produsul după 20 de minute 😉 .

Comentariile sunt închise.