Personaje Beermat - coasterul umil primește o schimbare de design

Hattie Stewart beermat caractere Hattie Stewart

Inkygoodness, experții în găsirea de noi și interesante talente în domeniul ilustrației și al artei lowbrow, au folosit covorașe de bere în cel mai recent proiect de design de personaje...

Logo-ul Inkygoodness Beermat CharactersInspirat de tema neobișnuită a Caracterele Beermat, maeștrii creativi Inkygoodness prezintă talentele a peste 80 de artiști și ilustratori internaționali într-o nouă expoziție londoneză care se va deschide săptămâna viitoare. Fiecare artist a fost însărcinat cu provocarea de a transforma un simplu beermat într-un personaj - cu rezultate surprinzătoare și încântătoare!

Umilul suport de pahar este frecvent folosit ca un caiet de schițe ad-hoc în bar, mai ales în timpul unui schimb aprins de idei și opinii. De-a lungul anilor, acestea au oferit mii de designeri și oameni de afaceri cu multe momente de inspirație alimentate de alcool. Prin urmare, este normal ca un grup de artiști talentați să decidă să redea ceva acestei bucăți clasice de carton.

Coasta pe un vis

"Rezultatele au fost cu mult peste ceea ce am fi putut spera", spune Lisa Hassell, fondatoarea și directorul de creație al Inkygoodness, în interviul acordat recent pentru Săptămâna designului. "Talentul, îndemânarea și imaginația pură care au fost folosite pentru a realiza aceste lucrări este incredibilă."

Printre artiștii participanți la viitoarea expoziție Beermat Characters se numără:

David Shillinglaw

David Shillinglaw caractere beermat

David Shillinglaw's Lucrările lui Beergoggles explorează diferitele stări de intoxicare alcoolică. După rezidențe artistice în Japonia și Africa de Sud, David locuiește și lucrează acum într-un vechi depozit transformat din Londra.

"Inspirându-se din propriile sale gânduri și idei despre lume, lucrările lui David sunt pline de forme, culori, linii puternice și pline de mesaje tipografice."
-Inkygoodness

El Tobe

Personaje El Tobe beermat

Cu toții am trecut prin asta. Prea multe beri și camera începe să se învârtă. Această senzație neclară, cu stropii care se revarsă, a fost sursa de inspirație din spatele El Tobe's cvartet de personaje Boozers Beermat. "Etichetați ca fiind gremlinii din lumea barurilor, ei ies la iveală doar atunci când ai băut prea mult", glumește El Tobe. "Dacă îi poți vedea, atunci probabil că e timpul să pleci acasă!".

"În timpul zilei, El Tobe lucrează ca grafician la agenția "ditto", iar noaptea creează ilustrațiile sale de un comic întunecat."
-Inkygoodness

Hattie Stewart

Hattie Stewart beermat caractere Hattie Stewart

Create în întregime cu markere fluorescente Posca, aceste covorașe de bere Hello Cheeky sunt Hattie Stewart's contribuție luminoasă și colorată la experimentul artistic ingenios al lui Inkygoodness. Printre clienții lui Hattie se numără Adidas, Diesel și Urban Outfitters.

"Cu ochiul liber, suprarealistă și mai mult decât obraznică, Hattie este renumită pentru ilustrațiile sale ciudate și ușor sinistre."
-Inkygoodness

Domnul Carne de vită

Domnul personajul Beef beermat

Mr the Beef este un artist și ilustrator din Nottingham. Personajele sale Bird (Of Peace), Brewdog și Teen Wolf Beermat vor fi expuse în cadrul expoziției.

"Inspirându-se din arta stradală, din designul de la mijlocul secolului trecut, din conversațiile auzite, din arhitectura brutalistă și din copilăria sa din anii 1980, lucrările lui Mr the Beef se concentrează în jurul lumii pline de umor a personajelor care îi umplu caietele de schițe."
-Inkygoodness

@mrthebeef pe Twitter

Fabrica de jucării

Fabrica de jucării joc de masă cu caractere beermat

Artistul din Anvers Sam De Buysscher, cunoscut și sub numele de Fabrica de jucării, a dezvoltat un joc cool Who Buys Da Next Round? Jocul de societate cu personaje Beermat. Fiecare dintre cele șase personaje beermat din acest joc reprezintă o emoție tipică resimțită atunci când o persoană este beată: The Beast, The Sleeper, The Overjoyed, The Nutcase, The Emo și The Addict. Care dintre ele ai fi tu în timpul unei ieșiri în oraș?

"Jucându-se cu culori puternice și luminoase, cu designul anilor 1950 și cu mult umor, creațiile ironice ale lui Sam au apărut la colțuri de stradă, pe afișe, în vitrinele magazinelor și în proiecte de ilustrație comercială."
-Inkygoodness

16 COMENTARII

 1. Îmi plac desenele lui David, foarte Picasso. Acestea sunt fabuloase! Ar înveseli orice bar sau pub!

 2. Acestea sunt grozave. Îmi amintește de cântecul lui Joni Mitchell "on the back of a cartoon coaster...". am desenat o hartă a Canadei... cu fața ta desenată pe ea de două ori."

 3. Mare idee - au unele cu (ahem, responsabil) idei de jocuri de băut ar trebui să producă câteva râsete sau să umple un spațiu atunci când o rundă este în așteptare...

 4. O idee fantastică, băieți și fete, cu siguranță înviorează decorul în unele dintre unitățile de pe aici! Poate că și cele cu oglinzi ar ajuta!

 5. Aceasta este o piesă minunată de gândire creativă pusă în practică și aduce distracție și interes într-o piesă funcțională de îmbrăcăminte de masă de zi cu zi.

 6. Aceasta este o idee atât de grozavă - îmi plac în special desenele fabricii de jucării!

 7. Covorașele de bere sunt din nou la modă, îmi plac cele de tip Bob Buretele. Grozav pentru barurile de familie.

 8. Le iubesc! Sunt amuzante, nu sunt pretențioase... Am observat beermats funky în pub-uri înainte și m-am gândit să le păstrez, dar întotdeauna sfârșesc ude și rupte spre sfârșitul nopții, fără ca nimeni să vrea să le ia acasă (o paralelă a propriei mele vieți? Haha!).

 9. Ce modele de covorașe de bere funky - un mod de exprimare de sine - ar putea fi folosite și pentru cești de ceai și cafea pentru a le maximiza utilizarea.

 10. Îmi plac modelele neobișnuite, întotdeauna mă găsesc jucându-mă distrat cu beermăturile când am mâncat câteva! Unul dintre cele mai bune modele de beermat a fost o mică fereastră de spațiu, iar pub-ul a pus la dispoziție stilouri pentru ca oamenii să mâzgălească în ele, niște modele foarte creative!

 11. Îmi plac foarte mult desenele lui El Tobe, ar merge foarte bine cu o sticlă de Desperado într-o vineri seara!

 12. În mod clar, la această expoziție vor fi prezentate câteva talente deosebite. Favoritul meu din mica selecție de mai sus este Mr. the Beef. Dacă mă uit la alte lucrări ale sale, consider că utilizarea minimalistă a culorilor face ca ilustrațiile să fie foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual.

  Încorporarea elementelor de joc în covorașele de bere ilustrate de Sam De Buysscher este o idee excelentă și aș fi interesat să văd dacă cineva continuă pe această cale de dezvoltare în viitor.

  În timp ce eu consider că creațiile lui El Tobe sunt uimitoare, ele ar putea fi puțin nepractice; ar începe să fie folosite ca pălării atunci când oamenii au băut prea mult?

  Indiferent dacă beermats sunt funcționale sau nu, nu există nicio îndoială că Inkygoodness a ales niște artiști grozavi pentru a le prezenta!

Comentariile sunt închise.