Beste pantoposters van 2013

Panto posters van 2013 - Buttons


Mannen verkleed als vrouwen, vrouwen verkleed als mannen en voormalige reality-tv-sterren die hun laatste seconden van roem gebruiken om nog wat geld te verdienen voordat ze weer in de obscuriteit verdwijnen. Pantomime seizoen is nu in volle gang in een theater bij jou in de buurt. Oh jawel! Maar welke van deze typisch Britse showbizzproducties heeft ook een van de beste panto posters van 2013?

Aladdin

Aladdin panto posters

Aladdin, rennend op de Nieuw Wimbledon Theater in Londen tot 11th In januari maakt comédienne en schrijfster Jo Brand haar debuut als de Genie van de Ring.

Knopen: Een ander Assepoesterverhaal

Buttons panto poster

Knopen: Another Cinderella Story, draait in de Rozemarijn Tak theater in Londen tot 7th January is een nieuwe interpretatie van het klassieke sprookje van Assepoester.

Hans en Grietje

Hans en Grietje panto poster

Hans en Grietje, rennend bij de Brouwerij Kunstcentrum in Kendal tot 29th December, is een volkse kerstshow voor het hele gezin.

Jack en de bonenstaak

Jack and the Beanstalk panto poster

Jack en de Bonenstaak poster foto

Jack en de bonenstaak, rennen op de Lyric Hammersmith theater in Londen tot 4th January heeft alle kenmerken van een traditionele panto, maar met een moderne twist. Net als dit opvallende en originele posterontwerp met een koe die van zumba houdt.

Moeder de Gans

Moeder de Gans panto poster

Moeder de Gans poster foto

Moeder de Gans, draait op De Montgomery in Sheffield van 10th Van januari tot 18 januari is de jaarlijkse pantomime van de Wales Methodist Panto Players.

Peter Panto en de ongelooflijke Stinkerbell

Peter Panto en de Ongelooflijke Stinkerbell poster

Peter Panto And The Incredible Stinkerbell, draait in het Het Tron Theater in Glasgow tot 4th January is weer een stukje hedendaags theaterwerk - met een bijpassend posterontwerp.

Pinokkio

Pinokkio panto poster

Pinokkio opent bij De Oude Markt theater in Brighton en Hove van 28th December tot 2en Januari. Laten we hopen dat de verbeelding van de kinderen en ouders die naar deze show kijken net zo vaardig is als dit prachtige posterontwerp.

Gelaarsde Kat

Gelaarsde Kat panto poster

Gelaarsde Kat, rennend bij de Hackney Rijk in Londen tot 5th Januari is een "vrolijk eclectische" panto volgens de theaterrecensent van dagblad Metro. Kijk ook uit naar deze lantaarnpaalbanners in Mare Street met pantothema.

Londense lantaarnpaal panto banner

Doornroosje

Doornroosje panto poster

Doornroosje, rennend aan de Mercurius Theater in Colchester tot 11th januari, wordt geleverd met banjo-spelende konijnen.

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Sneeuwwitje panto poster

Ik denk dat we onze eigen plaatselijke pantomime ook moeten opnemen in deze panto posters parade. Sneeuwwitje, met Lisa Riley uit Emmerdale, is te zien in de Cliffs Paviljoen theater in Southend-on-Sea tot 4th Januari. Het ontwerp van de poster volgt de bekende stijl die elk jaar in veel steden in het Verenigd Koninkrijk te zien is.

De wonderbaarlijke tovenaar van Oz

De tovenaar van Oz panto poster

De wonderbaarlijke tovenaar van Oz, draait op De Elgiva in Buckinghamshire tot 4th In januari volgen Dorothy, de Blikken Man, de Leeuw en de Vogelverschrikker het pad van de gele stenen en gaan ze de strijd aan met de boze heks en haar vliegende apen.

Poster afdrukken

3 REACTIES

  1. Een jongen in Preston die chocolade 'Knopen' at `hansel' ing wat Gretal die hij ruilde voor een auto `jack and beanstalk' maar zijn `Moeder Gans' schopte een `Stinkerbell' omdat ze liever wat van de nieuwe `Puss in Boots' had gehad in de nieuwe `Snow White' kleur die werd verkocht in de nieuwe winkel `Pinocchios'. nieuwe `Sneeuwwit' kleur die werd verkocht in de nieuwe winkel `Pinocchios' maar haar minachting duurde niet lang want aan het eind van de dag keek ze naar hem als hij sliep en ze vond je een echte `Slapende Schoonheid' en soms een beetje `Tovenaar Oz'.

  2. Een paar mooie posters, Knowing & liking The Lyric in Hammersmith, deze Jack & the Beanstalk poster past perfect bij hun persoonlijkheid.

Reacties zijn gesloten.