Verbazingwekkende optische illusie van papercraft dinosaurussen - deze video moet je bekijken!

Illusiepapier knutselen - optische dinosaurus

Optische illusionist Brusspup is terug op YouTube met weer een verbazingwekkende visuele truc. Deze keer zul je zweren dat deze papieren T-Rex dinosaurus je recht aankijkt!

Staar-o-saurus Papercraft

Wat vond je van Brusspup's speelse stukje papercraft? Het is net als dit leuke papier T-Rex dinosaurus eigenlijk bezeten is en elke beweging in de kamer kan volgen. Een beetje een hersenkraker, zelfs als je het geheim van de video ontdekt na 1:33.

Geen wonder dus dat deze ingenieuze en vermakelijke YouTube-video in minder dan 5 dagen al door meer dan 2,3 miljoen mensen is bekeken.

Dit is wat een kleine selectie kijkers heeft gezegd over de nieuwste optische illusie van Brusspup op YouTube:

"Het heet een illusie met een hol gezicht." -Kardinaal8910

"Ik wil er een voor op mijn bureau op het werk!" -djflatline86

"Dat is hartstikke eng." -Holeson36

"Ik heb altijd het gevoel dat iemand naar me kijkt. En ik heb geen privacy, ohhh woahhh." -Jxudo

"Je ogen kunnen tegen je liegen, vertrouw ze niet altijd." -Michael Wilson

"Dat is super geweldig! Mijn hersenen exploderen nu." -Michelle Taylor

"Briljante illusie en heel eenvoudig. Heel erg cool." -Mike Parsons

"Dacht dat het CG was. Karton - verbijsterd." -Shawn Driscoll

Hoe het wordt gemaakt

Brusspup papercraft dinosaurus optische illusie

"Deze video is gebaseerd op de beroemde drakenillusie die werd geïnspireerd door Jerry Andrus," zegt Brusspup. "Wat ik ook altijd al wilde proberen, was een grote versie. Het oorspronkelijke bestand was ongeveer 9ft x 9ft. Ik moest het beeld in vier bestanden splitsen zodat de printer van mijn plaatselijke drukkerij het kon afdrukken. Ik heb alle stukken overgetrokken op karton, dat ik heb gebruikt om een steunstructuur voor de afdrukken te maken. Ik gebruikte kleine stukjes karton en hete lijm om de structuur echt stevig te maken."

"Een probleem dat ik had, was dat het papier voor de grote dinosaurus erg glimmend was," voegt Brusspup toe. "Dus als je goed kijkt, zie je de weerspiegeling van de ogen op de 'bovenkant' en de zijpanelen. Ik heb wat matte spray gekocht om te proberen de reflecties te minimaliseren. Het werkte een beetje. Al met al was ik blij met het resultaat."

Opticalmus Prime

Brussup heeft nog veel meer ongelooflijke optische illusies gemaakt op zijn populaire YouTube kanaal, waaronder:

Verbazingwekkende anamorfe illusies

Pac-Man illusie

Zwembad Illusie

18 REACTIES

  1. Heel slim, ik ben blij dat me werd uitgelegd hoe deze illusie werkt, het zou me uren hebben verbaasd.

  2. Ik herinner me zijn Rubix kubus van een tijdje geleden - een geweldige les voor alle marketeers: je hoeft niet de hele wereld te bouwen om impact te hebben, maar laat tellen wat je hebt!

  3. Deze zijn ongelooflijk, mijn vriend liet me laatst deze video zien en we hadden geen van beiden een idee hoe het was gedaan 🙂

  4. Ik vind dit gewoon briljant. Zo'n eenvoudige illusie, maar zelfs als je ziet hoe het gedaan is, neemt het niets van het plezier weg.

  5. Ik ben dol op deze papercraft dinosaurus, echt van goede kwaliteit, mooi van kleur en geweldig dat het lijkt alsof hij beweegt. Ik werk als kinderoppas en de kinderen zouden dit geweldig vinden. Het zou ook geweldig staan op kantoor!

  6. Deze zijn geweldig, de dinosaurus is zo schattig en de schoen is gewoon wow. Ik vind het leuk hoe ze vanuit verschillende hoeken worden getoond, geweldig werk.

  7. Heel slim! In het begin was het moeilijk om erachter te komen wat er nou eigenlijk gebeurde. De Anamorphic Illusions zijn ook uitzonderlijk goed.

  8. De dinosaurus is zo slim, het ziet er geweldig uit. Ik hou ook van de illusie van de voorwerpen op het bureau, ze zien er zo echt uit dat je je niet kunt voorstellen dat er een truc met je ogen wordt uitgehaald.

Reacties zijn gesloten.