Fantastisk optisk dinosaur-illusion i papirkunst - du skal se denne video!

Illusionært papirhåndværk - optisk dinosaur

Den optiske illusionist Brusspup er tilbage på YouTube med endnu et fantastisk visuelt trick. Denne gang vil du sværge på, at denne T-Rex-dinosaur af papir kigger direkte på dig!

Stare-o-saurus Papercraft

Hvad syntes du om Brusspups legesyge værk? Papirarbejde? Det er ligesom dette søde papir T-Rex dinosaur er faktisk besat og kan følge alle dine bevægelser rundt i rummet. Lidt af en hjernevrider, selv når man opdager videoens hemmelighed ved 1:33-mærket.

Det er derfor ikke underligt, at denne geniale og underholdende YouTube-video allerede er blevet set af over 2,3 millioner mennesker på mindre end 5 dage.

Her er, hvad et lille udvalg af seerne har sagt om den seneste optiske illusion fra Brusspup på YouTube:

"Det kaldes en hollow-face-illusion." -Kardinal8910

"Jeg vil have en til mit skrivebord på arbejdet!" -djflatline86

"Det er fandeme uhyggeligt." -Holeson36

"Jeg føler altid, at der er nogen, der holder øje med mig. Og jeg har intet privatliv, ohhhh woahhh." -Jxudo

"Dine øjne kan lyve for dig, stol ikke altid på dem." -Michael Wilson

"Det er superfedt! Min hjerne eksploderer lige nu." -Michelle Taylor

"Genial illusion og virkelig enkel. Meget, meget cool." -Mike Parsons

"Jeg troede, det var CG. Pap - forbløffende." -Shawn Driscoll

Sådan bliver det lavet

Brusspup papirkunst dinosaur optisk illusion

"Denne video er baseret på den berømte drageillusion, som er inspireret af Jerry Andrussiger Brusspup. "En anden ting, jeg altid gerne har villet prøve, var at lave en stor version. Den oprindelige fil var ca. 2,5 x 2,5 m. Jeg var nødt til at dele billedet op i fire filer, så printeren på mit lokale trykkeri kunne printe det. Jeg tegnede alle delene op på pap, som jeg brugte til at bygge en støttestruktur til udskrifterne. Jeg brugte små stykker pap og varm lim til at gøre strukturen virkelig solid."

"Et problem, jeg havde, var, at papiret til den store dinosaur var meget skinnende," tilføjer Brusspup. "Så hvis man kigger godt efter, kan man se refleksionen af øjnene på 'toppen' og sidepanelerne. Jeg købte noget mat spray for at forsøge at minimere refleksionerne. Det virkede en smule. Alt i alt var jeg tilfreds med resultatet."

Opticalmus Prime

Brussup har også skabt mange andre utrolige optiske illusioner på sin populære YouTube kanal, herunder:

Fantastiske anamorfe illusioner

Pac-Man-illusion

Illusion om swimmingpool

18 KOMMENTARER

  1. Meget smart, jeg er glad for, at jeg fik forklaret, hvordan denne illusion fungerer, det ville have forvirret mig i timevis.

  2. Jeg husker hans Rubix-terning fra et stykke tid tilbage - en god lektion for alle marketingfolk, du behøver ikke at bygge verden for at få indflydelse, bare få det, du har, til at tælle!

  3. De er utrolige, min kæreste viste mig denne video den anden dag, og ingen af os havde en anelse om, hvordan det var blevet gjort 🙂.

  4. Jeg synes, det er genialt. Det er sådan en simpel illusion, men selv når man ser, hvordan den er lavet, tager det ikke noget af fornøjelsen fra den.

  5. Elsker denne papercraft dinosaur, virkelig god kvalitet, elsker farven og strålende, at det ser ud som om det bevæger sig. Jeg arbejder som barnepige, og børnene ville elske den, og den ville også se godt ud på kontoret!

  6. De er fantastiske, dinosauren er bare så sød, og skoen er bare wow. Jeg kan godt lide, hvordan de er vist fra forskellige vinkler, fantastisk arbejde.

  7. Meget smart! Det var svært at finde ud af, hvad der egentlig skete i starten. De anamorfiske illusioner er også usædvanligt gode.

  8. Dinosauren er så smart, den ser fantastisk ud. Jeg elsker også illusionen om genstandene på skrivebordet, de ser så ægte ud, at man ikke kan forestille sig, at der bliver spillet et puds på ens øjne.

Der er lukket for kommentarer.