Uimitoare iluzie optică de dinozaur papercraft - trebuie să vezi acest videoclip!

Artizanat de hârtie iluzoriu - dinozaur optic

Iluzionistul optic Brusspup a revenit pe YouTube cu încă un truc vizual uimitor. De data aceasta vei jura că acest dinozaur T-Rex din hârtie se uită direct la TINE!

Stare-o-saurus Papercraft

Ce părere aveți despre piesa jucăușă a lui Brusspup de papercraft? E ca această hârtie drăguță Dinozaurul T-Rex este de fapt posedat și îți poate urmări fiecare mișcare prin cameră. E un pic cam ciudat, chiar și atunci când descoperi secretul videoclipului la minutul 1:33.

Nu este de mirare că acest videoclip ingenios și amuzant de pe YouTube a fost vizionat deja de peste 2,3 milioane de persoane în mai puțin de 5 zile.

Iată ce au spus doar o mică selecție de spectatori despre cea mai recentă iluzie optică Brusspup de pe YouTube:

"Se numește iluzie cu fața goală." -Cardinal8910

"Vreau unul pentru biroul meu de la serviciu!" -djflatline86

"E înfiorător ca naiba." -Holeson36

"Întotdeauna mă simt ca și cum cineva mă urmărește. Și nu am intimitate, ohhhh woahhh." -Jxudo

"Ochii tăi te pot minți, nu te încrede întotdeauna în ei." -Michael Wilson

"E super tare! Creierul meu explodează acum." -Michelle Taylor

"O iluzie genială și foarte simplă. Foarte, foarte tare." -Mike Parsons

"Credeam că este CG. Cartonul - a dat peste cap." -Shawn Driscoll

Cum se face

Brusspup papercraft dinozaur dinamovist iluzie optică

"Acest videoclip se bazează pe celebra iluzie a dragonului care a fost inspirată de Jerry Andrus," spune Brusspup. "Un alt lucru pe care mi-am dorit întotdeauna să îl încerc a fost să am o versiune mare. Fișierul original avea aproximativ 2,5 m x 2,5 m. A trebuit să împart imaginea în patru fișiere pentru ca imprimanta de la tipografia mea locală să o poată imprima. Am trasat toate piesele pe carton, pe care l-am folosit pentru a construi o structură de suport pentru printuri. Am folosit bucăți mici de carton și lipici la cald pentru a face structura foarte solidă."

"O problemă pe care am avut-o a fost că hârtia pentru dinozaurul mare era foarte lucioasă", adaugă Brusspup. "Așa că, dacă te uiți cu atenție, poți vedea reflexia ochilor pe "partea de sus" și pe panourile laterale. Am cumpărat niște spray mat pentru a încerca să minimalizez reflexiile. A funcționat puțin. Per total, am fost mulțumit de rezultate."

Opticalmus Prime

Brussup a creat și o mulțime de alte iluzii optice incredibile pe popularul său site YouTube canal, inclusiv:

Iluzii anamorfice uimitoare

Pac-Man iluzie

Iluzie piscină de înot

18 COMENTARII

  1. Foarte inteligent, mă bucur că mi s-a explicat cum funcționează această iluzie, m-ar fi nedumerit ore întregi.

  2. Îmi amintesc de cubul Rubix de ceva timp în urmă - o lecție excelentă pentru toți marketerii, nu trebuie să construiești lumea pentru a avea un impact, ci doar să faci ca ceea ce ai să conteze!

  3. Acestea sunt incredibile, prietenul meu mi-a arătat acest video zilele trecute și niciunul dintre noi nu avea habar cum a fost făcut 🙂

  4. Cred că acest lucru este pur și simplu genial. O iluzie atât de simplă, dar chiar și atunci când vezi cum se face, nu-ți răpește deloc plăcerea.

  5. Iubesc acest dinozaur papercraft, de foarte bună calitate, iubesc culoarea și genial că pare că se mișcă. Lucrez ca dădacă și copiilor le-ar plăcea acest lucru, ar arăta grozav și la birou!

  6. Acestea sunt minunate, dinozaurul este atât de drăguț, iar pantoful este pur și simplu wow. Îmi place cum sunt prezentate din unghiuri diferite, o muncă uimitoare.

  7. Foarte inteligent! La început a fost greu să-mi dau seama ce se întâmpla de fapt. Iluziile anamorfice sunt, de asemenea, excepțional de bune.

  8. Dinozaurul este atât de inteligent, arată uimitor. De asemenea, îmi place iluzia obiectelor de pe birou, arată atât de real încât nu îți poți imagina că ți se joacă vreun truc cu ochii.

  9. Dacă nu ar fi fost pentru faptul că acest dinozaur arată atât de drăguț - ar fi fost total înfiorător!

Comentariile sunt închise.