Cele mai bune afișe de pantofi din 2013

Afișele Panto din 2013 - Buttons


Bărbați îmbrăcați în femei, femei îmbrăcate în bărbați și foste vedete de la Realitatea TV care își folosesc ultimele secunde de faimă pentru a mai lua niște bani înainte de a se întoarce în obscuritate. Sezonul de pantomimă este în plină desfășurare într-un teatru de lângă tine chiar acum. Oh, da, este! Dar care dintre aceste producții din showbizul britanic prin excelență se mândrește, de asemenea, cu una dintre cele mai bune producții de cele mai bune afișe de pantofi din 2013?

Aladdin

Posterele pantofilor Aladdin

Aladdin, alergând la Teatrul New Wimbledon la Londra până la ora 11th În ianuarie, debutează în pantomimă comedianta și scriitoarea Jo Brand în rolul Genie of the Ring.

Butoane: O altă poveste a Cenușăresei

Afișul pantofii Buttons

Butoane: O altă poveste a Cenușăresei, care rulează la Rosemary Branch teatrul din Londra până la 7th ianuarie, este o reimaginare răsturnată a basmului clasic Cenușăreasa.

Hansel și Gretel

Hansel și Gretel posterul pantofilor

Hansel și Gretel, alergând la Centrul de Arte Brewery în Kendal până la 29th decembrie, este un spectacol de Crăciun folcloric pentru toată familia.

Jack și vrejul de fasole

Jack și vrejul de fasole posterul pantofului

Jack și vrejul de fasole poster foto

Jack și vrejul de fasole, alergând la Lyric Hammersmith teatrul din Londra până pe 4th ianuarie, are toate caracteristicile unui pantof tradițional, dar cu o întorsătură modernă. La fel ca și acest poster original și izbitor, cu o vacă iubitoare de zumba.

Mama Gâscă

Mamă gâscă posterul pantofilor

Mamă gâscă poster foto

Mama Gâscă, care rulează la Montgomery în Sheffield de la 10th ianuarie, până pe 18 ianuarie, este pantomima anuală a Wales Methodist Panto Players.

Peter Panto și Incredibilul Stinkerbell

Afișul lui Peter Panto și al Incredibilei Stinkerbell

Peter Panto și Incredibilul Stinkerbell, în desfășurare la Teatrul Tron în Glasgow până la ora 4th January, este o altă piesă de teatru contemporan - cu un afiș pe măsură.

Pinocchio

Pinocchio posterul pantofilor

Pinocchio se deschide la Piața Veche teatru din Brighton și Hove din 28th Decembrie până la 2nd Ianuarie. Să sperăm că imaginația copiilor și părinților care urmăresc acest serial este la fel de pricepută ca acest design încântător al afișului.

Motanul Încălțat

Puss in Boots posterul pantofilor

Motanul Încălțat, alergând la Hackney Empire la Londra până la ora 5th ianuarie, este un pantof "vesel și eclectic", potrivit criticului de teatru de la ziarul Metro. Fiți atenți și la aceste bannere de stâlpi de iluminat cu tematică panto pe strada Mare.

Londra lampă post banner pantograf

Frumoasa din Pădurea Adormită

Frumoasa din Pădurea Adormită poster pantof

Frumoasa din Pădurea Adormită, care aleargă la Teatrul Mercury în Colchester până la ora 11th ianuarie, vine cu iepuri care cântă la banjo.

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici

Albă ca Zăpada poster pantofii

Cred că ar trebui să includem propria noastră pantomimă locală în această paradă de postere. Albă ca Zăpada, în care joacă Lisa Riley din Emmerdale, este prezentată la Pavilionul Cliffs teatrul din Southend-on-Sea până la ora 4th Ianuarie. În ceea ce privește designul afișului, acesta urmează stilul familiar care se regăsește în multe orașe din Marea Britanie în fiecare an.

Minunatul Vrăjitor din Oz

Vrăjitorul din Oz posterul pantofului

Minunatul Vrăjitor din Oz, care rulează la Elgiva în Buckinghamshire până la ora 4th În ianuarie, Dorothy, Omul de tinichea, Leul și Sperietoarea de ciori urmează drumul de cărămidă galbenă și se luptă cu vrăjitoarea cea rea și cu maimuțele ei zburătoare.

Tipărire de postere

3 COMENTARII

  1. "Un băiat din Preston mâncând ciocolată "Buttons", a mâncat niște Gretal pe care a schimbat-o cu o mașină "Jack și vrejul de fasole", dar "Mama gâscă" a stârnit un "Stinkerbell" pentru că ar fi preferat o bucată din noul "Pisoi în cizme" din în noua culoare "Albă ca zăpada" care se vindea în noul magazin "Pinocchios", dar disprețul ei nu a durat mult, deoarece la sfârșitul zilei îl privea în timp ce dormea și credea că ești o adevărată "Frumoasă adormită" și uneori un pic "Vrăjitorul Oz".

  2. Niște postere minunate, Cunoscând și apreciind The Lyric din Hammersmith, acest poster cu Jack & the Beanstalk se potrivește perfect cu persoana lor.

Comentariile sunt închise.