Hoe ontwerp je T-shirts op maat?

t-shirt op maat

T-shirts op maat Creëer een sterk gemeenschapsgevoel onder uw werknemers en klanten. Met een gedenkwaardig ontwerp kun je een sterke boodschap overbrengen, een consistente merkidentiteit uitdragen of een modestatement maken met kosteneffectieve en eenvoudig te bestellen T-shirts. 

Wat zijn de voordelen van T-Shirts op maat? 

Enkele belangrijke voordelen van merk T-Shirts zijn dat ze: 

 • Kosteneffectief 
 • Herkenbaar 
 • Langdurig 
 • Veelzijdig 

T-shirt ontwerp

Kosteneffectief 

Ze zijn kosteneffectief, omdat je een grote hoeveelheid T-shirts kunt bedrukken zonder dat de bank over de kop gaat. Omdat je T-shirts in bulk kunt opslaan, kun je ze veelzijdig gebruiken. Restjes kunnen gemakkelijk worden gebruikt als prijs in een wedstrijd, gratis worden weggegeven om de bekendheid van je merk te vergroten of worden verkocht om extra inkomsten te genereren. 

Herkenbaar 

T-shirts worden door iedereen gedragen en door niemand genegeerd. Als je je ontwerp opvallend en gedenkwaardig kunt maken, wordt je merk herkenbaarder. De gemeenschap die ze opbouwen versterkt de identiteit van je merk. Of ze nu gedragen worden door collega's op een evenement of door klanten op straat, een goed ontworpen T-Shirt houdt je merk in de schijnwerpers.  

Langdurig 

T-Shirts zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn ontworpen om de dagelijkse uitdagingen te overleven. Robuust en sterk genoeg om te voldoen aan de eisen van de dragers, bieden T-shirts een oplossing voor de lange termijn om je boodschap consistent te verspreiden. 

Veelzijdig 

T-shirts op maat zijn een krachtig marketinginstrument dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. 

Ze zijn perfect voor: 

 • Klanten - die trots zijn om jullie kleuren te dragen. 
 • Werknemers - om een gecoördineerd uniform te dragen op de werkplek. 
 • Promotiemateriaal - om gratis uit te delen op evenementen, beurzen of conferenties. 
 • Koopwaar - die verkocht kunnen worden voor een nieuwe inkomstenstroom. 

 

Wat moet er op mijn merk-T-shirt staan? 

Denk na over de eerste indruk die je mensen wilt geven over je merk. 

Voor wie is je merk? Je demografie speelt een grote rol in het thema en de persoonlijkheid van het ontwerp dat je kiest.  

Als je een kindermerk bent, houd je ontwerp dan aangepast aan de leeftijd. T-shirts van heavy metal bands kunnen bijvoorbeeld een donkerder thema hebben, omdat hun publiek dat verwacht. 

Als je T-Shirts maakt voor je werknemers, maak dan duidelijk dat ze allemaal bij hetzelfde bedrijf horen. Misschien kun je verschillende afdelingen verschillende versies aanbieden. 

Ook als je T-Shirts maakt om te dragen op een evenement, beurs of conferentie, is het nog belangrijker dat je ontwerp het publiek laat zien dat je medewerkers een team zijn. Het is essentieel dat ze opvallen op beurzen, zodat klanten weten met wie ze moeten praten. 

Een voor de hand liggende keuze voor je artwork is het logo van je merk, maar het kunnen ook verschillende andere opties zijn als je er zin in hebt! 

Waarom zou je in plaats van beeldmateriaal je strapline of een relevante zin niet in een eigenzinnig typografie? Woorden in plaats van kunst kan ervoor zorgen dat mensen zich meer betrokken voelen bij je T-shirt als ze gaan lezen. 

Je kunt ook cool artwork maken dat gerelateerd is aan je merk, branche of gemeenschap. Dit is een geweldige optie als je wilt dat je klanten of fans je merk met trots vertegenwoordigen en het werkt als krachtige marketing om je boodschap wijd en zijd te verspreiden. 

Wat je besluit op je aangepaste T-shirt te zetten biedt een geweldige kans om de persoonlijkheid van je merk te benadrukken, dus zorg ervoor dat het dit nauwkeurig weerspiegelt! 

Hoe wordt mijn ontwerp afgedrukt? 

Je ontwerp kan op verschillende manieren worden afgedrukt. Twee bijzonder populaire afdrukmethodes zijn zeefdruk en digitale overdracht. 

De eerste is zeefdruk, een van de meest gebruikte procedures om je ontwerp tot leven te brengen op een T-shirt. Deze methode produceert je ontwerp in één of twee felle kleuren voor een sterk statement dat altijd on-brand is. 

Zeefdruk heeft veel voordelen: 

 • Betaalbaar - Het is een kosteneffectieve methode om ontwerpen van hoge kwaliteit te behouden voor grote orders. 
 • Veelzijdig - Het kan op een breed scala aan materialen worden geproduceerd. 
 • Duurzaam - De ontwerpen gaan lang mee onder zware omstandigheden en zijn gemakkelijk wasbaar. 

Als alternatief is digitale overdracht een moderne methode die je ontwerp prachtig reproduceert in full colour voor een impact over het hele spectrum of fotorealistische afbeeldingen. 

Digitale overdracht heeft veel voordelen: 

 • Kleur - Hiermee kunnen onbeperkte kleuren worden afgedrukt voor ontwerpen of fotorealistische afbeeldingen worden gereproduceerd. 
 • Betaalbaar - Lage instelkosten maken oplagen kosteneffectief. 
 • Aanpasbaar - Ontwerpen kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd.  

Ons assortiment T-shirts kan in drie verschillende gebieden bedrukt worden:  

 • De linkerborst  
 • Volledige voorkant  
 • Bovenrug 

Let op: Je kunt een van de voorste locaties combineren met de bovenste achterste, maar het is niet mogelijk om alle drie de locaties te hebben. 

 

Welk shirt is geschikt voor mijn ontwerp? 

T-shirts zijn een zeer veelzijdig promotioneel product. Ons assortiment voorziet in de behoeften van alle merken, van merken die meer ademend materiaal nodig hebben tot merken met sterke milieuwaarden. 

Slim Fit en V-nekken bieden een actief kledingmateriaal dat perfect is voor merken die extra ruimte nodig hebben om te ademen. Dankzij de gerecyclede ontwerpen en de ontwerpen met lange mouwen kunnen bedrijven met een groen imago hun standpunt kracht bijzetten en meer doen dan alleen een hokje aankruisen. 

Voor onze collectie T-Shirts met logo zijn beide printopties, zeefdruk en digitale transfer, beschikbaar voor Regular Fit, Slim Fit en V-hals ontwerpen, maar alleen zeefdruk wordt gebruikt op de Recycled of Long Sleeve versies. 

We bieden maten van XS tot XXXL, alle opties zijn gemakkelijk wasbaar en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We hebben een selectie pasvormen die passen bij de stijl van elk merk. Ze worden allemaal geleverd met een breed scala aan kleurenschema's om uit te kiezen, waarbij elke stijl een unieke selectie van beschikbare kleuren heeft. 

 

Waar moet ik mijn T-Shirts bedrukken? 

Dus je weet waarom je T-Shirts met logo nodig hebt, wat je erop moet zetten, hoe je je ontwerp moet drukken en welke bij je merk past. Nu heb je een betrouwbare partner nodig om je bestelling uit te voeren. 

Wij zijn er om te voldoen aan al je behoeften op het gebied van aangepaste T-shirtbedrukking. Al onze bestellingen worden gratis geleverd op alle adressen in Groot-Brittannië. We hebben alleen je ontwerp nodig om te beginnen!