8 producten om je merk deze zomer een boost te geven

Het broeierige weer is in volle gang, maar breng jij de hitte mee als het gaat om het overbrengen van je boodschap in deze zomermaanden?

Er zijn tal van printproducten met zomerthema's beschikbaar die je publiek kunnen helpen plezier te hebben in de zon terwijl ze zich in het zweet werken om je merk zichtbaar te maken. 

Tuinhuisjes 

Tuinhuisjes zijn de beste vrienden van Groot-Brittannië in de zomer. Ze zijn er om schaduw te bieden tijdens zinderende temperaturen, zoals onze recente recordbrekende hittegolfMaar ze bieden net zo goed beschutting als de hemelsluizen opengaan. Met een Gazebo ben je altijd gedekt, wat de Britse zomer je ook voor de voeten werpt. 

Deze tuinhuisjes zijn de perfecte kraam voor festivalsmarktstands of om een cafétuin compleet te maken. Gazebo's worden het middelpunt van elke opstelling en met jouw merk stevig in het middelpunt, blijven ze stevig hangen in het geheugen van iedereen die het naar zijn zin heeft. 

Parasols 

Zonneschijn is een zegen, maar als er te veel van het goede is.., Parasols brengt je comfort en beschutting tegen de dreigende hitte! Maak een levendig ontwerp en zie je merk schitteren in de zon. Een parasol op maat is een briljante manier om je klanten te laten genieten van je merk.   

Ze zijn waterdicht om je droog te houden en brandveilig zodat je je niet verbrandt. Parasols zijn een fantastische aanvulling op je zomerse overlevingspakket. Ze zijn een perfecte aanvulling op biertuinen en zien eruit als een armada die langs een strand wordt geregen, naast ligstoelen, zodat uw klanten deze zomer van de zon kunnen genieten zonder oververhit te raken.  

Zitplaatsen 

In de zomer vinden toeristen het heerlijk om op de stoep te staan en de omgeving in zich op te nemen. Wanneer ze een pauze nodig hebben van het pad van duizend toeristen, Bedrukte stoelen Een welkome afkoeling voor vermoeide voeten, maar ook een kans om je merk aan een nieuw publiek voor te stellen. 

Activeer de zomervakantie-modus van je klanten! Wat willen ze nog meer, behalve een koud drankje? Hang ze langs een strand en zie hoe vakantiegangers er massaal op afkomen. Vul cafés, restaurants of andere hotspots met je zitjes en kijk naar de opluchting op de gezichten van je klanten. 

Waterflessen 

We maken ons allemaal wel eens schuldig aan het feit dat we ons vochttekort niet het hele jaar door wegwerken, niet alleen in de zomer. Door je klanten een Waterfles die altijd bij de hand is als ze onderweg zijn, behoed je ze voor droge paniek als ze op zoek zijn naar een winkel. 

Je klanten voorzien van waterflessen is een geweldige manier om nee te zeggen tegen plastic voor eenmalig gebruik en ja te zeggen tegen duurzaam drinken. Neem je merk mee op vakantie naar het buitenland met je klanten en laat het zien telkens als ze zichzelf opnieuw hydrateren. Ze schakelen misschien uit, maar jij blijft altijd in hun blikveld met een gemerkte Waterfles.

Tassen

Tassen zijn onmisbaar voor alledaagse uitstapjes, strandzitten en geschiedeniskijkende toeristen, dus er is een tas voor iedereen. Voor een georganiseerde, soepele vakantie zijn tassen een must.

Er zijn verschillende manieren om Britten in het buitenland of op vakantie te herkennen. We staan erom bekend dat we alles behalve de gootsteen overal mee naartoe nemen, dus we zijn altijd gedekt voor elke situatie. Met een tas over hun schouder vallen Britten in het buitenland op als een zere duim. Laat ze opvallen voor de juiste reden, met jouw branded bag. 

Ons tassenassortiment biedt een duurzame oplossing om geen middel onbeproefd te laten wanneer uw klanten op vakantie gaan. 

Bladwijzers 

A Bladwijzer is een onmisbare reispartner, ongeacht de tijd van het jaar. Maar op een strand waar de zeebries je boek voortdurend dichtslaat, wordt een boekenlegger onmisbaar. Uw klanten zullen u dankbaar zijn dat u hen de moeite hebt bespaard om hun plaats terug te vinden telkens als ze terugkeren naar hun spannende boek!  

Door uw eigen gepersonaliseerde Bookmark te maken, bent u in de harten en gedachten van uw klanten telkens als ze een pagina omslaan. Bladwijzers zijn niet alleen beperkt tot het strand, maar zijn ook een vredige metgezel voor spa-retraites en stedentrips. Ze zijn het perfecte pluspunt voor elke reis. Vliegtuigen, treinen en auto's zouden ondraaglijk zijn zonder een bladwijzer om de tijd te laten voorbijvliegen. Bladwijzers zijn licht en klein, nemen geen reisruimte in beslag en kunnen dus op elke bestemming worden meegenomen. Ze zijn de veelzijdige reisgenoot waar al je klanten graag tijd mee doorbrengen. 

Power Banks 

Zakformaat voor elke bestemming, Power Banks houdt je klanten onderweg opgeladen, zodat je niet hoeft na te denken over het vinden van het dichtstbijzijnde stopcontact om je telefoon op te laden. Of ze nu ontspannen op het strand, gaan lunchen of rondwandelen in de plaatselijke ruïnes, zorg ervoor dat ze nooit met lege handen staan.

Wat kunnen je klanten doen als ze in het buitenland zijn, de weg kwijt zijn, de taal niet spreken en een lege telefoonbatterij hebben? Ze zullen uw Power Bank zeker dankbaar zijn dat hij ze uit die penibele situatie heeft gehaald. Power Banks halen alle mitsen en maren uit hun zomervakantie en houden ze de touwtjes stevig in handen.  

Zonnebril 

Zomer en Zonnebril zijn als fish and chips: ze zijn een klassieke combinatie voor op vakantie. Knijpen met je ogen door het zonlicht is nooit een prettige ervaring. Ogen zijn tenslotte kostbaar en ze beschermen terwijl je van de hitte geniet is een serieuze zaak. Laat klanten hun ogen beschermen en rekening houden met de zon en ze zullen jouw zonnebril met merknaam aan hen te danken hebben. 

Zonnebrillen komen altijd van pas, ongeacht de bestemming. De zon is het meest voor de hand liggende gebruik, maar of het nu op een strand is, een wandeling door hotspots of zelfs sneeuwschuiven op gladde hellingen, geef je klanten de oplossing om te voorkomen dat de schittering hun plezier in de weg staat. 

Al onze zonnebrillen voldoen aan de hoogste internationale normen om je ogen te beschermen tegen UV-straling. 

School is uit voor de zomer 

Dus, de school is uit voor de zomer en nu weet je hoe je het naar een hoger niveau kunt tillen voor je klanten. We zullen je bij elke stap helpen om van deze zomer een onvergetelijke zomer te maken.