Maak de complete brochure voor de kwekerij - met je kant-en-klare sjabloon voor de kwekerij

Kinderdagverblijven opereren in een concurrerende markt, waarbij elke school wedijvert om de nummer één bestemming voor de ontwikkeling van jonge kinderen in hun regio te zijn.

Gezien het feit dat kleuterscholen vaak overbezet zijn, is het je vergeven als je denkt dat de hevigste concurrentie bestaat tussen rivaliserende ouders, niet tussen rivaliserende kleuterscholen!

Je publiek bereiken met drukwerk blijft echter belangrijk om informatie over je kwekerij over te brengen. Professioneel ontworpen kwekerij Vliegers bieden een niet te missen kans om je ethos uit te dragen en de meest gewilde voorschool in je omgeving te blijven. Gretige ouders zullen dankbaar zijn als ze weten wanneer ze zich moeten registreren, hoe ze zich moeten aanmelden en wat de deadlines zijn.

Hoe ontwerp je een kwekerijfolder

Word creatief met je Flyer ontwerp en ouders ervan te overtuigen dat jouw kinderdagverblijf de ideale keuze is om hun kinderen hun eerste jaren te laten doormaken.

Hoe je de flyer voor je kinderdagverblijf ontwerpt, hangt af van je ontwerpervaring. Als je een meer ervaren ontwerper bent, zal free-styling beter bij je passen. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpproces, staat ons toegewijde interne team voor je klaar om je perfecte print te maken.

Manieren om je kwekerijfolder te ontwerpen:

  • Uit het niets
  • Flyersjablonen
  • Maak je eigen
  • Voorbeeld kwekerij flyer

Uit het niets

Ervaren ontwerpers vinden het misschien prettiger om met een leeg canvas te beginnen bij het maken van hun perfecte kinderkamer folder. Als je zelfverzekerd bent in het aanleveren van artwork met de juiste kleuren, afloop, marge en veilige gebieden, dan is helemaal opnieuw beginnen iets voor jou.

Voor meer gedetailleerde informatie over artworkvereisten voor het drukken van folders kun je terecht op onze nuttige ondersteuningsgids. Je kunt online een proefdruk maken om er zeker van te zijn dat je artwork klaar is voor drukwerk.

Sjablonen voor folders

Voor minder ervaren ontwerpers is het gebruik van een van onze handige sjablonen een geweldig startpunt voor het maken van jouw perfecte afdruk.

Zoals bij alle folders van Solopress, hebben we gewone sjablonen beschikbaar in PDF-, Photoshop-, Illustrator- en InDesign-bestandsformaten. Deze zijn beschikbaar voor folders van elk formaat. In wezen zijn het lege pagina's die voor jou zijn opgemaakt volgens de drukklare criteria die wij nodig hebben.

Maak je eigen

Gebruik onze Maak je eigen toolhier op de Solopress website, als je niet beschikt over de bewerkingssoftware om je artwork te bewerken of te ontwerpen. Het is essentieel dat je, als je onze tool 'Maak je eigen' gebruikt ingelogd op je Solopress account. Als je dat niet doet, wordt je kunstwerk niet opgeslagen en ga je voortgang verloren.

Voorbeeld van een brochure

Om je te helpen bij het ontwerpen, hebben we een voorbeeld van een bijsluitersjabloon gemaakt dat je rechtenvrij kunt gebruiken. Onze bijsluitersjabloon kun je vinden in de voorbeeldenbibliotheek in de Maak je eigen tool.

Nogmaals, je moet ingelogd op je Solopress account wanneer je dit hulpmiddel gebruikt.

Onze voorbeeldbrochures voor kinderdagverblijven zijn beschikbaar om te downloaden in deze Adobe-bestandsindelingen:

Bijsluiter sjabloon kant 1

Bijsluiter sjabloon zijkant 2

Leer je ABC

Als je onze sjabloon downloadt of onze tool Maak je eigen gebruikt, heb je invloed op de lettertypen die je tot je beschikking hebt voor je ontwerp.

Als je onze tool 'Creëer je eigen' gebruikt, krijg je toegang tot onze 18 gratis lettertypen. Je kunt ook de lettertypes gebruiken die je al hebt als je gaat ontwerpen op onze downloadbare sjabloon voor babyfiches.

Schrijf het op

Het is een prioriteit dat je taal gebruikt en verkooppunten biedt die aantrekkelijk zijn voor de volwassenen of verzorgers wier vertrouwen je probeert te winnen.

Mensen die je flyer lezen, twijfelen misschien bij wie ze hun kinderen het beste kunnen onderbrengen. Vertel over de voordelen die jouw kinderdagverblijf boven de rest doen uitsteken en laat er geen twijfel over bestaan dat jouw kinderdagverblijf de beste bestemming is voor hun kinderen.

Door werk of andere verplichtingen zal elke ouder andere garanties eisen van toekomstige kinderdagverblijven, zoals openings- en sluitingstijden. Probeer zo min mogelijk vragen bij de ouders op te roepen.

Worstelen met hoe schrijf je een bijsluiter? Ons artikel geeft je alle antwoorden die je nodig hebt.

Het vlees en de aardappelen

Een aantal basisgegevens moeten in je folder staan. Essentiële informatie die op je folder moet staan:

  • De naam van je kwekerij
  • Uw openingstijden
  • Contactgegevens
  • Uw adres

Een goed detail om op te nemen is de voor- of naschoolse opvang die je biedt, omdat dit voor sommige ouders essentieel kan zijn.

Bovendien vinden ouders het nuttige informatie om te weten of je opvang biedt tijdens halve schoolperiodes of vakanties. Zelfs als ze geen gebruik maken van deze extra opvang, zouden veel ouders het prettig vinden om te weten dat het mogelijk is als de omstandigheden daarom vragen.

Het kan een goed idee zijn om je DBS-checks te benadrukken en je kwalificatieniveau in de kinderopvang te laten zien, zodat ouders niet aan je twijfelen. Je Ofsted-beoordeling kan voor veel volwassenen een doorslaggevende factor zijn.

Vergeet niet dat je weliswaar voor kinderen zorgt, maar dat je ook aan hun ouders verkoopt. Daarom zijn je grammatica, spelling en typografie cruciaal om professioneel over te komen bij ouders.

Het grotere plaatje

Slechte, korrelige foto's kunnen zeer nadelig zijn voor de geloofwaardigheid van je folder. Aan de andere kant kunnen foto's van hoge kwaliteit professionaliteit en andere belangrijke kenmerken benadrukken waarmee je indruk wilt maken op toekomstige ouders.

Zoals je ongetwijfeld weet, is het fotograferen van kinderen niet iets wat je zomaar kunt doen. Als je van plan bent om foto's van je kinderdagverblijf te gebruiken, heb je toestemming nodig van de ouders of verzorgers van de kinderen, zowel voor het maken van de foto's als voor het gebruik ervan in promotiemateriaal.

Als alternatief is het gebruik van stockfoto's van kinderen de eenvoudigste manier om foto's van geweldige kwaliteit te krijgen zonder gedoe. Je kunt betalen voor sites zoals stockfoto.nl en shutterstock.comof u kunt foto's gebruiken van gratis sites zoals pexels.nl en unsplash.com.

Welke site je ook gebruikt, je kunt er zeker van zijn dat de juridische aspecten van de foto's al zijn geregeld.