Crearea unui pliant complet pentru grădiniță - cu șablonul de pliante pentru grădiniță gata de utilizare

Grădinițele funcționează pe o piață competitivă, fiecare școală urmărind să devină destinația numărul unu pentru dezvoltarea timpurie în zona lor.

Având în vedere faptul că grădinițele sunt adesea suprasubscrise, ați putea fi iertat dacă ați crede că cea mai acerbă competiție ar exista între părinți rivali, nu între grădinițe rivale!

Cu toate acestea, comunicarea cu publicul prin intermediul materialelor tipărite rămâne importantă pentru a transmite informații despre pepiniera dumneavoastră. Pepinieră proiectată profesional Flyers oferă o ocazie de neratat de a vă exprima ethosul și de a rămâne cea mai căutată grădiniță din zona dumneavoastră. Părinții nerăbdători vor fi recunoscători să afle când să se înscrie, cum să aplice și care sunt termenele limită.

Cum se proiectează o broșură pentru grădiniță

Fiți creativi cu dvs. Design de flyer și convingeți părinții că grădinița dvs. este alegerea ideală pentru ca ei să își lase copiii să se dezvolte în primii ani de viață.

Modul în care vă proiectați fluturașul pentru grădiniță ar trebui să depindă de experiența dumneavoastră în materie de design. Dacă sunteți un designer mai experimentat, stilul liber va fi mai potrivit pentru dumneavoastră. Alternativ, echipa noastră internă dedicată este mai mult decât pregătită să intervină și să producă imprimarea perfectă dacă aveți nevoie de ajutor în procesul de design.

Moduri de a vă proiecta pliantele pentru grădiniță:

  • De la zero
  • Modele de pliante
  • Creează-ți propriul
  • Pepinieră Flyer exemplu

De la zero

Designerii experimentați pot fi mai confortabili dacă pornesc de la o pânză albă atunci când își creează pliantul perfect pentru grădiniță. Dacă sunteți încrezător în furnizarea de ilustrații cu culori corecte, margini și zone de siguranță, atunci începeți de la zero și vi se va potrivi.

Pentru informații mai detaliate despre cerințele de artwork pentru tipărirea de pliante, puteți vizita pagina noastră de internet ghid de sprijin util. Vă puteți verifica lucrările online pentru a vă asigura că sunt gata de imprimare.

Modele de pliante

Pentru designerii mai puțin experimentați, utilizarea unuia dintre șabloanele noastre utile este un punct de plecare excelent pentru a crea imprimarea perfectă.

La fel ca în cazul tuturor fluturașilor de la Solopress, avem șabloane simple disponibile în format PDF, Photoshop, Illustrator și InDesign. Acestea sunt disponibile pentru pliante de orice dimensiune. În esență, sunt pagini goale configurate pentru dvs. în criteriile gata de imprimare pe care le solicităm.

Creează-ți propriul

Utilizați Creați-vă propriul instrument, aici, pe site-ul Solopress, dacă nu aveți software-ul de editare pentru a vă edita sau proiecta ilustrațiile. Este esențial, dacă folosiți instrumentul nostru Create Your Own Tool, să vă conectat în contul dumneavoastră Solopress. În caz contrar, lucrarea nu va fi salvată, iar progresul dvs. va fi pierdut.

Exemplu de pliant pentru grădiniță

Pentru a vă ajuta în eforturile de proiectare, am creat un model de model de broșură pentru grădiniță pe care îl puteți utiliza fără drepturi de autor. Șablonul nostru Nursery Leaflet poate fi găsit în biblioteca de mostre din cadrul secțiunii Creați-vă propriul instrument.

Din nou, trebuie să fii conectat în contul dumneavoastră Solopress atunci când utilizați acest instrument.

Exemplul nostru de pliante pentru grădinițe este disponibil pentru descărcare în aceste formate de fișiere Adobe:

Gradiniță Pliant șablonul de frunze Latura 1

Grădiniță Pliantul șablon Lateral 2

Învățați ABC-ul

Descărcarea șablonului nostru sau utilizarea instrumentului "Creează-ți propriul" afectează fonturile pe care le veți avea la dispoziție pentru designul dumneavoastră.

Atunci când utilizați instrumentul Creați-vă propriul instrument, obțineți acces la 18 fonturi gratuite. Alternativ, puteți utiliza orice fonturi pe care le dețineți deja atunci când creați pe modelul nostru de broșură pentru grădiniță care poate fi descărcat.

Puneți-o în scris

Este prioritar să folosiți un limbaj și să oferiți puncte de vânzare care să fie atractive pentru adulții sau îngrijitorii cărora încercați să le câștigați încrederea.

Persoanele care vă citesc prospectul ar putea fi indecise, neliniștite cu privire la persoana căreia să-i încredințeze pe cei dragi. Vorbiți despre beneficiile care vă diferențiază de restul și nu lăsați niciun dubiu în mintea părinților că grădinița dvs. este cea mai bună destinație pentru copiii lor.

Din cauza serviciului sau a altor angajamente, fiecare părinte va avea nevoie de asigurări diferite din partea viitoarelor grădinițe, cum ar fi orele de deschidere și închidere. Asigurați-vă că încercați să lăsați cât mai puține întrebări, în mintea părinților, pe cât posibil.

Lupta cu cum să vă scrieți pliantul? Articolul nostru vă va oferi toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Carne și cartofi

Mai multe informații de bază trebuie să se regăsească în documentul dumneavoastră. Elemente esențiale care trebuie să se regăsească pe pliantul dumneavoastră:

  • Numele grădiniței dvs.
  • Orele dumneavoastră de deschidere
  • Detalii de contact
  • Adresa dvs.

Un detaliu pe care ar trebui să-l includeți ar fi orice îngrijire înainte sau după școală pe care o oferiți, deoarece acest lucru ar putea fi esențial pentru unii părinți.

În plus, părinții ar considera util să afle dacă oferiți servicii de îngrijire în timpul semestrelor sau al vacanțelor. Chiar dacă nu profită de această îngrijire suplimentară, mulți părinți s-ar simți confortabil dacă ar ști că există în cazul în care circumstanțele o cer.

Ar putea fi o idee bună să evidențiați verificările DBS și să arătați nivelul calificărilor dumneavoastră în domeniul îngrijirii copiilor pentru a evita ca părinții să se îndoiască de dumneavoastră. Ratingurile dumneavoastră Ofsted sunt ceva care ar putea fi un factor decisiv pentru mulți adulți.

Nu uitați că, deși aveți grijă de copii, îi vindeți părinților lor. Prin urmare, gramatica, ortografia și tipografia sunt esențiale pentru a părea profesionist pentru părinți.

Imaginea de ansamblu

Imaginile slabe, pixelate, pot fi foarte dăunătoare pentru credibilitatea pliantului dumneavoastră. Pe de altă parte, dacă aveți fotografii de înaltă calitate, puteți evidenția profesionalismul și alte atribute cheie pe care doriți să le impresionați pe viitorii părinți.

După cum fără îndoială știți, fotografierea copiilor nu este un lucru pe care îl puteți face din senin. Dacă intenționați să folosiți fotografii de la grădinița dumneavoastră, veți avea nevoie de permisiunea părinților sau a tutorilor copiilor, atât pentru a face fotografiile, cât și pentru a le folosi în materiale promoționale.

Alternativ, utilizarea imaginilor de stoc ale copiilor va fi cea mai simplă modalitate de a obține imagini de calitate excelentă fără nicio problemă. Puteți plata pentru site-uri ca istockphoto.com și shutterstock.com, sau puteți folosi fotografii din site-uri gratuite cum ar fi pexels.com și unsplash.com.

Indiferent de site-ul pe care îl folosiți, puteți fi siguri că toate aspectele legale legate de fotografii au fost deja rezolvate.