8 produse pentru a vă stimula brandul în această vară

Vremea sufocantă este în plină desfășurare, dar sunteți la înălțime atunci când vine vorba de transmiterea mesajului dumneavoastră în aceste luni de vară?

Există o mulțime de produse tipărite cu tematică de vară disponibile care pot ajuta publicul dumneavoastră să se distreze la soare, în timp ce transpiră, făcând vizibilă marca dumneavoastră. 

Foișoare 

Foișoare sunt cei mai buni prieteni ai Marii Britanii în timpul verii. Ele sunt acolo pentru a oferi umbră în timpul temperaturilor sufocante, cum a fost cazul recentului nostru val de căldură record, dar te vor adăposti la fel de bine atunci când se va deschide cerul. Cu un foișor, veți fi acoperit indiferent de ce vă rezervă vara britanică. 

Aceste foișoare fac un stand perfect pentru festivaluri, standuri de piață sau pentru a completa o grădină de pub. Foișoarele devin punctul focal al fiecărei amenajări și, cu marca dvs. ferm plasată ca punct focal, vor rămâne bine în memoria tuturor celor care se distrează. 

Parasolare 

Soarele este o binecuvântare, dar când este prea mult dintr-un lucru bun, Parasolare vă va aduce confort și adăpost de căldura amenințătoare! Creați un design viu și priviți cum marca dvs. strălucește la soare. Un parasolar personalizat este o modalitate strălucită pentru clienții dvs. de a se bucura de marca dvs.   

Rezistente la apă pentru a vă menține uscat și rezistente la foc pentru a nu vă arde, parasolarele oferă un plus fantastic pentru trusa dvs. de supraviețuire de vară. Sunt un accesoriu perfect pentru grădinile de bere și vor arăta ca o armată înșirată de-a lungul unei plaje, alături de șezlonguri, pentru ca clienții dvs. să se bucure de soare în această vară fără să se supraîncălzească.  

Scaune 

În timpul verii, turiștii adoră să bată trotuarul și să admire împrejurimile. Atunci când au nevoie de o pauză de la a călca pe calea a mii de turiști, Scaune imprimate oferă un răgaz binevenit pentru picioarele obosite, dar este, de asemenea, o oportunitate de a vă prezenta brandul unui public nou. 

Activați modul de vacanță de vară al clienților dumneavoastră! În afară de o băutură rece, ce și-ar mai putea dori? Puneți-le de-a lungul unei plaje și priviți cum turiștii se adună la ele. Umpleți cafenelele, restaurantele sau alte hotspoturi cu scaunele dvs. și observați ușurarea de pe fețele clienților. 

Sticle de apă 

Cu toții suntem vinovați că nu ne hidratăm pe tot parcursul anului, nu doar vara. Oferindu-le clienților dvs. Sticlă de apă care să le fie la îndemână în orice moment atunci când ies în oraș, îi veți salva de la o panică cu gura uscată în timp ce caută un magazin. 

Furnizarea de sticle de apă pentru clienții dvs. este o modalitate excelentă de a spune nu plasticului de unică folosință și da pentru a bea în mod durabil. Luați brandul dvs. în vacanță în străinătate cu clienții dvs. și expuneți-l de fiecare dată când aceștia se rehidratează. S-ar putea să se deconecteze, dar dumneavoastră veți rămâne mereu în vizorul lor cu o sticlă de apă de marcă.

Saci

Saci sunt esențiale pentru turiștii care călătoresc în fiecare zi, pentru cei care stau pe plajă și pentru cei care vizitează istoria, așa că există o geantă pentru toată lumea. Pentru o vacanță organizată și fără probleme, sacii sunt o necesitate.

Există mai multe modalități de a-i recunoaște pe britanici în străinătate sau în vacanță. Suntem cunoscuți pentru faptul că luăm cu noi tot ce ne trebuie, dar și chiuveta de bucătărie, peste tot unde mergem, astfel încât suntem mereu acoperiți pentru orice situație. Cu o geantă legată pe umăr, britanicii din străinătate ies în evidență ca niște degete mari. Fă-i să iasă în evidență pentru un motiv întemeiat, cu geanta ta de marcă. 

Gama noastră de genți oferă o soluție durabilă pentru a nu lăsa nimic neatins atunci când clienții dumneavoastră pleacă în vacanță. 

Semne de carte 

A Bookmark este un partener de călătorie esențial, indiferent de perioada anului. Cu toate acestea, pe o plajă, cu briza mării care îți închide constant cartea, un Bookmark devine esențial. Clienții dvs. vor fi recunoscători că i-ați scutit de corvoada de a-și găsi locul de fiecare dată când se întorc la volumul lor palpitant!  

Prin crearea unui semn de carte personalizat, veți fi în inimile și mințile clienților dumneavoastră de fiecare dată când aceștia vor întoarce o pagină. Nu se limitează doar la plajă, dar Semnele de carte sunt, de asemenea, un companion liniștit pentru retragerile la spa și pauzele în oraș. Sunt plusul perfect pentru fiecare călătorie. Avioanele, trenurile și automobilele ar fi imposibil de suportat fără un Semn de carte care să ajute la a face timpul să zboare. Ușoare și mici, Semnele de carte nu ocupă niciun spațiu de călătorie, astfel încât pot fi compatibile indiferent de destinație. Sunt companionul de călătorie versatil cu care toți clienții dvs. ar dori să petreacă timpul. 

Bănci de alimentare 

În format de buzunar pentru orice destinație, Bănci de alimentare vă menține clienții încărcați în deplasare, astfel încât nu trebuie să vă gândiți să găsiți cea mai apropiată priză de curent pentru a vă încărca telefonul. Fie că se relaxează pe plajă, merg la prânz sau se plimbă în jurul ruinelor locale, asigurați-vă că nu rămân niciodată fără energie.

Ce pot face clienții dvs. atunci când se află într-o țară străină, sunt rătăciți, nu știu să vorbească limba și au bateria telefonului descărcată? Mai mult ca sigur că vor fi recunoscători băncii dvs. de energie pentru că i-a scos din această situație dificilă. Power Banks elimină orice "dacă" și "poate" din vacanța lor de vară și îi ține ferm în control.  

Ochelari de soare 

Vara și Ochelari de soare sunt ca peștele și cartofii prăjiți: sunt o combinație clasică de sărbători. Strâmbarea ochilor de la lumina soarelui nu este niciodată o experiență plăcută. La urma urmei, ochii sunt prețioși și protejarea lor în timp ce vă bucurați de căldură este o treabă serioasă. Permiteți clienților să-și protejeze ochii și să ia soarele în brațe, iar aceștia vor trebui să vă mulțumească pentru ochelarii de soare de marcă. 

Ochelarii de soare sunt foarte utili indiferent de destinație. Soarele este o utilizare evidentă, dar fie că este vorba de plajă, de mersul pe jos prin puncte fierbinți sau chiar de zăpadă pe pante alunecoase, oferiți clienților dvs. soluția pentru ca strălucirea să nu le mai stea în calea distracției. 

Toți ochelarii noștri de soare respectă cele mai înalte standarde internaționale pentru a vă proteja ochii de radiațiile UV. 

Școala s-a terminat pentru vară 

Așadar, școala s-a terminat pe timpul verii și acum știți cum puteți trece la nivelul următor pentru clienții dumneavoastră. Vom fi aici la fiecare pas pentru a vă ajuta să faceți din această vară una de neuitat.