Het visitekaartje dat eruitziet als een iPhone

Visitekaartje gemaakt van Apple iPhone-scherm

Een niet nader genoemde Apple software-ingenieur heeft opdracht gegeven voor dit ultracoole visitekaartje dat gemaakt is van een echt iPhone-scherm...

Visitekaartje gemaakt van Apple iPhone-scherm

Afbeelding Bron: Cultus van Mac

Ik werk voor een van de beste drukkerijen in het Verenigd Koninkrijk, dus het gebeurt niet vaak dat ik jaloers word op andermans visitekaartje. Maar voor deze geweldige combinatie van geek en chic maak ik een uitzondering.

Gemaakt van een echte iPhone Dit verbazingwekkende visitekaartje is het geesteskind van een naamloze firmware-ingenieur die werkt op het hoofdkantoor van Apple, 1 Infinite Loop in Cupertino, Californië. Als een van de medewerkers van de divisie iPod-, iPhone- en iPad-accessoires droeg hij dit visitekaartje naar verluidt op een sleutelkoord om zijn nek tijdens de laatste Worldwide Developers Conference van Apple. Zelfs Medeoprichter van Apple Steve Jobs had een gewoon visitekaartje van papier, net als de meesten van ons.

De ingenieur is duidelijk niet iemand die compromissen sluit of kiest voor een snelle oplossing zoals het gebruik van plastic, en koos voor een uniek en moeilijk te manipuleren materiaal voor zijn visitekaartje. De letters moesten met een laser worden geëtst op het harde, geharde Gorilla Glass van het iPhone-scherm - een lastig en duur proces om goed te krijgen zonder het scherm te verbrijzelen.

Geen wonder dus dat de productie zeer beperkt was tot een oplage van slechts 10 kaarten. Maar zou JIJ, met zo'n cool visitekaartje, er eentje kunnen weggeven aan een wildvreemde?

Visitekaartjes

15 REACTIES

 1. Ik vind dit een leuk idee. Dit is zo fantasierijk en creatief en anders dan andere visitekaartjes. Je zult er zeker mee opvallen.

 2. Ik hou van het effect en kan me voorstellen dat deze realistisch worden geproduceerd als goedkopere, maar vergelijkbare materialen van het type gehard scherm worden gebruikt.

  Kun je je ook voorstellen dat je deze een paar maanden hebt en ze uitdeelt...

  "Oh cool, maar het is gedrukt op een scherm van een iPhone 4s... dat is zo 2013..."

  Je zou een fortuin uitgeven om ze elke 6 maanden opnieuw te laten maken om bij te blijven met de laatste Apple iThing release!

 3. Dit is een superleuk idee voor de visitekaartjes! We proberen altijd creatieve ideeën te bedenken, maar het wordt zo moeilijk als ze er uiteindelijk allemaal hetzelfde uitzien. Dit is zeker een blijvertje!

 4. Dit is een geweldig idee en erg opvallend.

  Zou me zeker twee keer doen nadenken om deze op 'de stapel' te gooien.

 5. Nou, het deed me twee keer opkijken en zorgde ervoor dat ik erover ging praten met de jongens op kantoor! Geweldig uniek, modern en eigenzinnig idee

Reacties zijn gesloten.