Camera Cafe ingekapselde posters gedrukt door Solopress

Camera Cafe Londen kopje koffie

Camera Cafe in Londen, een camerawinkel, kunstgalerie en koffiehuis in één, printte deze maand een paar stevige, waterdichte posters voor hun A-board op de stoep...

Camera café Londen foto

Londen Camera Café werd in 1999 gelanceerd en is 's werelds eerste camerawinkel met een café en een tentoonstellingsgalerie - voor zover zij weten! Het café biedt klanten de kans om te ontspannen voor, tijdens of na het bekijken van hun collectie professionele camera-apparatuur en accessoires van hoge kwaliteit en serveert de hele dag door een goede selectie sandwiches, gebak, snacks en drankjes.

Er is expositieruimte te huur voor amateur- en professionele fotografen en kunstenaars.

Camera Cafe Londen tevreden klanten

Camera Cafe Londen kopje koffie

Camera Cafe koopt Hasselblad-camera's, lenzen en accessoires van goede kwaliteit van klanten of neemt ze in ruil voor bij hen gekochte apparatuur. Ze bieden ook een commissieverkoopservice voor Hasselblad-gerelateerde apparatuur van goede kwaliteit. Neem contact op met Camera Cafe voor een offerte per e-mail, telefoon of breng je apparatuur langs.

Ze bieden ook een eigen reparatieservice voor filmcamera's en lenzen. Camera Cafe is gespecialiseerd in reparaties aan klassieke fabrikanten zoals Hasselblad, Leica, Rollei, Nikon en Canon of andere analoge camera's. Hun doel is om een efficiënte en vriendelijke service te bieden. Voor alle reparaties geldt een garantie van zes maanden.

Minibibliotheek Camera Café Londen

Gevestigd op 44 Museum Street in Londen WC1A 1LY, Camera Café is geopend van maandag tot vrijdag (11.00 - 19.00 uur), zaterdag (12.00 - 19.00 uur) en gesloten op zondag.

Solopress bedrukte deze 130gsm Gloss Encapsulated Posters voor camera café

Camera Cafe Londen ingekapselde poster

"Zeer goede en efficiënte service, hartelijk dank Solopress."
Adrian Tang van Camera Café

3 REACTIES

  1. Geweldig idee. Ik wou dat meer gebieden dit hadden. Ik hou van fotografie, maar er zijn niet zoveel plekken waar je kunt rondhangen met anderen die er ook van houden.

Reacties zijn gesloten.