Postere încapsulate Camera Cafe tipărite de Solopress

Camera Cafe London ceașcă de cafea

Magazin de aparate foto, galerie de artă și cafenea, Camera Cafe din Londra a tipărit luna aceasta o pereche de postere încapsulate, rezistente și impermeabile, pentru panoul A de pe trotuar....

Camera Cafe Londra fotografie

London's Camera Cafe a fost lansat în 1999 și este primul magazin de aparate foto din lume cu o cafenea și o galerie de expoziții - din câte știu ei! Oferind clienților posibilitatea de a se relaxa înainte, în timpul sau după ce au vizionat colecția lor de echipamente și accesorii profesionale de calitate pentru aparate foto, cafeneaua servește o selecție bună de sandvișuri, prăjituri, gustări și băuturi pe tot parcursul zilei.

Spațiul galeriei de expoziții este disponibil pentru închiriere pentru fotografi și artiști amatori și profesioniști.

Camera Cafe London clienți mulțumiți

Camera Cafe London ceașcă de cafea

Camera Cafe va cumpăra aparate foto Hasselblad de bună calitate, obiective și accesorii de la clienți sau le va lua în schimbul unor echipamente achiziționate de la ei. De asemenea, oferă un serviciu de vânzare la comision pentru echipamente Hasselbad de bună calitate. Trebuie doar să contactați Camera Cafe pentru o ofertă, fie prin e-mail, fie prin telefon sau să aduceți echipamentul dumneavoastră.

Oferă, de asemenea, un serviciu intern de reparații pentru aparate foto și obiective de film. Camera Cafe este specializată în reparații pentru producătorii clasici, cum ar fi Hasselblad, Leica, Rollei, Nikon și Canon sau alte aparate foto analogice. Scopul lor este de a oferi un serviciu eficient și prietenos. Toate lucrările de reparații efectuate de ei au o garanție de șase luni.

Mini-biblioteca Camera Cafe London

Situat la adresa 44 Museum Street din Londra WC1A 1LY, Camera Cafe este deschis de luni până vineri (11.00 - 19.00), sâmbătă (12.00 - 19.00) și este închis duminică.

Solopress a tipărit aceste 130gsm Gloss Encapsulate Postere pentru Camera Cafe

Camera Cafe Londra afiș încapsulat

"Un serviciu foarte bun și eficient, vă mulțumesc foarte mult Solopress."
Adrian Tang de la Camera Cafe

3 COMENTARII

  1. Îmi place această idee. Mi-aș dori ca mai multe zone să aibă așa ceva. Iubesc fotografia, dar nu sunt atât de multe locuri în care să mă întâlnesc cu alte persoane care iubesc și ele fotografia.

Comentariile sunt închise.