Fontul zilei - Castledown

Castledown font italic distractiv

Inițial comandat ca un font personalizat, adaptat pentru dislexici, pentru școala primară Castledown din Hastings, fontul Castledown a fost nominalizat la prestigioasele premii anuale de design de la Design Museum...

Castledown este expusă în prezent la Muzeul de Design din Londra - alături de un calendar LEGO, de aplicația preferată a lui Kate Moss pentru smartphone și de multe alte exponate interesante - ca fiind unul dintre potențialii câștigători ai concursului muzeului Modelele anului 2014 premii.

"Designs of the Year opune ceea ce este ingenios de amuzant la ceea ce este admirabil de inovator", spune un purtător de cuvânt al Design Museum. "Familia de caractere Castledown este destinată utilizării în fiecare aspect al vieții educaționale - de la scrisorile pe care școala le-ar trimite părinților până la o versiune cursivă pe care copiii ar folosi-o pentru a învăța scrisul de mână unit."

Expoziția "Modelele Anului 2014" se desfășoară la Muzeul de Design până la 25th August 2014, în timp ce familia de fonturi Castledown (inclusiv fonturile regular, heavy, italic, dotted cuts și alte variante) poate fi achiziționată de la Turnătoria Colophon.

Tipografia Castledown

Castledown dotted cuts tipăritură

Castledown tip familie de tip variantă cursivă

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.