Verhalen van klanten: Emma Warren Ontwerp

Emma Warren Design is een onafhankelijk kledingmerk en een gewaardeerde klant van Solopress. Emma gebruikt borduurwerk om originele, eigenzinnige ontwerpen vol karakter te maken. Het assortiment bestaat uit T-shirts, truien, jassen, tassen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen.

Eén steek tegelijk

De afgelopen twee jaar heeft Emma zich fulltime op het bedrijf gestort. Daarvoor bouwde ze het label vanuit het niets op terwijl ze freelance werk deed. Met de hulp van vrienden, familie, haar collega Jayne en hond Bea heeft Emma nu haar droom verwezenlijkt om van haar passie haar carrière te maken.

Tactiel textiel

Emma insecten

Terwijl haar belangrijkste inspiratie komt van insecten (ze houdt van een bij!), stickers, haar eigen tienerdagboeken en gekke slogans, is Emma's meest recente werk heeft een stap terug in de tijd gedaan:

"Voor deze collectie heb ik me laten inspireren door sportkleding uit de jaren 80! In het bijzonder de vormen en pastelkleuren, maar met behoud van mijn fijne steekstijl en natuurlijk met toevoeging van meer kleur, insecten en slogans!"

De humor en positiviteit in Emma's werk zijn aanstekelijk en haar assortiment biedt de mogelijkheid om echt onderscheidende en fantasierijke stukken te bezitten voor een toegankelijke prijs.

Elke truc uit het boek

Emma heeft zelfs een boek geschreven met de titel "Pas je kleding aan" dat een stap-voor-stap handleiding geeft voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe borduren hen kan helpen hun bestaande kledingstukken te upcyclen en hun garderobe te transformeren.

Perfecte ansichtkaarten

De rol die Solopress in dit alles kan spelen is het produceren van de ansichtkaarten op maat die Emma gebruikt als inlegvel bij elke bestelling die ze verstuurt. Na wat geëxperimenteerd te hebben met visitekaartjes, koos Emma voor ansichtkaarten omdat die haar meer ruimte geven om creatief te zijn.

"Ze lijken beter te werken dan visitekaartjes toe te voegen aan bestellingen, mensen lijken de ansichtkaarten te houden"

De ansichtkaarten zijn populair gebleken bij klanten als een stukje toegevoegde waarde, omdat het stuk voor stuk originele kunstwerken zijn. Op Emma's meest recente ansichtkaarten staat het werk van grafisch ontwerper en digitaal illustrator Lorna Collins. Door hun aantrekkingskracht hebben de ansichtkaarten een lange levensduur als marketingmateriaal.

Emma Warren ansichtkaart

 “Mijn klanten zijn dol op de ansichtkaarten! Ik gebruik een leuke illustratie op de voorkant met belangrijke informatie op de achterkant. Mensen vertellen me dat ze ze graag bewaren en op hun muur en prikbord hangen! Ik denk dat het kleine mini kunstwerkjes zijn die ook helpen bij het adverteren."

Het is een geweldige tip voor creatieve kleine bedrijven. Investeer een beetje artistieke inspanning om van je marketingmateriaal iets te maken dat je publiek zal koesteren. Misschien zul je merken dat ze de blijvende kracht hebben om je boodschap te bestendigen en herhalingsorders binnen te halen.

Snel afdrukken

Emma blijft bij Solopress terugkomen voor haar drukwerk vanwege de snelle doorlooptijden die we bieden:

"Ik vind het geweldig hoe snel Solopress is, ik ben altijd geschokt door hoe snel de levering is! Meestal laat ik alles tot het laatste moment liggen, dus het is superhandig dat de levering zo snel is. Geen bestelling gaat zonder kaartje!"

Na het succes van haar ansichtkaarten onderzoekt Emma momenteel hoe andere Solopress-producten zoals Stickers en Schommel Tags kan toevoegen aan haar marketingtoolkit. We willen onze relatie met Emma Warren Designs zeker voortzetten en we kunnen niet wachten om te zien waar Emma de volgende keer mee komt!

Je kunt Emma's unieke ontwerpen op haar websiteen blijf op de hoogte van haar creatief proces op haar instagram.