Povești ale clienților: Emma Warren Design

Emma Warren Design este o marcă independentă de îmbrăcăminte și un client apreciat al Solopress. Emma se folosește de broderie pentru a crea modele originale, neobișnuite și pline de caracter. Gama de produse include tricouri, pulovere, jachete, genți și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

O cusătură la un moment dat

În ultimii doi ani, Emma s-a dedicat cu normă întreagă afacerii. Înainte de aceasta, a construit eticheta de la zero, în timp ce lucra ca liber-profesionistă. Cu ajutorul prietenilor, al familiei, al colegei sale Jayne și al câinelui Bea, Emma și-a îndeplinit acum visul de a-și transforma pasiunea în carieră.

Textile tactile

Emma Bugs

În timp ce inspirația ei permanentă vine de la insecte (iubește o albină!), autocolante, propriile jurnale de adolescentă și sloganuri ciudate, Emma's cele mai recente lucrări a făcut un pas înapoi în timp:

"Pentru această colecție am fost inspirată de hainele sport din anii '80! În special formele și culorile pastelate, dar am păstrat stilul meu de cusături cu linii fine, adăugând mai multă culoare, insecte și sloganuri, bineînțeles!"

Umorul și pozitivismul din munca Emmei sunt contagioase, iar gama ei oferă posibilitatea de a deține piese cu adevărat distincte și pline de imaginație la prețuri accesibile.

Toate trucurile din carte

Emma a scris chiar și o carte numită "Personalizează-ți hainele" care oferă un ghid pas cu pas pentru toți cei interesați de modul în care broderia îi poate ajuta să își recicleze piesele existente și să își transforme garderoba.

Cărți poștale cu imagini perfecte

Rolul pe care Solopress îl poate juca în toate acestea este acela de a produce cărți poștale personalizate pe care Emma îl folosește ca inserție în fiecare comandă pe care o trimite. După ce a experimentat cu cărți de vizită, Emma a optat pentru cărți poștale, deoarece acestea îi oferă mai mult spațiu pentru a fi creativă.

"Se pare că funcționează mai bine decât adăugarea de cărți de vizită la comenzi, oamenii par să păstreze cărțile poștale"

Cărțile poștale s-au dovedit a fi foarte populare printre clienți, fiind un element de valoare adăugată, deoarece fiecare dintre ele este o operă de artă originală. Cele mai recente cărți poștale ale Emmei au fost realizate cu lucrările lui designer grafic și ilustrator digital Lorna Collins. Datorită atractivității lor, cărțile poștale au o mare longevitate ca element de marketing.

Emma Warren Carte poștală

 “Clienții mei adoră cărțile poștale! Folosesc o ilustrație drăguță pe față și informații importante pe verso. Oamenii îmi spun că le place să le păstreze și să le afișeze pe pereți și pe panouri! Cred că sunt mici mini opere de artă care ajută și la publicitate."

Este un sfat grozav pentru micile întreprinderi creative. Investește puțin efort artistic pentru a transforma materialele de marketing în ceva ce publicul tău va prețui. S-ar putea să descoperiți că acestea au puterea de a vă perpetua mesajul și de a vă asigura comenzi repetate.

Imprimare rapidă

Emma se întoarce mereu la Solopress pentru nevoile ei de imprimare datorită timpilor de execuție rapizi pe care îi oferim:

"Îmi place cât de rapidă este Solopress, sunt întotdeauna șocat de cât de repede se întoarce! De obicei, las totul pentru ultimul minut, așa că este foarte util faptul că livrarea este atât de rapidă. Nici o comandă nu rămâne fără o carte poștală!"

În urma succesului înregistrat de cărțile sale poștale, Emma explorează în prezent modul în care alte produse Solopress, cum ar fi Autocolante și Etichete Swing poate adăuga la setul de instrumente de marketing. Suntem cu siguranță nerăbdători să continuăm relația noastră cu Emma Warren Designs și abia așteptăm să vedem ce va face Emma în continuare!

Puteți verifica Emma's modele unice pe site-ul ei, și țineți-vă la curent cu ea procesul creativ pe instagramul ei.