De kopersgids voor groene schermen

Er zijn allerlei van praktisch en creatieve toepassingen voor Groene SchermenBuiten de films, vrijwel iedereen met een digitale camera en de juiste software kunnen gebruiken een groen scherm om zichzelf te plaatsen tegen een virtuele aangepaste achtergrond.  

YJe kunt de techniek gebruiken om jezelf naar een droomlocatiemaar je kunt het ook gebruiken om weergave relevant beeldmateriaal of info. U kunt ook willen verbergen a gevoelig, inspiratieloos - of gewoon ronduit rommelig levensecht locatie. 

We gedekt enkele van de basis feiten in onze blog '5 dingen die je moet weten over Gschermen'maar we wilden ook een kopersgids samenstellen om je te helpen ervoor te zorgen dat je krijgen het juiste formaat scherm. Als je je eerste stappen zet in de wereld van Green Screens, of je bestaande opstelling bijwerkt, zijn er een paar belangrijke dingen om te overwegen bij het kiezen van de juiste maat

Groot genoeg om het scherm te vullen? Of bedek je bewegings? 

Het eerste waar je rekening mee moet houden als je wilt bepalen welk formaat scherm je moet kopen, is wat het moet bedekken. Als je je Groen Screen voor conferenties, webcasts of vlogging, mag u niet even behoefte het om de geheel scherm.  

Virtuele achtergronden in apps zoals Microsoft Teams en Zoom zijn beide leuk en nuttig. Helaas zijn ze ook behoorlijk hapert als het aankomt op het bijsnijden van je van je levensecht achtergrond en pasting jij opnaar a virtueel één. Iedereen die's een van deze gebruikt achtergronden zullen weten hoe het is om hun oren, haar of vingers in en uit het bestaan laten flikkeren! 

De oplossing is om een groen scherm te gebruiken dat de software helpt om je contouren te herkennen veel nauwkeuriger. Het mooie van dit is dat je geen enorme Groene schermen die je hele achtergrond blokkeert. Zolang je scherm biedt een achtergrond voor alle voorgrondbeweging, zal je app de rest blokkeren.  

Alles over de hoeken 

Cameralens 

De hoeveelheid scènery dat uw camera is in staat om in een schot knijpen is genaamd zijn "gezichtshoek en het is een essentiële factor bij het bepalen van de grootte van het groene scherm dat je nodig hebtIt is een goed idee om vertrouwd te raken met de hoek van het beeld dat je camera vastlegt. 

Als je camera een vaste lens heeft, kun je een testopname maken om opstellen zijn gezichtsveld en hoeveel van je achtergrond zal worden opgenomen opname. Een ervaren videograaf met geavanceerde apparatuur kan de opnamehoek aanpassen, maar als je een desktop, laptop of webcam gebruikt, zijn je opties beperkter.  

De meeste webcams, inclusief die geïntegreerd in laptops en desktopmonitoren, hebben mooi groothoek lenzen. Er is geen vaste standaard, dus de dekkingshoek kan sterk verschillen van camera tot camera. Sommige toestellen tonen een breed panorama achter je, terwijl andere een kleiner gezichtsveld bestrijken.

IAls uw camera een digitale sensor heeft, kan deze bijsnijden uw gezichtshoek automatisch, afhankelijk van hoe het objecten in opname. Als dat het geval is, een oogje in het zeil houden uw monitor om ervoor te zorgen dat uw Green Screen omsluit je bewegingen of vult het schot te allen tijde. 

Camerapositie  

In combinatie met met de hoek uitzichtde afstand tussen camera en scherm ook helpt bij het bepalen van de grootte van het scherm dat u'll vereisen. Hoe verder het scherm van de camera is verwijderd, hoe groter het moet zijn. bedek je bewegingen of om de schot.  

Als je bent Houd bij het gebruik van een laptop rekening met de ingebouwde camera zal over het algemeen lager waarvoor een opwaartse hoek. A builtin desktopcamera's kijkt eerder frontaal naar een zittend persoonterwijl een externe webcam of een op een statief gemonteerde camera biedt je volledige flexibiliteit. 

Welk formaat Green Screen heb ik nodig.
Houd rekening met de afstand tussen de camera en het scherm en met de hoeveelheid dekking die je nodig hebt wanneer je beslist welk formaat Green Screen je nodig hebt.

Actie! 

Ben je bureaugebonden of onderweg? Of je nu actief of statisch tijdens uw video's zal eenn invloed op de grootte van het scherm dat je nodig hebt. Als jezitten of stilstaan terwijl spreken tegen de camera, u hebben misschien maar een relatief smal scherm nodig. 

Als u're bewegend en gebaren veelOf bijvoorbeeld een riff demonstreren op een gitaar, dan heb je wat meer elleboogruimte nodig, die nodig hebben een breder scherm.  

Als jij're vertakkingen naar zoiets als fitnessyoga of dans en je wilt een achtergrond op een groen scherm, je bent hebben een serieuze oplossing nodig! In dat geval moet je misschien verder kijken dan een eenvoudige scherm met rolbannerof gewoon werken met uw levensecht achtergrond. 

Permanent of draagbaar? 

Het is het overwegen waard hoe draagbaar of tijdelijk je de opstelling nodig hebt. Als je fotografeert in je eigen Home, misschien niet wil een grote groene Screen daar de hele tijd. In dat geval, je wilt ietsiets dat je naar believen kunt opzetten en weghalen.  

Als je wilt je set kunnen afbreken en vervoeren naar believen, dan een lichtwacht eenheid zal beter voor je werken. In beide gevallen is een roller banner stijl scherm is een geweldige oplossingtion dat kunnen in enkele seconden worden geïmplementeerd of netjes opgeborgen in de basis. Alle Chroma Key Groene Schermen en Rolbanners van Solopress wordt geleverd met een gratis gevoerde draagtas om te helpen om vervoer ze veilig en comfortabel. 

Bewerkt of Live? 

Will maak je opnamen om later te monteren? Of zal je live video's uitzendt of je Green Screen gebruikt tijdens videoconferenties? Dit kan je keuze voor Ook groen scherm... 

Bewerkt 

If Je beeldmateriaal ondergaat een of andere vorm van nabewerking, moet je een softwarepakket gebruiken dat de groene gebieden in de opname kan herkennen, ze kan renderen als een transparantie en je aangepaste achtergrond kan weergeven in plaats van de groene kleur.  

Nadat je je onbewerkte opnamen hebt gemaakt, heb je de mogelijkheid om je opnamen bij te snijden, probleemgebieden aan te passen en eventuele gaten aan de randen van opnamen op te vullen. In dit geval kun je wegkomen met een kleiner scherm maar het is de moeite waard om op te merken dat elke bewegingen die buiten het Green Screen-gebied vallen zullen lastig te bewerken zijn, dus zorg ervoor dat alle actie binnen dat gebied plaatsvindt. 

Live 

Aan de andere kantiAls je live uitzendt, moet je software het volgende doen alle Als je dit on the fly doet, heb je niet de mogelijkheid om eventuele inconsistenties achteraf te bewerken. 

 

Met live video-inhoud, moet je zo zijn ingesteld dat er geen ontbrekende of aangetaste gebieden in je achtergrond zijn. Zorg ervoor dat je Groen scherm vult het schot en altijd goed verlicht blijft, tenzij je software gebruikt die automatisch een achtergrond invoegt. In dat geval hoeft het scherm alleen maar bedek elke beweging die je maken op de voorgrond.
 

Lighting 

WDat brengt ons bij verlichting. Idealiter wil je een gelijkmatig licht op je Green Screen voor de beste resultaten. Voorverlichting doet goed werk van illuminating je gezicht, maar kan caEen schaduw op het groene scherm plakken achter je, die de prestaties beïnvloeden. 

Door een lamp tussen jou en het scherm te plaatsen, voorkom je dat je een schaduw op het scherm werpt.. Maar dat heeft gevolgen voor de grootte van het scherm dat u nodig 

Waarom? Dat komt omdat de extra ruimte die nodig is om Plaats verlichting tussen jou en het groene scherm en voeg afstand toe tussen het scherm en de camera. Hoe verder het scherm zich van de camera bevindt, hoe groter het scherm moet zijn om het gezichtsveld van de camera. 

Bekijk het voordat je uitcheckt! 

Zoals we in het begin al zeiden, is het belangrijk om te leren kennen het apparaat dat u gebruikt zodat je bekend bent met de gezichtsveld het vangt. 

Het is een goed idee om een test ren om te zien welke maat je nodig hebtProbeer jezelf te filmen terwijl je op de plek staat waar je je scherm wilt ophangen. Houd een meetlintuitbreiden horizontaal voor de breedte van het Green Screen dat je wilt kopen.  

Je zou zelfs zeg hardop: dit is een meterDit is een meter twintig, dit is een meter vijftig'. enzovoort. Twee meter of meer en je hebt misschien help van een vriend! Wanneer je de video terugkijkt, kun je het volgende zien welke breedte scherm je nodig hebt om de opname te vullen. 

Denk eraan: breed genoeg om handbewegingen enz. te bedekken voor gebruik tijdens conferenties.cing en webcasting apps, maar breed genoeg om het scherm te vullen als je de hele achtergrond moet blokkeren.

Breedbeeld 

Solopress biedt specialist Chromatoets Groene Schermen op breedtes van 1,0, 1,2 en 1,5 meter. Echter, bieden we ook standaard Roller Banners tot 2 meter hoog bij 3 meter breed. 

Als je een van onze Brede Rolbanners als een groen scherm, gewoon bestel de banner op de gewenste breedte en lever het artwork aan dat bestaat uit Chromakey Groen als een effen kleur. De kleurreferenties voor Chroma Key Groen zijn:  

CMYK: 81, 0, 92, 0 

Hex: #00b140 

Als je niet zeker weet hoe je om dit te bereiken, geef je onze Team Klantenservice een oproep op 01702 460 047 en ze zullen in staat zijn om helpen u de perfect Green Screen voor jouw doeleinden.