Verhalen van klanten: Becky Alexander, The Body Shop at Home

Becky Alexander Carrosserie Shop Kopregel

Toen Becky Alexander, Area Manager bij The Body Shop at Home, contact met ons opnam om ons te prijzen voor onze betaalbare prijzen en drukwerk van hoge kwaliteit, wilden we graag meer weten over haar ervaringen. We namen contact op met Becky om uit te vinden hoe het is om betrokken te zijn bij 's werelds meest geliefde ethische cosmeticamerk en hoe marketing via drukwerk heeft geholpen om het bedrijf een impuls te geven.

Een nieuw blad

In juli 2019 was Becky Alexander op zoek naar een nieuwe hobby, maar ook naar een mogelijkheid om een inkomen te verdienen. Het belangrijkste was dat Becky's nieuwe project moest passen bij haar zoontje van 3 maanden. Terwijl ze de mogelijkheden onderzocht, kwam ze The Body Shop at Home tegen en ze wist meteen dat het goed bij haar levensstijl en passies zou passen.

"Ik ben altijd dol geweest op de producten van The Body Shop, dus om lid te worden en de producten te verkopen waar ik dol op ben, was een no-brainer!"

Dus wat is de Body Shop als hij thuis is?

The Body Shop heeft een speciale plaats ingenomen in de cosmetica-industrie, in de winkelstraten en in de harten van het land als een van de echte Britse "supermerken" van de afgelopen decennia. Deze sterke merkidentiteit is gebaseerd op een ethische houding die zijn tijd vele jaren vooruit was.

Het merk was de eerste die campagne voerde tegen dierproeven en de gemeenschapshandel steunde. Het merk probeerde altijd grondstoffen te importeren uit armere landen en zorgde ervoor dat het geld dat werd betaald voor ingrediënten direct werd gebruikt om werknemers te helpen een eerlijk loon te krijgen.

Ideeën die we nu als vanzelfsprekend beschouwen rond natuurlijke ingrediënten, de ontwikkeling van wreedheidvrije producten en eerlijke handelspraktijken werden door dit baanbrekende bedrijf geïntroduceerd sinds de oprichting in 1976.

Geen plek zoals thuis

Sinds 1994 stelt The Body Shop at Home onafhankelijke consulenten in staat om de producten van The Body Shop in hun eigen omgeving te verkopen en hun eigen werktijden te bepalen.

The Body Shop at Home volgt een netwerkmarketingstructuur die mensen de mogelijkheid biedt om van thuis uit te werken. Zelfs als ze nieuw zijn in direct marketing, biedt The Body Shop at Home een volledige opleiding, zodat ze een flexibele nieuwe carrière kunnen opbouwen die ze kunnen afstemmen op hun eigen verplichtingen.

Sommige consultants doen mee uit liefde voor de producten, anderen omdat ze een hobby willen, en weer anderen omdat ze willen verdienen terwijl ze voor zichzelf werken. Voor ambitieuze consultants is er zelfs een multi-level managementprogramma dat hen ondersteunt bij het managen van hun eigen teams.

Persoonlijke extraatjes en prijzen

Het voordeel van een netwerkmarketingstructuur is de mogelijkheid om gemeenschappen te creëren en voor adviseurs om aanbiedingen en kortingen te ontwerpen die rechtstreeks tot individuele klanten aanspreken. Body Shop at Home consulenten kunnen hun eigen klantenkortingen op maat maken, wat betekent dat ze meer voordelen kunnen bieden dan wanneer ze ergens anders kopen.

Opstaan en schitteren

Door met The Body Shop at Home te werken, kon Becky een inkomen verdienen terwijl ze voor haar twee kinderen zorgde en in slechts 12 maanden werd ze gepromoveerd tot Area Manager. Ze werkt met haar eigen team van consulentes en kan hen helpen het beste uit hun ervaring met The Body Shop at Home te halen en hun carrière te bevorderen. Over het begeleiden van haar team zegt Becky: "Dit is het meest lonende deel van mijn werk, anderen helpen hun persoonlijke levensdoelen te bereiken, wat dat ook mogen zijn."

Naast het vervullen van haar managementambities heeft thuiswerken ook andere voordelen... "Het beste is dat ik me 's ochtends niet hoef op te maken," zegt Becky, "sommige dagen zit ik in mijn pyjama en doe ik mijn werk vanaf mijn laptop!".

Een andere kijk op de pandemie...

Gelukkig is Covid geen domper gebleken voor dit cosmeticabedrijf. Becky is blij te kunnen melden dat de zaken voor The Body Shop at Home stabiel zijn gebleven tijdens de pandemie.

Dat is voor een groot deel te danken aan een online bedrijfsmodel dat een directe levering aan huis biedt en een verkoopteam dat zelfstandig vanuit huis opereert. In feite is The Body Shop at Home in staat geweest om kansen te bieden aan velen van wie de carrière werd verstoord door de opsluiting.

Mensen verbinden

In deze tijden vertrouwen mensen sterk op sociale media voor contact met vrienden en gemeenschappen. Dit heeft een vruchtbare omgeving gecreëerd voor Becky en haar team van consultants om hun netwerken uit te breiden en het nieuws over hun fantastische producten te verspreiden.

Vóór de pandemie stond The Body Shop at Home bekend om zijn "verwenfeestjes" bij consulenten thuis. Sinds de lockdown zijn sociale media, met name besloten Facebook-groepen, een belangrijke arena geworden voor het opbouwen van een gemeenschap en voor de verkoop. Daarnaast konden de verwenfeestjes doorgaan via Zoom, wat erg leuk is gebleken voor zowel consulentes als klanten!

Vlekkeloze print

Als het gaat om lokale marketing, heeft Becky kunnen vertrouwen op Solopress voor al haar drukwerk. Folders en leaflets zijn een belangrijk onderdeel geweest van haar huis-aan-huiscampagnes en de Zakelijk briefpapier dat Becky afdrukt met Solopress kan ze professioneel overkomen in al haar communicatie. Volgens Becky "is de service geweldig en zijn de prijzen zo betaalbaar, wat geweldig is voor een klein bedrijf als ik."

Voor een bedrijf dat concurreert met beautymerken is het belangrijk dat alles er goed uitziet. Becky is altijd tevreden over het resultaat van haar drukwerk: "Elke keer weer fantastisch! Solopress zorgt altijd voor een fantastische afwerking van mijn materiaal!"

Het volgende printproduct waar Becky haar ogen op heeft laten vallen is Stickersen we zullen met haar samenwerken om ervoor te zorgen dat we de perfecte labels leveren voor haar behoeften.

Lichaam positief

Becky is enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst biedt. Het stellen van persoonlijke doelen is belangrijk voor iedereen die van plan is succesvol te zijn in netwerkmarketing en Becky is niet anders. Ze heeft haar zinnen gezet op een positie als Senior Area Manager binnen De Body Shop thuisen een nieuw huis kopen om vanuit te werken!

Van wat we hebben geleerd over Becky's vaardigheden en vastberadenheid, zijn we ervan overtuigd dat ze alles zal bereiken wat ze wil bereiken. Met de hulp van een verleidelijk productassortiment en een onberispelijke printmarketingcampagne ter ondersteuning daarvan ziet de toekomst er stralend uit voor Becky en The Body Shop at Home.

Maak er deel van uit

Als je mee wilt doen, is volgens Becky de beste manier om contact op te nemen met een consultant en een eerste gesprek te hebben over de ins en outs van het deel uitmaken van het bedrijf en wat je kunt verwachten. Becky organiseert graag videogesprekken voor iedereen die mee wil doen, voordat ze inschrijfformulieren opstuurt om in te vullen. Als het klinkt als de juiste stap voor jou, waarom neem je dan geen contact op met Becky op Facebook of via e-mail en je kunt al binnen een paar dagen aan de slag!