Povești ale clienților: Becky Alexander, The Body Shop at Home

Becky Alexander Body Shop Header

Atunci când Becky Alexander, Area Manager la The Body Shop at Home, ne-a contactat pentru a ne lăuda pentru prețurile accesibile și calitatea înaltă a imprimării, am fost dornici să aflăm mai multe despre experiențele sale. Am luat legătura cu Becky pentru a afla cum este să fii implicat în activitatea celui mai iubit brand de cosmetice etice din lume și cum marketingul prin intermediul printurilor a ajutat la propulsarea afacerii.

O nouă frunză

În iulie 2019, Becky Alexander căuta să-și găsească un nou hobby, dar și o oportunitate de a câștiga un venit. Cel mai important, noul proiect al lui Becky ar fi trebuit să se potrivească în jurul fiului ei de 3 luni. În timp ce cerceta posibilitățile, ea a dat peste The Body Shop at Home și a știut imediat că ar fi o afacere care se potrivește perfect cu stilul ei de viață și cu pasiunile ei.

"Întotdeauna mi-au plăcut produsele The Body Shop, așa că să mă alătur și să vând produsele pe care le iubesc a fost o chestie de la sine înțeleasă!"

Deci, ce este Body Shop când este acasă?

The Body Shop a ocupat un loc special în industria cosmetică, pe strada principală și în inimile națiunii, fiind unul dintre adevăratele "Superbrands" britanice din ultimele decenii. Această identitate puternică a mărcii se bazează pe o poziție etică care a fost cu mulți ani înaintea timpului său.

Marca a fost prima care a făcut campanie împotriva testelor pe animale și a sprijinit comerțul comunitar, căutând întotdeauna să importe resurse din țările mai sărace, asigurându-se că fondurile plătite pentru ingrediente sunt direcționate direct către ajutorarea lucrătorilor pentru a primi un salariu corect.

Ideile pe care acum le considerăm de la sine în ceea ce privește ingredientele naturale, dezvoltarea de produse fără cruzime și practicile comerciale echitabile au fost lansate de această companie inovatoare încă de la înființarea sa în 1976.

Nici un loc ca acasă

Din 1994, The Body Shop at Home a permis consultanților independenți să vândă produsele The Body Shop în comunitățile lor și să își stabilească propriul program de lucru, în funcție de nevoile proprii.

The Body Shop at Home urmează o structură de marketing de rețea care oferă oamenilor posibilitatea de a lucra de acasă. Chiar dacă sunt începători în domeniul marketingului direct, The Body Shop at Home le oferă o pregătire completă, oferindu-le o nouă carieră flexibilă pe care o pot adapta în funcție de propriile angajamente.

Unii consultanți se alătură pentru dragostea lor pentru produse, alții pentru că își doresc un hobby, iar alții pentru că vor să câștige în timp ce lucrează pentru ei înșiși. Pentru consultanții ambițioși, există chiar și un program de management pe mai multe niveluri care îi sprijină pe măsură ce ajung să își gestioneze propriile echipe.

Avantaje și prețuri personale

Avantajul unei structuri de marketing de rețea este capacitatea de a crea comunități și de a permite consultanților să conceapă oferte și reduceri care să se adreseze direct persoanelor. Consultanții Body Shop at Home, își pot personaliza propriile reduceri pentru clienți, ceea ce înseamnă că pot oferi avantaje mai mari, spre deosebire de a cumpăra din altă parte.

Ridică-te și strălucește

Lucrul cu The Body Shop at Home i-a permis lui Becky să câștige un venit în timp ce avea grijă de cei doi copii ai săi și, în doar 12 luni, a fost promovată la funcția de Area Manager. Lucrând cu propria sa echipă de consultanți, Becky îi poate ajuta pe aceștia să profite la maximum de experiența lor cu The Body Shop at Home și să progreseze în carieră. În ceea ce privește îndrumarea echipei sale, Becky spune: "aceasta este cea mai plină de satisfacții din munca mea, ajutându-i pe alții să-și atingă obiectivele personale de viață, oricare ar fi acestea".

Pe lângă faptul că îi îndeplinește ambițiile de management, munca de acasă are și alte beneficii... "Cel mai bun lucru este că nu trebuie să mă pregătesc dimineața", spune Becky, "În unele zile stau în pijama și îmi fac treaba de pe laptop!".

O altă perspectivă asupra pandemiei...

Din fericire, Covid nu s-a dovedit a fi un obstacol în calea acestei firme de cosmetice. Becky se bucură să raporteze că afacerile au rămas stabile pentru The Body Shop at Home pe tot parcursul pandemiei.

Acest lucru se datorează în comun unui model de afaceri online care oferă un serviciu de livrare directă la domiciliu și o echipă de vânzări care operează independent de acasă. De fapt, The Body Shop at Home a reușit să ofere oportunități multor persoane a căror carieră a fost întreruptă de închidere.

Conectarea oamenilor

În această perioadă, oamenii s-au bazat foarte mult pe rețelele de socializare pentru a intra în contact cu prietenii și comunitățile. Acest lucru a creat un mediu fertil pentru Becky și echipa sa de consultanți pentru a-și dezvolta rețelele și a răspândi cuvântul despre produsele lor fantastice.

Înainte de pandemie, The Body Shop at Home era bine cunoscut pentru "Petrecerile de răsfăț" organizate la domiciliul consultanților. De la izolare, rețelele sociale, în special grupurile private de pe Facebook, au devenit o arenă cheie pentru crearea de comunități și vânzări. În plus, Petrecerile de răsfăț au putut continua prin Zoom, ceea ce s-a dovedit a fi foarte distractiv atât pentru consultanți, cât și pentru clienți!

Imprimare impecabilă

Atunci când vine vorba de marketing la nivel local, Becky a putut să se bazeze pe Solopress pentru toate nevoile sale de imprimare. Broșuri și pliante au fost o parte importantă a campaniilor sale din ușă în ușă, iar Papetărie de afaceri pe care Becky le imprimă cu Solopress îi permite să pară profesionistă în toate comunicările sale. Potrivit lui Becky, "serviciile au fost magnifice, iar prețurile au fost atât de accesibile, ceea ce este grozav pentru o afacere mică ca a mea."

Pentru o afacere care concurează cu branduri de frumusețe, este important ca totul să arate bine. Becky este întotdeauna mulțumită de modul în care iese imprimarea: "Fabulos de fiecare dată! Solopress oferă întotdeauna un finisaj fantastic pentru materialele mele!"

Următorul produs tipărit pe care Becky a pus ochii este Autocolante, și vom lucra cu ea pentru a ne asigura că îi oferim etichetele perfecte pentru nevoile ei.

Corp pozitiv

Becky este încântată de oportunitățile pe care i le rezervă viitorul. Stabilirea obiectivelor personale este importantă pentru oricine își planifică succesul în marketingul de rețea, iar Becky nu este diferită. Ea și-a propus să obțină o poziție de Senior Area Manager în cadrul The Body Shop la domiciliu, precum și cumpărarea unei noi case de unde să lucrez!

Din ceea ce am aflat despre îndemânarea și determinarea lui Becky, suntem convinși că va reuși să realizeze tot ceea ce își propune. Cu ajutorul unei game de produse tentante și a unei campanii imaculate de marketing tipărit care să o susțină, viitorul pare strălucitor pentru Becky și The Body Shop at Home.

Fă parte din ea

Dacă doriți să vă implicați, potrivit lui Becky, cea mai bună modalitate este să luați legătura cu un consultant și să aveți o discuție preliminară despre cum să faceți parte din companie și la ce să vă așteptați. Lui Becky îi place să organizeze apeluri video pentru oricine dorește să se alăture, înainte de a trimite formulare de înregistrare pentru a fi completate. Dacă vi se pare că este mișcarea potrivită pentru dumneavoastră, de ce nu o contactați pe Becky la numărul de telefon Facebook sau prin e-mail și ați putea fi operațional în doar câteva zile!