Înțelegi aceste semnificații emoji?

colecție de emoji

Sunt instantaneu recunoscute și au devenit o parte integrantă a mesajelor de tip SMS și social media; dar ați interpretat greșit semnificațiile acestor emoji?

Emoji-urile au fost în ultima vreme subiect de discuție pe internet, de la verificarea a ceea ce creatorii lor au vrut de fapt să însemne și până la solicitarea unor reprezentări mai diverse din punct de vedere rasial ale emoticoanelor comune. Iată câteva dintre cele mai des neînțelese, cu clarificări cu privire la semnificația lor inițială.

Grimasa

În timp ce acest emoji este frecvent folosit ca o față zâmbitoare mare, el a fost conceput ca o expresie de grimasă. Împreună cu ea pot fi interpretate și nuanțe de anxietate.

grimacing fata emoji semnificație

Fluierul

Cu buzele împreunate, acest micuț este adesea considerat a fi o față pupăcioasă. De fapt, este o persoană care fluieră într-un mod mai puțin inocent. De exemplu, ar putea însoți textul: "Nu, habar nu am ce s-a întâmplat cu Kit Kat-ul tău/ultima felie de pizza".

fluierând sărutând semnificații emoji

Suprasolicitarea

Considerat în mod frecvent ca reprezentând "nebunia aburindă", sursele spun că acest emoji înseamnă "triumf". Folosiți-l atunci când munciți din greu pentru o realizare, cum ar fi creșterea timpului petrecut la sala de sport sau când studiați pentru a trece cu brio un examen important.

semnificații emoji de triumf

Mâinile care se roagă

În cultura occidentală, aceste mâini împreunate sunt considerate de obicei un simbol al rugăciunii. Alții le interpretează ca și cum ar fi un salut. Cu toate acestea, creatorii emoji-ului au declarat că ele simbolizează respectul în Japonia, țara lor natală, ceea ce le face un acompaniament adecvat pentru a spune "te rog" sau "mulțumesc".

mâini care se roagă semnificații emoji

Învârtita

Nu este doar un element decorativ pentru a face ca mesajele dvs. să pară un pic mai "elegante". Grupat împreună cu alte emoji legate de vreme, acest vârtej reprezintă de fapt un ciclon.

semnificațiile emoji ciclonului swirl

Fetele Iepuraș

Este folosit pentru a reprezenta orice, de la "petrecere" până la "ore de aerobic", atunci când un mesaj are un sentiment de bucurie. Dar această pereche de fete cu urechi misterioase de iepure este menită să simbolizeze "showgirls" pentru orice situație în care o femeie este plătită să cânte, să danseze și să distreze.

iepuraș fete emoji semnificații

Alimentele neidentificate

Pare misterios - este carne? Această bucată de mâncare este, de fapt, reprezentarea emoji a cartofului dulce prăjit super-sănătos. Neobișnuit, poate, în cultura occidentală, dar banal în Japonia.

cartof dulce emoji semnificații

Sundae

Din nou, o interpretare culturală eronată face ca noi să vedem acest lucru ca pe un tratament cu înghețată. Totuși, este similar; este un tratament cu gheață rasă și sirop cunoscut în Japonia sub numele de kakigori.

semnificații emoji cu gheață rasă

Oricare ar fi adevăratul înțeles al emoji-urilor, ceea ce contează cu adevărat este că sunteți în măsură să înțelegeți intenția din spatele lor. Dacă înțelegi că atunci când prietena ta îți trimite emoticonul "triumf" înseamnă că de fapt vrea să spună că este furioasă, este suficient! Ce emoticoane îți plac cel mai mult și pe care nu le-ai înțeles niciodată?