10 evenimente pentru care ai nevoie de o ramă selfie

A Cadru Selfie este un plus unu perfect pentru a fi adus la orice sărbătoare, indiferent de ocazie.  

Ei sunt invitații care îi fac pe toți să râdă, îi adună pe oameni și contribuie la transformarea evenimentului într-unul memorabil. Oricare ar fi reuniunea pe care plănuiți să o găzduiți sau la care participați, ei sunt un accesoriu genial. 

Planificatorii de evenimente, fotografii și managerii de locații ar putea beneficia cu toții de o selecție de rame Selfie cu teme amuzante pentru a aduce o dimensiune suplimentară petrecerilor și sărbătorilor. Iată primele zece evenimente pentru care credem că o ramă Selfie Frame este esențială. 

  1. Petreceri aniversare

Ajutați-vă clienții să sărbătorească călătoria anuală în jurul soarelui cu o ramă Selfie pentru a surprinde acele momente speciale. O ramă distractivă oferă un stimulent oportun pentru a surprinde acele zâmbete care se întind de la obraz la obraz, acele râsete pe care încă le mai poți auzi printr-o fotografie sau acele îmbrățișări prețioase de la cei dragi. Un design personalizat unic dedicat sărbătoritului sau sărbătoritei îi va face să se simtă foarte special în ziua cea mare. 

  1. Nunți

O zi de nuntă este cât se poate de specială. Un moment unic în viață, care are nevoie de un album de fotografii de sine stătător. Aduceți clienților dvs. o cabină foto plină de recuzită foto și aceștia se vor dezlănțui alături de cei mai buni prieteni și de cei dragi. Personalizați rama cu un design unic, specific cuplului. Includeți numele lor, astfel încât toată lumea să se poată fotografia împreună în ziua lor specială. 

  1. Emisiuni de afaceri

Spectacolele de afaceri pot fi un pic cam timide la început. Un cadru pentru selfie este un instrument perfect pentru a sparge gheața și a injecta puțină energie în eveniment. Ajutați companiile să aducă zâmbete la standul lor și vă veți asigura că afacerea lor rămâne în mintea oamenilor în timp ce aceștia se îndreaptă spre casă. Marcați-vă cadrul Selfie Frame cu un hashtag relevant, astfel încât standul dvs. să poată răspândi conștientizarea pe social media. 

  1. Absolvire

Festivitățile de absolvire sunt o sărbătoare a realizărilor. Fie că este vorba de o absolvire a școlii primare, a școlii secundare, a colegiului, a nivelurilor A sau a învățământului superior, o ramă selfie personalizată este o modalitate strălucită de a surprinde sărbătoarea în stil. Ajutați-vă absolvenții să își facă amintiri care să dureze o viață întreagă înainte de a trece la următoarea etapă a vieții. Faceți rama de absolvire unică cu "Clasa din (inserați anul)" sau cu numele și logo-ul școlii, colegiului sau universității dvs. 

  1. Ceremonii de premiere

Capturați realizările memorabile ale câștigătorilor de premii meritorii la noaptea de premiere cu un selfie de sărbătoare, încadrat de o margine personalizată. Includeți hashtag-ul dvs. pe designul dvs. pentru a vă ajuta să vă promovați evenimentul pe rețelele de socializare. Personalizați-l cu numele mărcii, culorile și logo-ul și faceți-l atât de ușor de recunoscut, cât și de partajat. 

  1. Petreceri de Crăciun

Nu este nevoie de prea multe pentru a intra în spiritul festiv, dar puteți duce veselia de Crăciun la un alt nivel cu Selfie Frames. Acestea sunt o completare excelentă pentru petrecerea de Crăciun de la locul de muncă sau pentru un eveniment social sau de familie în mijlocul spiritului festiv. Creați-vă un design cu o notă de Crăciun care să fie relevantă pentru industria, locul de desfășurare sau evenimentul dvs. 

  1. Conferințe de afaceri

Conferințele de afaceri pot deveni evenimente foarte exclusiviste. Ajutați-i pe toți să se relaxeze și să unească diferitele mese, echipe și companii care s-au reunit pentru a participa la o conferință. Adăugați un hashtag unic la rama dvs. personalizată pentru a face conferința dvs. ușor de partajat pe rețelele de socializare, pentru a ajuta la răspândirea conștientizării conferinței dvs.  

  1. Sărbători naționale

Lăsați-i pe oaspeții dvs. să se mândrească cu sărbătorile lor naționale și să sărbătorească în stil tradițional. Fie că sărbătoresc St Patricks Day, Bonfire Night sau Burns Night, combinarea tradiției cu o întorsătură modernă într-o ramă Selfie Frame va face ca ziua și noaptea să fie memorabile pentru ei. O ramă personalizată ar putea oferi o momentul de la miezul nopții pentru Anul Nou, un selfie înflăcărat pentru Bonfire Night, sau o poză dulce pentru Paște! Posibilitățile tale de design sunt infinite! 

  1. Sărbători aniversare

Marcați o etapă importantă a unui cuplu cu o noapte memorabilă. Își pot sărbători aniversarea nunții și o pot face una pentru album cu Selfie Frames. Acestea îi vor inspira pe invitați să surprindă imagini de neuitat la acele mari sărbători în care toți cei dragi sunt la un loc. Fie că este vorba de o aniversare de rubin, de aur sau de platină, o ramă Selfie Frame personalizată va ajuta la captarea perfectă a momentului.  

  1. Fancy dress

Niciodată nu este un moment nepotrivit pentru o petrecere cu costume de fantezie! Nu căutați mai departe de un cadru personalizat Selfie Frame ca fiind completarea perfectă a arsenalului de planificare a petrecerilor. Aduceți o cabină foto plină de recuzită și veți face ca un eveniment de ținută fantezistă să fie și mai elaborat. Cu o ramă în mână, vei reuși să surprinzi cu siguranță fiecare costum caraghios. Fă-te înfricoșător de Halloween, retro sau tematică de epocă, sau strălucitoare pentru o petrecere de prințesă. Pretextele pentru o petrecere cu rochii fanteziste sunt nesfârșite, la fel ca și posibilitățile de design. 

Rame Selfie pentru orice ocazie

Aveți nevoie de o ramă selfie pentru un eveniment viitor? Îți oferim două opțiuni fantastice: fie Cadre A0 care sunt perfecte pentru fotografii de grup; sau mai mici A1 cadre care sunt excelente pentru a surprinde acele momente mai intime dintre cupluri, persoane dragi sau cei mai buni prieteni.