10 evenementen waarvoor je een Selfie Frame nodig hebt

A Selfie Frame is de perfecte plus één om mee te nemen naar elk feest, ongeacht de gelegenheid.  

Ze zijn de gast die iedereen aan het lachen maakt, mensen samenbrengt en het evenement onvergetelijk maakt. Wat voor bijeenkomst je ook organiseert of bijwoont, ze zijn een geweldige aanvulling. 

Evenementenplanners, fotografen en locatiemanagers kunnen allemaal profiteren van een selectie Selfie Frames met een leuk thema om een extra dimensie te geven aan feesten en partijen. Hier is onze top tien van evenementen waar een Selfie Frame onmisbaar voor is. 

  1. Verjaardagsfeestjes

Help je klanten hun jaarlijkse reis rond de zon te vieren met een Selfie Frame om die speciale momenten vast te leggen. Een leuk frame biedt een tijdige stimulans om die glimlach vast te leggen die van wang tot wang reikt, die lach die je nog steeds kunt horen via een foto of die dierbare omhelzingen van geliefden. Met een uniek ontwerp op maat, opgedragen aan de jarige, voelen ze zich extra speciaal op hun grote dag. 

  1. Bruiloften

Een trouwdag is zo bijzonder als maar kan. Een uniek moment dat een eigen fotoalbum nodig heeft. Breng een fotohokje vol fotoprops naar je klanten en ze zullen losgaan met hun beste vrienden en geliefden. Pas je frame aan met een uniek ontwerp dat specifiek is voor het bruidspaar. Vermeld hun namen zodat iedereen samen op de foto kan op hun speciale dag. 

  1. Zakelijke shows

Zakelijke shows kunnen in het begin een beetje terughoudend aanvoelen. Een Selfie Frame is een perfect middel om het ijs te breken en wat energie in het evenement te brengen. Help bedrijven een glimlach op hun stand te toveren en zorg ervoor dat hun bedrijf blijft hangen in de hoofden van de mensen op weg naar huis. Merk je Selfie Frame met een relevante hashtag zodat je kraam bekendheid kan verspreiden op sociale media. 

  1. Afstuderen

Afstuderen is een feest van prestaties. Of je nu afstudeert aan de basisschool, middelbare school, hogeschool, A-niveau of hoger onderwijs, een selfie-frame op maat is een briljante manier om je feest in stijl vast te leggen. Help je afgestudeerden herinneringen voor het leven te maken voordat ze verder gaan naar hun volgende levensfase. Maak je afstudeerframe uniek met 'Klas van (jaar invullen)' of met de naam en het logo van je school, hogeschool of universiteit. 

  1. Prijsuitreikingen

Leg de gedenkwaardige prestaties van verdienstelijke prijswinnaars tijdens hun prijsuitreiking vast met een feestelijke selfie, omlijst door jouw op maat gemaakte kader. Neem je hashtag op in je ontwerp om je evenement te promoten op sociale media. Pas het aan met een merknaam, kleuren en logo en maak het zowel herkenbaar als deelbaar. 

  1. Kerstfeesten

Er is niet veel voor nodig om in de feeststemming te komen, maar je kunt de kerstsfeer naar een hoger niveau tillen met Selfie Frames. Ze zijn een geweldige aanvulling op een kerstfeest op het werk, of voor een sociaal of familie-evenement in de feeststemming. Maak je eigen ontwerp met een kersttintje dat relevant is voor jouw branche, locatie of evenement. 

  1. Zakelijke conferenties

Zakelijke conferenties kunnen behoorlijk exclusieve evenementen worden. Help iedereen los te komen en voeg verschillende tafels, teams en bedrijven samen die zijn samengekomen om deel te nemen aan een conferentie. Voeg een unieke hashtag toe aan je aangepaste frame om je conferentie gemakkelijk deelbaar te maken op sociale media en zo meer bekendheid te geven aan je conferentie.  

  1. Nationale feestdagen

Laat je gasten trots zijn op hun nationale feestdagen en vier ze in traditionele stijl. Of ze nu St Patricks Day, Bonfire Night of Burns Night vieren, het combineren van traditie met een moderne twist in een Selfie Frame zal hen een gedenkwaardige dag en nacht bezorgen. Een op maat gemaakt frame kan een middernachtelijk moment voor nieuwjaarEen vurige selfie voor Bonfire Night, of een lieve foto voor Pasen! Je ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos! 

  1. Verjaardagsfeest

Markeer de grote mijlpaal van een koppel met een gedenkwaardige avond. Ze kunnen hun huwelijksverjaardagen vieren en er een voor het album van maken met Selfie Frames. Ze zullen gasten inspireren om onvergetelijke foto's te maken op die grote feesten waar al hun dierbaren op één plek zijn. Of het nu gaat om een robijnen, gouden of platina jubileum, met een Selfie Frame op maat leg je het moment perfect vast.  

  1. Verkleedpartijtjes

Er is nooit een slecht moment voor een verkleedfeestje! Kijk niet verder dan een aangepast selfieframe als de perfecte aanvulling op het arsenaal van je feestplanning. Met een fotohokje vol fotoprops maak je een verkleedpartij nog uitgebreider. Met een fotolijst in de hand leg je gegarandeerd elk maf kostuum vast.. Ga voor griezelig Halloween, retro of vintage thema, of sprankelend voor een prinsessenfeest. Excuses voor een themafeest zijn eindeloos en dat geldt ook voor de ontwerpmogelijkheden. 

Selfie Frames voor elke gelegenheid

Heb je een Selfie Frame nodig voor een evenement? We bieden je twee fantastische opties: onze A0 frames die perfect zijn voor groepsfoto's; of onze kleinere A1 frames die briljant zijn om die intiemere momenten tussen stelletjes, geliefden of beste vrienden vast te leggen.