Înghețată și acadele Wall's - 5 postere delicioase de epocă

Înghețată Wall's înghețată poster de epocă

Copiii care creșteau în anii '60 și '70 erau norocoși să poată alege între vanilie, căpșuni sau ciocolată pentru înghețată sau acadea, ca să nu mai vorbim de o cutie de Ben & Jerry's Blondie Brownie sau de un baton de Magnum Ghana Cocoa pe care să îl înghițiți. Pe măsură ce aceste delicioase postere retro și reclame tipărite pentru Wall's înghețată și înghețata de altădată arată atât de admirabil...

Dr. Who și Space Raiders se luptă cu Dalek!

Wall's Sky Ray lolly și Dr. Who print advert

Sursa imaginii: Dalektricity

Credeți că mashup-urile improbabile din cultura pop sunt ceva nou, inventate de generația Buzzfeed pentru a le împărtăși cu prietenii pe Twitter și Facebook? Gândiți-vă din nou. Această combinație ieșită din comun între o acadea Wall's Sky Ray cu aromă de portocale și zmeură și Daleks a apărut ca o reclamă pe o pagină color în banda desenată Eagle în 1967. O felicitare cu poza Dr. Who, parte a unei serii de colecție, a fost oferită gratuit cu fiecare acadea Sky Ray vândută.

Înghețată Wall's Ice Cream Tub și Choc Bar

Înghețată Wall's înghețată poster de epocă

Sursa imaginii: Afișe Dodo

Dodo Posters vinde această reclamă de epocă autentică Wall's Ice Cream. tipărirea de afișe din anii '50 pentru 120 de lire sterline.

Semnul gamei de produse Wall's

Semnul gamei de înghețată și acadele Wall's

Sursa imaginii: Forumurile DoYouRemember.co.uk

Printr-o ciudată întâmplare a sorții, introducerea și imensa popularitate a Cornetto a dus în cele din urmă la prăbușirea deserturilor înghețate clasice de la Wall's, cum ar fi batonul de înghețată Dark & Golden și acadeaua Orange Frutie. Papilele gustative ale britanicilor - și brandingul și marketingul producătorilor de înghețată - au devenit din ce în ce mai sofisticate începând cu anii 1990, pe măsură ce a început căutarea constantă a națiunii pentru următoarea senzație gustativă. Între timp, produsele de marcă proprie mai ieftine de la supermarketuri precum Tesco și Sainsbury's au început să afecteze profiturile Wall's la celălalt capăt al sectorului înghețatei și acadelelor, într-o dublă lovitură de nenorocire.

Din fericire pentru Wall's, compania a fost deținută de uriașul grup Unilever încă din 1922, astfel încât, chiar și în prezent, cupa arhetipală de înghețată Wall's de vanilie continuă să se frece de cele mai sexy Magnum, Carte D'Or, Viennetta, Solero și Cornetto, produse derivate ale mărcii.

Wall's The Incredible Hulk Ice Lolly

Wall's The Incredible Hulk înghețată lolly poster de epocă

Sursa imaginii: Dez Skinn

Serialul TV Incredibilul Hulk a fost un adevărat succes în 1979. Această acadea de gheață Hulk de la Wall's a fost unul dintre cele peste 180 de produse, cu licență oficială de la compania de benzi desenate Marvel, vândute în Marea Britanie la acea vreme.

Câștigă-ți propriul hovercraft real

Wall's hovercraft concurs hovercraft retro poster

Sursa imaginii: Cei pe care i-am lăsat în urmă

Cumpărați o acadea, câștigați un hovercraft! Da, este perfect logic. Mă bucur să văd un alt nume mare din British 20th copilărie de secol în această promoție nostalgică de perete, deși - Airfix modele de kituri.

5 COMENTARII

  1. iubesc toate memorabilia pereților vechi, deoarece este dragă inimii mele 😉 nu sunt rudă, dar aș vrea să fiu, ca să pot obține o mulțime de înghețată gratuită lol

  2. Oh wow, ce amintiri! Mi le amintesc atât de clar. Nimic nu era atât de bun ca o înghețată cu ciocolată Wall's pe vremea aceea, sau o Sky Rocket când soarele era prea ocupat să topească înghețata celorlalți! Singurul lucru rău este că acum va trebui să mă duc la magazin pentru că mi-ai făcut niște pofte serioase!

  3. Începe "Dr Who: Revisitations 3' DVD conține PDF-uri cu toate materialele despre Dr. Who de pe perete și o reclamă la televizor. Se află pe discul de extraopțiuni pentru "Tomb of the Cybermen".

  4. Gama de produse The Wall's Product Sign!! Ce mai explozie din trecut 🙂
    Cred cu adevărat că magazinele/magazinele ar trebui să se gândească să readucă în actualitate publicitatea retro de acest gen - numai amintirile plăcute ar putea incita la o achiziție de dragul vremurilor trecute.

Comentariile sunt închise.