Fontul zilei - Risotto Script

Fontul zilei de la Solopress este Risotto Script!

În căutarea cel mai bun font pentru a vă înveseli Tablă cu oferte speciale pentru restaurante sau un tip de caractere de script capricios pentru a vă înveseli Meniu? Încercați Risotto Script pentru a obține acea senzație de Bistro sau Brasserie de lux.

Conceput de Felipe Calderón, Risotto Script este un font de caractere ideal pentru a deschide apetitul clienților de restaurante, al oamenilor din supermarketuri și magazine de delicatese.

Meniul italian Font

Această caligrafie este inspirată de stiloul pliat și de ambalajele alimentare, și se potrivește perfect cu orice fel de mâncare pe care o puneți; ambalaj sau meniu!

Tablă de bord Specials Font

Font Risotto te face să-ți dorești să o înghiți, cu vibrații și texturi de legume delicioase, cu ornamente și filigrane precum ierburi și rădăcini.

Risotto Script Dessert Font Exemplu de fonturi

Puteți cumpărare Risotto Script pentru doar 5,10 lire sterline pentru versiunea standard sau 11,70 lire sterline pentru versiunea pro (la momentul scrierii acestui articol, acest font este la vânzare, prețurile pot fi diferite în viitor) verificați MyFonts.com pentru o afacere bună, precum și un pachet suplimentar la 2,40 £ care include dingbats și ornamente.

Risotto Script pentru ambalaje Exemplu de font pentru ambalaje

Acest font nu este pentru corp sau text de paragraf, folosiți-l pentru anteturi mari, deoarece ocupă destul de mult spațiu cu ascendenți mari și descendenți lungi!

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.