Fonturi ecologice - economisiți cerneală cu aceste caractere tipografice

Mediu-Fontaj de tipăritură-cu-frunză-roșu-alb-stilizat-salvăm-tampila

Ryman Eco: Cel mai frumos font sustenabil din lume

Încă de când un copil de 14 ani a propus guvernului american că ar putea salva $136m schimbând fontul pe care îl folosea pe documentele sale publice cu unul care consuma mai puțină cerneală, agenții de publicitate și companiile au depus eforturi pentru a crea un font frumos și ecologic - cum ar fi Ryman Eco.

Ryman Eco Font

Realizate pentru retailerul britanic Ryman Stationary, personajele sunt alcătuite din linii care nu sunt prea ușor de distins atunci când tipărit, dar vizibil pe ecran. Acest lucru înseamnă că literele sunt în continuare complet lizibile, dar folosesc mai puțină cerneală atunci când sunt tipărite! AGency Grey London susțin că Ryman Eco reduce încărcătura de cerneală cu 33%.

În fiecare an se înregistrează 1,5 miliarde de imprimantă cartușele vândute, care conțin materiale nebiodegradabile și substanțe chimice toxice. Ryman Eco poate utiliza cu până la 33% mai puțină cerneală decât fonturile standard, cum ar fi Arial, Helvetica, Times New Roman și Verdanna, și cu 27% mai puțin în decât alte fonturi sustenabile.

Trecerea la Ryman Eco atunci când imprimați cărți de vizită, pliante, broșuri și chiar și documente obișnuite de la imprimantă vă poate economisi bani pe cerneală și poate contribui la conservarea mediului. Dacă toată lumea ar trece la Ryman Eco atunci când tipărește, am putea economisi peste 490 de milioane de cartușe de cerneală, echivalentul a 6,5 milioane de tone de emisii de Co2 pe an, potrivit Grey London.

Descărcați Ryman EcoFont Aici. Este gratuit!

Ryman Eco Font

EcoFont Software: Sfântul Font!

Nu aveți chef să treceți de la fonturile dvs. preferate, cum ar fi Arial, Helvetica și Georgia? Nu-i nimic! Achiziționați EcoFont Software, iar acest program inteligent va face găuri în fonturile tipărite (nu în hârtie!).

Software-ul Ecofont economisește cerneala și tonerul lăsând mici găuri în litere. Aceste găuri nu sunt niciodată vizibile pe ecran, iar pe hârtie creierul nostru le ignoră pur și simplu.

ecofont

Ecofont elimină, de asemenea, imagini și alte inutile articole de la imprimare și susține că economisește până la 50% din costurile de imprimare. Din păcate, este doar pentru utilizatorii de Windows, așa că cei care folosesc Linux și Mac OS vor trebui să rămână cu Ryman, dar pentru organizațiile din sectorul public, cum ar fi consiliile, aceasta este o modalitate excelentă de a economisi bani și de a nu mai risipi cerneala. 

Captură de ecran 2014-04-23 la 10.14.13

5 COMENTARII

  1. Lucrez pentru o companie de înmormântare naturală, așa că suntem mereu în căutare de noi modalități de a fi prietenoși cu mediul înconjurător... Aceste fonturi sunt frumoase, de asemenea, așa că va analiza cu siguranță această idee și o va folosi potențial în viitor!

  2. Wow, ceva la care nu m-aș fi gândit niciodată, dar o idee excelentă! Și arată foarte bine.

  3. Îmi amintesc că am învățat despre economisirea banilor prin intermediul tipografiei la A Level English Language, foarte interesant de aflat, iar acest articol oferă o perspectivă bună în acest sens.

  4. Wow! O idee grozavă și un font care arată bine. Prefer liniile în locul punctelor și cu siguranță voi arunca o privire mai atentă și le voi recomanda colegilor 🙂 .

Comentariile sunt închise.