miniBIGS: Mini-figurine Lego personalizate pentru cultura pop!

Minibigs cifre personalizate


MiniBiGS face distracție mare cu piese mici! Personalizat inovator cu sediul în SUA Lego Minifig vânzătorii iau cu asalt lumea cu aceste mici minuni tipărite cu tampoane. 

 Minibigs cifre personalizate

Cum a început MiniBiGs

Al și Shannon Hernadi alcătuiesc echipa MiniBiGs, care a început acum 5 ani cu o dragoste pentru Lego și mini-figurine Lego de epocă. Curând și-au dat seama că exista o lipsă de figurine cool din cultura pop și militară - așa că au început să le creeze pe ale lor!

Au început prin a aplica și a sigila sute de decalcomanii de alunecare pe apă (decalcomanii de alunecare). Dându-și seama că acest lucru necesita prea mult timp, au trecut acum la tampografie, care este mult mai rapidă și mai durabilă.

lego figs

StarWars Custom Minifigs - Cumpărați la magazinul online MiniBiGs!

Ce este tampografia?

Imprimarea prin tampografie este un proces de imprimare care poate transfera o imagine 2D pe un obiect 3D, o formă de imprimare off-set. Imaginea este transferată printr-un tampon de silicon pe un substrat și este utilizată de obicei pentru a imprima pe obiecte care sunt dificil de imprimat, cum ar fi produsele ciudate sau de formă mică.

Ce puteți cumpăra de la MiniBiGs.com?

Băieții de la MiniBiGs au primit cereri peste cereri pentru tot felul de personaje nebunești, dar nu s-au limitat la un singur lucru - au găsit o grămadă de accesorii și arme grozave pentru a face minifigurinele obișnuite mai distractive.

Lego Minifig căști de protecție

Deasupra: Doar o parte din accesoriile minunate disponibile la MiniBiGs.com

walkingdeadminifigs

Walking Dead Minifigurine tematice

În jurul lumii

MiniBiG-urile sunt livrate de la Warren, Michigan și livrate la fiecare colț al lumii. Misiunea lor este de a implica pe toată lumea, tineri și bătrâni, băieți sau fete, în lumea distractivă a minifigurinelor, promițând ceva pentru toată lumea! throneofbricks copy

Minifigurine cu tema Game of Thrones.

Sfaturi pentru succes

Al Hernadi, proprietar și proprietar, a spus următoarele despre începerea propriei afaceri: "Când munca ta este o activitate sau un hobby care îți place cu adevărat, atunci toate eforturile tale nu se simt deloc ca o muncă. Cea mai bună parte a muncii la Minibigs este să vezi cum produsele noastre afectează viața clienților noștri și câtă fericire le aduce."

Check out Minibigs.com pentru cele mai tari mini-figurine Lego și accesorii personalizate!

4 COMENTARII

  1. Acestea sunt uimitoare, cunosc atât de mulți oameni care au început să colecționeze Lego ca adulți, iar acesta este cu siguranță unul pentru ei.

    S-ar putea să-mi iau un mini-dragon, doar pentru că e adorabil.

  2. Este genial! IUBESC figurinele din Game of Thrones, în special micul dragon (deși trebuie spus că Danerys este cu siguranță mai frumoasă la televizor decât în creație lego!).

Comentariile sunt închise.