miniBIGS: Tilpassede Lego-minifigurer fra popkulturen!

minibigs tilpassede figurer


MiniBiGS Lav stor sjov med små brikker! Innovativ USA-baseret brugerdefineret Lego Minifig sælgere tager verden med storm med disse små pad-printede vidundere. 

 minibigs tilpassede figurer

Hvordan MiniBiGs startede

Al og Shannon Hernadi udgør teamet MiniBiGs, som startede for 5 år siden med en kærlighed til Lego og vintage Lego minifigurer. De indså hurtigt, at der var mangel på seje figurer fra popkulturen og militæret - så de begyndte at lave deres egne!

De startede først med at påføre og forsegle hundreder af vandskiftemærkater (slip decals). Da de indså, at det var for tidskrævende, er de nu gået over til tampontryk, som er meget hurtigere og mere holdbart.

lego-figurer

StarWars Custom Minifigs - Køb i MiniBiGs onlinebutik!

Hvad er tampontryk?

Tampontryk er en trykproces, der kan overføre et 2D-billede til et 3D-objekt, en form for offsettryk. Billedet overføres via en silikonepude til et substrat og bruges normalt til at printe på objekter, der er svære at printe på, som f.eks. mærkelige eller små produkter.

Hvad kan man købe på MiniBiGs.com?

Drengene fra MiniBiGs har fået den ene anmodning efter den anden om alle mulige skøre figurer, men de holdt sig ikke kun til én ting - de fandt en hel masse fantastisk tilbehør og våben, der kan gøre almindelige minifigurer sjovere.

Lego Minifig-hjelme

Ovenfor: Bare en brøkdel af det fantastiske tilbehør, der fås hos MiniBiGs.com

walkingdeadminifigs

Minifigurer med Walking Dead-tema

Rundt om i verden

MiniBiG'er sendes fra Warren, Michigan og leveret til hvert eneste hjørne af verden. Deres mission er at engagere alle, unge som gamle, drenge som piger, i minifigurenes sjove verden, og de lover noget for alle! throneofbricks kopi

Minifigurer med Game of Thrones-tema.

Tips til succes

Al Hernadi, ejer og indehaver, havde dette at sige om at starte sin egen virksomhed "Når dit arbejde er en aktivitet eller hobby, som du virkelig nyder, så føles alle dine anstrengelser slet ikke som arbejde. Det bedste ved at arbejde hos Minibigs er at se, hvordan vores produkter påvirker vores kunders liv, og hvor meget lykke det bringer dem."

Tjek det ud Minibigs.com for de sejeste Lego Mini-figurer og tilpasset tilbehør!

4 KOMMENTARER

  1. De er fantastiske, jeg kender så mange mennesker, der er begyndt at samle på Lego som voksne, og det her er helt sikkert noget for dem.

    Jeg bliver måske nødt til at købe en minidrage, bare fordi den er så sød.

  2. Det her er genialt! Jeg ELSKER Game of Thrones-figurerne, især den lille drage (selvom det må siges, at Danerys bestemt er smukkere på tv end i legokreation!)

Der er lukket for kommentarer.