miniBIGS: Popcultuur aangepaste Lego minifiguren!

minibigs aangepaste figuren


MiniBiGS maak groot plezier met kleine stukjes! Innovatief, op maat gemaakt in de VS Lego Minifig verkopers veroveren de wereld met deze kleine wondertjes met tampondruk. 

 minibigs aangepaste figuren

Hoe MiniBiGs begon

Al en Shannon Hernadi vormen samen team MiniBiGs, dat 5 jaar geleden begon met een liefde voor Lego en oude Lego minifiguren. Ze realiseerden zich al snel dat er een tekort was aan coole popcultuur en militaire figuren - dus begonnen ze hun eigen figuren te maken!

Ze begonnen eerst met het aanbrengen en verzegelen van honderden van waterslide decals (sliptransfers). Ze realiseerden zich dat dit te tijdrovend was en zijn nu overgestapt op tampondruk, wat veel sneller en duurzamer is.

lego figuurtjes

StarWars Custom Minifigs - Kopen bij MiniBiGs!

Wat is tampondruk?

Tampondruk is een drukproces dat een 2D-afbeelding kan overbrengen op een 3D-object, een vorm van offsetdruk. De afbeelding wordt via een siliconen tampon overgebracht op een substraat en wordt meestal gebruikt om af te drukken op voorwerpen die moeilijk te bedrukken zijn, zoals vreemde of klein gevormde producten.

Wat kun je kopen bij MiniBiGs.com?

De jongens van MiniBiGs hebben verzoek na verzoek gekregen voor allerlei gekke personages, maar ze hebben het niet bij één ding gehouden - ze hebben een heleboel geweldige accessoires en wapens gevonden om gewone minifigs leuker te maken.

Lego Minifig Helmen

Hierboven: Slechts een fractie van de geweldige accessoires die verkrijgbaar zijn bij MiniBiGs.com

walkingdeadminifigs

Minifiguren met Walking Dead-thema

De wereld rond

MiniBiG's worden verzonden vanaf Warren, Michigan en geleverd aan elke hoek van de wereld. Hun missie is om iedereen, jong en oud, jongen of meisje, te betrekken bij de leuke wereld van minifigs, met voor ieder wat wils! throneofbricks kopie

Minifiguren met Game of Thrones-thema.

Tips voor succes

Al Hernadi, eigenaar en eigenaresse, zei het volgende over het starten van zijn eigen bedrijf: "Als je werk een activiteit of hobby is waar je echt van geniet, dan voelen al je inspanningen helemaal niet als werk. Het leukste aan werken bij Minibigs is zien hoe onze producten het leven van onze klanten beïnvloeden en hoeveel geluk het hen brengt."

Bekijk Minibigs.nl voor de coolste Lego minifiguren en aangepaste accessoires!

4 REACTIES

  1. Deze zijn geweldig, ik ken zoveel mensen die als volwassene Lego zijn gaan verzamelen en dit is er zeker een voor hen.

    Misschien moet ik een minidraakje kopen, gewoon omdat het schattig is.

  2. Dit is briljant! Ik ben dol op de Game of Thrones-figuurtjes, vooral op het draakje (hoewel gezegd moet worden dat Danerys zeker mooier is op tv dan in lego)!

Reacties zijn gesloten.