Think In Colour boekomslag verandert van kleur als je het aanraakt

Denk in kleur boekomslagen

De Belgische grafisch ontwerper Hugo Puttaert, oprichter van de ontwerpstudio Visionandfactory in Brussel, spoort ons allemaal aan om Denk in kleur in zijn nieuwste boek...

Denk in kleur boekomslagen

Een visuele reis door het invloedrijke grafische ontwerpwerk van Hugo Puttaert die ons aanspoort om Denk in kleurZelfs de kaft van dit nieuwe boek barst in kleur uit als je over het oppervlak wrijft.

Hugo Puttaert en Visionandfactory hebben sinds de oprichting van de studio in 1990 als ontwerpers en adviseurs gewerkt voor een breed scala aan bedrijven en culturele organisaties. Puttaert is ook professor aan de Sint Lucas Hogeschool voor Kunst en Design in Antwerpen en is hoofdredacteur en creatief directeur van Addmagazine.be, een magazine dat zich richt op cutting-edge grafisch ontwerp uit België en daarbuiten.

"Design wordt maar al te vaak gebruikt als een trendy glijmiddel om de marketing van van alles en nog wat te vergemakkelijken", zegt Hugo Puttaert als hij het over design heeft. "Maar in feite gaat design niet over het product, maar over de handeling."

Think in Colour, uitgegeven door MER Paper Kunsthalle, is nu uit voor €45 (ISBN 978-94-9177-518-5).

Boekomslagen in andere kleuren

Binnenpagina's van het Think in Colour boek

Covers van Think in Colour boek

1 REACTIE

  1. Wat een geweldig idee! Van kleur veranderende visitekaartjes voor grafisch ontwerpers zou ook cool zijn.

Reacties zijn gesloten.