Coperta cărții Think In Colour își schimbă culoarea atunci când o atingi

Gândește în culori coperți de carte

Graficianul belgian Hugo Puttaert, fondator al studioului de design Visionandfactory din Bruxelles, ne îndeamnă pe toți să Gândiți în culori în ultima sa carte...

Gândește în culori coperți de carte

O excursie vizuală în influența lucrărilor de design grafic ale Hugo Puttaert care ne îndeamnă să Gândiți în culori, chiar și coperta acestei noi cărți izbucnește în culori atunci când suprafața este frecată.

De la înființarea studioului în 1990, Hugo Puttaert și Visionandfactory au lucrat ca designeri și consultanți pentru o gamă largă de întreprinderi și organizații culturale. Puttaert este, de asemenea, profesor la Colegiul Universitar de Artă și Design Sint Lucas din Anvers și este redactor-șef și director de creație al Addmagazine.be, o revistă axată pe designul grafic de ultimă oră din Belgia și din alte țări.

"De prea multe ori, designul este folosit doar ca un lubrifiant la modă pentru a facilita comercializarea a orice", spune Hugo Puttaert când vorbește despre design. "Dar, de fapt, designul nu se referă la produs, ci la act."

Think in Colour, publicată de MER Paper Kunsthalle, a apărut acum la prețul de 45 de euro (ISBN 978-94-9177-518-5).

Schimbarea culorilor coperților de carte

Pagini interioare ale cărții Think in Colour

Coperțile cărții Think in Colour

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.