Postere de jocuri video incredibil de grozave realizate de Dylan West

Afișul Mass Effect de Dylan West

Cu un stil vizual izbitor, care combină în mod fabulos minimalismul și spațiul negativ, aceste postere grozave de jocuri video realizate de Dylan West ar înveseli bârlogul oricărui jucător de Nintendo, PlayStation sau Xbox.

În prezent studiază la Oklahoma State University din America de Nord, Dylan West este un designer grafic de 22 de ani a cărui dragoste pentru jocuri video, filme și emisiuni TV a inspirat crearea propriei sale creații. afiș afaceri în domeniul artei.

"Am lucrat cu pasiune pentru a crea un magazin care să vândă produse inspirate din cultura pop. afișe de care se poate bucura oricine în lume", spune Dylan West pe site-ul său Instagram pagina. "Am început acest magazin cu doar câteva modele, dar după doar câteva luni mi-am găsit rapid nișa și impulsul de care aveam nevoie pentru a face ca Pixel Empire să prospere."

Rezultatele eforturilor creative ale lui West, sub numele de magazinul The Pixel Empire de pe Etsy, vorbesc de la sine...

BioShock - Vă rog frumos

Posterul jocului video BioShock de Dylan West

Big Daddy, Little Sister și unul dintre cele mai emblematice citate din jocul original BioShock - toate într-un singur poster.

Fallout - Bucurați-vă de o Nuka Cola

Afișul Fallout de Dylan West

Nuka-Cola este una dintre puținele băuturi răcoritoare încă disponibile în lumea post-apocaliptică a jocului Fallout. Acesta este unul dintre cele mai vechi modele de postere ale lui West, de dinainte de spațiul negativ.

Halo

Afișul Halo de Dylan West

Master Chief și cea mai sexy inteligență artificială din lume, Cortana, se reîntâlnesc în posterul Spartans Never Die din Vest.

Legenda lui Zelda: Ocarina of Time

Posterul Zelda de Dylan West

"Am multe pe cap zilele astea, dar m-am gândit să mă relaxez și să lucrez la un poster Zelda." -Dylan West (octombrie 2014)

Priviți combinația inteligentă dintre Link adult și Link adolescent în ilustrația posterului lui West.

Efectul de masă

Afișul Mass Effect de Dylan West

Prima parte a trilogiei de postere pentru jocul Mass Effect a lui West. Aici, Cetatea este văzută dintr-o perspectivă unică. Acest poster este disponibil la alegere în culorile roșu sau albastru.

Super Mario

Afișul Super Mario de Dylan West

Câte personaje și recuzită Super Mario poți identifica în acest colaj?

Titanfall

Titanfall poster de Dylan West

Cea mai nouă franciză de jocuri de la EA, Titanfall, cu exoschelete de luptă gigantice, primește tratamentul din Vest.

Postere de jocuri video

Toate modelele de postere de mai sus pot fi cumpărate ca printuri de înaltă calitate, perfecte pentru a fi înrămate sau montate pe perete, din magazinul Etsy al lui Dylan West. Există, de asemenea, o selecție de alte postere din cultura pop din care puteți alege, inclusiv Breaking Bad, Game of Thrones și seria originală de filme Star Wars.