Waanzinnig mooie videogameposters van Dylan West

Mass Effect poster door Dylan West

Met een visueel opvallende stijl waarin minimalisme en negatieve ruimte prachtig worden gecombineerd, zouden deze geweldige videogameposters van Dylan West de kamer van elke Nintendo-, PlayStation- of Xbox-gamer opfleuren.

Studeert momenteel aan de Oklahoma State University in Noord-Amerika, Dylan West is een 22-jarige grafisch ontwerper wiens liefde voor videospelletjesfilms en tv-shows heeft geïnspireerd tot het creëren van zijn eigen poster kunstbedrijf.

"Ik heb met veel passie gewerkt aan een winkel die op popcultuur geïnspireerde producten verkoopt. posters waarvan iedereen in de wereld kan genieten," zegt Dylan West op zijn Instagram pagina. "Ik begon deze winkel met slechts een paar ontwerpen, maar na slechts een paar korte maanden vond ik al snel mijn niche en het momentum dat ik nodig had om het Pixel Empire te laten bloeien."

De resultaten van Wests creatieve inspanningen, onder het mom van de winkel The Pixel Empire op Etsy, spreken voor zich...

BioShock - Wilt u zo vriendelijk zijn

BioShock video game poster door Dylan West

Big Daddy, Little Sister en een van de meest iconische quotes uit de originele BioShock game - allemaal op één poster.

Uitval - Geniet van een Nuka Cola

Fallout poster door Dylan West

Nuka-Cola is een van de weinige frisdranken die nog verkrijgbaar zijn in de post-apocalyptische spelwereld van Fallout. Dit is een van Wests oudere, pre-negatieve ruimteposterontwerpen.

Halo

Halo poster door Dylan West

Master Chief en 's werelds meest sexy kunstmatige intelligentie Cortana worden herenigd op de poster van West's Spartans Never Die.

Legende van Zelda: Ocarina of Time

Zelda poster door Dylan West

"Ik heb veel op mijn bord deze dagen, maar ik dacht dat ik zou ontspannen en werken aan een Zelda poster." -Dylan West (oktober 2014)

Bekijk de slimme combinatie van volwassen Link en puber Link in de posterillustratie van West.

Mass Effect

Mass Effect poster door Dylan West

Deel één van Wests trilogie van Mass Effect gameposters. Hier wordt de Citadel vanuit een uniek perspectief bekeken. Deze poster is verkrijgbaar in een rode of blauwe kleur naar keuze.

Super Mario

Super Mario poster door Dylan West

Hoeveel Super Mario-personages en -attributen zie jij in deze collage?

Titanfall

Titanfall-poster door Dylan West

EA's nieuwste gamefranchise Titanfall, met gigantische gevechtsexoskeletten, krijgt de behandeling van het Westen.

Videogame posters

Alle bovenstaande posterontwerpen zijn verkrijgbaar als prints van hoge kwaliteit, perfect om in te lijsten of aan de muur te hangen, in de Etsy-winkel van Dylan West. Er is ook een selectie van andere popcultuurposters om uit te kiezen, waaronder Breaking Bad, Game of Thrones en de originele Star Wars filmserie.