Viitorul finisajului de imprimare de Marc Legge de la Duplo International

Tipul Duplo

Am discutat cu experții în finisare Duplo International despre compania lor și despre previziunile viitoarei afaceri de imprimare...

Introducere în Duplo International

Bună, mă numesc Marc Legge și sunt manager de marketing în Marea Britanie pentru Duplo International Limited (www.duplointernational.com). Toate echipamentele Duplo sunt fabricate de Duplo Corporation în Japonia. Duplo International Ltd. este o întreprindere independentă, deținută de o familie din Regatul Unit. De la biroul nostru din Surrey, distribuim echipamente de finisare a imprimării Duplo în Europa, Africa și Orientul Mijlociu de aproape 30 de ani. În total, furnizăm în 108 țări, folosind unul sau doi agenți desemnați în fiecare țară. De asemenea, avem birouri subsidiare în Franța și Polonia. Aproximativ două treimi din vânzările noastre sunt realizate prin exporturi, iar restul de o treime reprezintă afaceri realizate pe plan intern în Regatul Unit.

Produse Duplo

Produsele Duplo sunt proiectate și construite cu ajutorul conceptului pe care noi îl numim precizie automată. Acest lucru înseamnă, la propriu, că ne propunem să creăm soluții fiabile, precise, flexibile și foarte productive pentru provocările cu care se confruntă întreprinderile de imprimare din ziua de azi. Echipamentele pe care le vindem sunt fabricate în fabrici certificate ISO 9001 și 14001, oferind clienților noștri garanția standardelor internaționale de control al calității și a sensibilității față de mediu. Din punct de vedere istoric, Duplo a fost renumit pentru culegătoarele de hârtie și mașinile de făcut broșuri, acestea fiind în continuare cele mai bine vândute în rândul tipografilor litografi din întreaga lume. În ultimii ani, compania a condus dezvoltarea soluțiilor de finisare a imprimării pentru imprimantele digitale, iar astăzi este considerată lider de piață în acest domeniu. Cu 25 de ingineri și personal de asistență tehnică în Regatul Unit, avem mai mulți ingineri de service pe teren decât orice alt furnizor de finisare a imprimării din țară. Deținem piese de schimb în valoare de 2 milioane de lire sterline la sediul central din Addlestone (17.000 de unități). De asemenea, derulăm un program de ucenicie de succes pentru formarea următoarei generații de ingineri din industria de imprimare.

Solopress și Duplo

Solopress a ales să investească într-o linie de producție de broșuri Duplo System 5000 în primăvara anului 2011. Mașina funcționează prin asamblarea automată a paginilor tipărite, înainte de a le coase, împături și tăia marginile pentru a produce o carte finită. System 5000 este deosebit de relevant pentru întreprinderi precum Solopress, care produc o gamă de aplicații diferite, cu dimensiuni diferite, pe diferite stocuri de hârtie și cu motoare de imprimare diferite. În centrul Sistemului 5000 se află turnul de culegere Duplo DC-10/60, care dispune de un sistem de alimentare cu două ventilatoare care îi permite să gestioneze o gamă largă de tipuri de hârtie diferite. După ce operatorul a încărcat turnurile, mașina poate fi pregătită pentru o altă lucrare în doar 30 de secunde. Reglarea fină a pozițiilor de pliere și capsare se poate face cu o precizie de 0,1 mm. Împreună, timpul de execuție și precizia se combină pentru a produce o productivitate fenomenală. Solopress produce broșuri de calitate superioară pe System 5000, iar clienții companiei au fost încântați de broșurile lor.

Viitorul tiparului

Tiparul a evoluat dramatic de-a lungul anilor. În trecut, totul se referea la producții uriașe, clienții păstrau tone de literatură în stoc, primeai una sau două comenzi uriașe pe an. În prezent, tipărirea de astăzi se bazează pe tiraje scurte, personalizare, execuție rapidă și livrare "just in time". Din ce în ce mai mult, campaniile cross-media folosesc presa scrisă pentru a atrage clienții online prin intermediul unor tehnologii precum codurile QR și realitatea augmentată. Fiind o organizație vizibil dinamică și centrată pe tehnologie, Solopress este bine pregătită pentru viitor. Compania valorifică deja la maximum utilizarea rețelelor sociale și a marketingului online pentru a câștiga și a păstra clienții. În spatele scenei, Solopress investește în mod constant în cele mai bune utilaje de producție tipografică de pe piață pentru a putea face față provocărilor viitoare. Duplo este încântat să poată număra Solopress printre cei mai buni clienți ai săi și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei la proiecte viitoare.

4 COMENTARII

  1. Mașina de tipărire de astăzi este mai rapidă decât o mașină veche, de aceea astăzi avem parte de un timp de execuție rapid și de o livrare la timp.

Comentariile sunt închise.