Tendințele viitoare ale consumabilelor de imprimare de Mayday Graphic Products

Jim Fox Mayday Graphics


În primul din noua noastră serie de bloguri din culisele industriei tipografice, Solopress.com discută cu furnizorul de materiale tipografice Mayday Graphics despre compania lor și despre previziunile viitoare ale afacerii...

Introducere în grafica Mayday
Bună, numele meu este Jim Fox și sunt directorul de vânzări al Mayday Graphics (www.mayday-graphics.co.uk) și sunt în cadrul companiei de 22 de ani. Suntem un furnizor de consumabile și echipamente de capital pentru industria de imprimare litografică și digitală. Compania noastră a fost înființată în urmă cu 30 de ani în Suffolk pentru a furniza consumabile de imprimare tipografiilor din zona de est a coastei de coastă și din ținuturile natale. Am decis încă de la început să furnizăm o gamă completă de produse de înaltă calitate și să oferim doar cele mai bune produse de la cei mai buni producători. Pe parcursul celor 30 de ani de activitate comercială, ne-am modificat portofoliul de produse pentru a răspunde cerințelor din industria noastră, inclusiv parteneriate cu producători de mașini digitale pentru a ajuta clienții noștri să obțină rezultate digitale de înaltă calitate în tiraje scurte. Mayday Graphics oferă o gamă completă de fluxuri de lucru de prepress pentru a susține cele mai recente fișiere cu care lucrează clienții noștri, susținute de dispozitive de mare viteză Computer to plate. Cea mai recentă diversitate a văzut compania noastră să se mute pe piața de format larg cu echipamente precum mașini digitale cu alimentare cu role eco-solvente și mașini de imprimare UV cu pat plat, capabile să imprime pe multe medii rigide cu grosimea de până la patru inci. De asemenea, avem în stoc o gamă extinsă de medii pe bază de apă și eco-solvenți pentru a aproviziona utilizatorii de format mare digital. Compania noastră s-a străduit să sprijine utilizatorii finali pe tot parcursul afacerii lor, având specialiști de produs proprii pentru toate produsele noastre, ceea ce ne ajută să ne diferențiem de mare parte din competiție și, la rândul nostru, ne ajută să oferim un serviciu unic pe cât posibil. Considerăm că acest lucru este important pentru clienți și le oferă confortul de a ști că, atunci când apare o problemă, este un singur apel.

Solopress și Mayday
Mayday Graphics a făcut cunoștință cu Solopress în urmă cu aproximativ 10 ani, prin intermediul lui Andy Smith, unul dintre directori. Andy ne-a contactat atunci când căutau prima lor mașină CTP (computer to plate) pentru a se ocupa de realizarea plăcilor pentru primul lor Speedmaster 74. Această achiziție inițială de la noi a fost înlocuită, la mai puțin de 18 luni mai târziu, cu o mașină Kodak Magnus de înaltă calitate și un flux de lucru Prinerge care putea suporta 40 de plăci pe oră pentru a face față cererii. Solopress obținea acum poziții înalte pe Google pentru comenzi de imprimare online și, prin urmare, a fost instalat al doilea Magnus pentru a menține compania în producție în orice moment, permițând imprimarea 24 de ore din 24, fără a dezamăgi clienții în cazul în care vreun echipament se defecta. Relația noastră cu Solopress s-a transformat într-un parteneriat de încredere, pe măsură ce furnizăm tot mai multe produse în compania lor, de la prepress, la camera de imprimare digitală și acum la format mare. Ne străduim să menținem volumul mare de produse livrate zilnic și să oferim consultanță cu privire la echipamente și consumabile pentru fiecare departament. După 10 ani, creșterea Solopress a fost considerabilă, iar abordarea pieței a fost profesionistă și unică. Mayday a considerat că parteneriatul a funcționat bine pentru ambele companii și că se pot baza pe noi, ca afacere, pentru a le oferi servicii și sprijin în toate modurile posibile. În prezent, Solopress deține 5 Speedmasters, 2 iGens și numeroase mașini de format mare. Pot spune cu mândrie că fiecare oportunitate pentru Solopress înseamnă o nouă oportunitate pentru noi, deoarece continuăm să căutăm noi produse pentru a-i sprijini pe ei și pe fiecare client cu care lucrăm. Modul în care își conduc afacerea este admirabil, trebuie spus că motto-ul lor ar trebui să fie "Totul se referă la client" și, în calitate de furnizor al lor de mult timp, se ridică la înălțimea acestui motto în toate privințele. În concluzie, a fost o plăcere să lucrăm cu ei. Vă mulțumim, Solopress.