Fremtidens trends inden for tryksager af Mayday Graphic Products

Jim Fox Mayday Graphics


I den første af vores nye serie af blogs om trykkeribranchen bag kulisserne taler Solopress.com med trykkerileverandøren Mayday Graphics om deres virksomhed og fremtidige forretningsforudsigelser...

Introduktion til Mayday Graphics
Hej, mit navn er Jim Fox, og jeg er salgsdirektør for Mayday Graphics (www.mayday-graphics.co.uk) og har været i virksomheden i 22 år. Vi er leverandør af forbrugsstoffer og kapitaludstyr til den litografiske og digitale trykkeribranche. Vores virksomhed blev etableret for ca. 30 år siden i Suffolk for at forsyne trykkerier på hele østkysten og i Home Counties med forbrugsvarer til trykning. Vi besluttede lige fra starten at levere et komplet sortiment af produkter af høj kvalitet og kun at tilbyde de bedste produkter fra de bedste producenter. I løbet af de 30 år har vi ændret vores produktportefølje for at imødekomme kravene i vores branche, og det har omfattet partnerskaber med producenter af digitale maskiner for at hjælpe vores kunder med kortvarige digitale udskrifter af høj kvalitet. Mayday Graphics tilbyder et komplet udvalg af prepress-workflows til at understøtte de nyeste filer, som vores kunder skal arbejde med, understøttet af højhastigheds-computer-til-plade-enheder. Vores seneste mangfoldighed har betydet, at virksomheden har bevæget sig ind på bredformatmarkedet med udstyr som f.eks. digitale rullemaskiner med øko-opløsningsmidler og UV-flatbed-printmaskiner, der kan printe på mange stive medier med en tykkelse på op til fire tommer. Vi har også et stort udvalg af vandbaserede og miljøvenlige medier til de digitale bredformatbrugere. Vores virksomhed har bestræbt sig på at støtte slutbrugerne i hele deres forretning ved at have vores egne produktspecialister til alle vores produkter, og det hjælper os med at adskille os fra mange af vores konkurrenter, og til gengæld hjælper det os med at tilbyde en one-stop-shop så meget som muligt. Vi mener, at det er vigtigt for kunderne og giver dem tryghed ved at vide, at når der opstår et problem, er det kun ét opkald.

Solopress og Mayday
Mayday Graphics blev introduceret til Solopress for ca. 10 år siden af Andy Smith, en af direktørerne. Andy kontaktede os, da de var på udkig efter deres første CTP-maskine (computer to plate) til at fremstille plader til deres første Speedmaster 74. Det første køb hos os blev mindre end 18 måneder senere afløst af en avanceret Kodak Magnus-maskine og Prinerge-workflow, der kunne understøtte 40 plader i timen for at følge med efterspørgslen. Solopress fik nu høje placeringer på Google for online printordrer, og derfor blev den anden Magnus installeret for at holde virksomheden i produktion hele tiden og tillade 24 timers print uden at svigte nogen kunder, hvis noget af deres udstyr skulle svigte. Vores forhold til Solopress er vokset til et betroet partnerskab, da vi leverer flere og flere produkter til deres virksomhed fra prepress, pressroom digital og nu bredformat. Vi arbejder på at opretholde den store mængde produkter, der leveres dagligt, og rådgiver om udstyr og forbrugsvarer til alle afdelinger. 10 år senere har Solopress' vækst været betydelig, og deres tilgang til markedet har været professionel og helt unik. Mayday har følt, at partnerskabet har fungeret godt for begge virksomheder, og at de kan stole på, at vi som virksomhed servicerer og støtter dem på alle mulige måder. Nu har Solopress 5 Speedmasters, 2 iGens og adskillige bredformatmaskiner. Jeg kan med stolthed sige, at enhver mulighed for Solopress betyder en ny for os, da vi fortsætter med at søge efter nye produkter for at støtte dem og alle de kunder, vi har med at gøre. Den måde, de driver deres forretning på, er beundringsværdig, det må siges, at deres motto burde være, at det hele handler om kunden, og som leverandør til dem i lang tid nu lever de op til det på alle måder. Til sidst vil jeg sige, at det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dem. Tak til Solopress.