Fremtiden for efterbehandling af print af Marc Legge fra Duplo International

Duplo-fyr

Vi har talt med eksperterne i efterbehandling af print, Duplo International, om deres virksomhed og forudsigelser om fremtidens printbranche...

Introduktion til Duplo International

Hej, mit navn er Marc Legge, og jeg er UK Marketing Manager for Duplo International Limited (www.duplointernational.com). Alt Duplo-udstyr fremstilles af Duplo Corporation i Japan. Duplo International Ltd. er en uafhængig, familieejet britisk virksomhed. Fra vores kontor i Surrey har vi i næsten 30 år distribueret Duplo-udstyr til efterbehandling af print i hele Europa, Afrika og Mellemøsten. I alt leverer vi til 108 lande ved hjælp af en eller to udpegede agenter i hvert land. Vi har også datterselskaber i Frankrig og Polen. Cirka to tredjedele af vores salg sker via eksport, og den resterende tredjedel er forretninger, der gennemføres på hjemmemarkedet i Storbritannien.

Duplo-produkter

Duplo-produkter er designet og bygget med udgangspunkt i det, vi kalder Automated Precision. Det betyder bogstaveligt talt, at vi sigter mod at skabe pålidelige, nøjagtige, fleksible og højproduktive løsninger på de udfordringer, som nutidens printvirksomheder står over for. Det udstyr, vi sælger, fremstilles på ISO 9001- og 14001-certificerede fabrikker, hvilket giver vores kunder sikkerhed for internationale standarder for kvalitetskontrol og miljøhensyn. Historisk set var Duplo kendt for sine papirindsamlere og bookletmakere, og de er stadig bestsellere blandt litotrykkere verden over. I de senere år har virksomheden stået i spidsen for udviklingen af efterbehandlingsløsninger til digitale printere, og i dag anses virksomheden for at være markedsleder på dette område. Med 25 britiske ingeniører og teknisk supportpersonale har vi flere serviceteknikere i marken end nogen anden leverandør af efterbehandling i landet. Vi har reservedele for 2 mio. pund på hovedkontoret i Addlestone (17.000 enheder). Vi har også en succesfuld lærlingeordning til uddannelse af den næste generation af ingeniører i den grafiske industri.

Solopress og Duplo

Solopress valgte at investere i en Duplo System 5000 Bookletmaking-linje i foråret 2011. Maskinen samler automatisk de trykte sider, inden den hæfter, folder og beskærer kanterne for at producere en færdig bog. System 5000 er især relevant for virksomheder som Solopress, der producerer en række forskellige applikationer i forskellige størrelser, på forskelligt papir og med forskellige trykmaskiner. Kernen i System 5000 er Duplo DC-10/60 kollationeringstårnet, som har et dobbelt blæserindføringssystem, der gør det muligt at håndtere et stort udvalg af forskellige papirtyper. Når operatøren har lagt tårnene i, kan maskinen gøres klar til et nyt job på kun 30 sekunder. Finjusteringer af folde- og hæftepositioner kan foretages inden for 0,1 mm. Tilsammen giver det en fænomenal produktivitet. Solopress producerer brochurer af høj kvalitet på deres System 5000, og virksomhedens kunder har været meget tilfredse med deres brochurer.

Fremtiden for print

Print har udviklet sig dramatisk gennem årene. Før i tiden handlede det om store oplag, kunderne havde tonsvis af litteratur på lager, og man fik en eller to gigantiske ordrer om året. I dag handler print om små oplag, personalisering, hurtig ekspedition og levering lige til tiden. Flere og flere cross media-kampagner bruger print til at drive kunder online ved hjælp af teknologi som QR-koder og Augmented Reality. Som en synlig dynamisk og teknologicentreret organisation er Solopress godt forberedt på fremtiden. Virksomheden maksimerer allerede brugen af sociale medier og online marketing for at vinde og fastholde kunder. Bag kulisserne investerer Solopress konstant i de bedste maskiner til printproduktion på markedet for at kunne imødekomme fremtidige udfordringer. Duplo er glade for at kunne tælle Solopress blandt vores bedste kunder, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem om fremtidige projekter.

4 KOMMENTARER

Der er lukket for kommentarer.