Ce este un A-Board? 10 întrebări esențiale despre panourile A

Panourile A - cunoscute uneori sub numele de panouri sandwich - reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a atrage atenția și de a atrage noi afaceri.

Aflați cum să utilizați panourile A ca parte a eforturilor dvs. de marketing cu ajutorul ghidului nostru la cele mai frecvente întrebări.

Ce este o placă A?

Un panou A este un panou exterior pe care întreprinderile îl folosesc pentru a-și promova mărcile, produsele, ofertele și reducerile. Concepute pentru a atrage noi clienți, panourile A au rolul de a crește numărul de vizitatori prin semnalizarea sediului dumneavoastră pentru cei care trec pe lângă el.

Uneori se numesc panouri sandwich sau chiar panouri pe trotuar. Tipurile de panouri A includ:

  • Durabil rame din aluminiu care afișează afișe tipărite profesional
  • Cretă sau tablă albă pe care întreprinderile își pot scrie propriile mesaje

De ce se numesc placă A?

Planșele A își trag numele de la "litera A", care este forma cu care seamănă atunci când sunt privite din lateral. Indiferent din ce sunt făcute, plăcile A au două laturi plate cu o îmbinare în mijloc.

Aceste laturi plate oferă un spațiu publicitar dublu față de un panou obișnuit, ajutând la atragerea persoanelor care merg în ambele direcții.

De asemenea, sunt suficient de rezistente pentru a rămâne la locul lor în majoritatea condițiilor meteorologice, pe suprafețele aglomerate din oraș și din centrul orașului.

Ce dimensiune are o placă A?

Planșele A sunt disponibile în diferite dimensiuni, prețuri și tipuri de cadre. La Solopress, oferim trei dimensiuni de panouri A:

Fiecare dimensiune se referă la dimensiunile hârtiei pe care o puteți atașa pe una sau pe ambele fețe ale plăcii. Puteți găsi diferitele dimensiuni de panouri A pe care le comercializăm aici.

Care este diferența dintre panourile A și panourile sandwich?

Unii oameni folosesc termenii de panou A și panou sandwich în mod interschimbabil, dar este important de reținut că nu se referă întotdeauna la același lucru.

De multe ori, panourile sandwich sunt purtabile, care se potrivește peste capul cuiva pentru a-l transforma într-un semn ambulant pentru afacere.

Acestea pot fi o modalitate amuzantă și excentrică de a promova restaurantele fast-food, restaurantele de tip takeaway sau barurile studențești și permit acestor întreprinderi să își mute publicitatea în mod liber (bine, destul de liber!) Cu un panou de tip sandwich portabil, puteți merge acolo unde se află oamenii - fie că este vorba de gară dimineața sau de centrul orașului la prânz.

Pe de altă parte, panourile A sunt panouri statice care se află în fața unui magazin, cafenea sau frizerie pentru a indica oamenilor direcția corectă.

Acestea sunt mai adaptabile decât panourile sandwich, deoarece mesajele pot fi schimbate rapid prin schimbarea afișului sau prin crearea unui nou mesaj scris.

De ce folosesc oamenii panouri cu cadru A pentru publicitate?

Scopul unui panou A este de a transmite un mesaj simplu și eficient despre afacerea dvs. unei persoane care trece pe lângă el. Acest lucru va ajuta la:

  • Atrageți atenția trecătorilor
  • Atrageți clienții dacă sunteți situat în afara străzii principale
  • Promovați-vă cele mai recente oferte și oferte
  • Anunțați deschiderea noului dvs. magazin sau salon

Unde ar trebui să îmi afișez panoul A?

Panourile de tip A sunt amplasate fie în fața magazinului sau a intrării principale, fie într-un loc cu trafic pietonal ridicat, cum ar fi o stradă comercială principală sau o intersecție aglomerată.

Acesta din urmă este deosebit de important pentru întreprinderile din locațiile industriale sau din afara drumurilor bătătorite, deoarece pe acolo trec mai puțini oameni.

Aveți nevoie de permisiune pentru a pune un semn?

Dacă intenționați să amplasați un panou A lângă un drum principal, trebuie să verificați regulile în vigoare la consiliul local, deoarece este posibil să aveți nevoie de permisiune pentru a face acest lucru.

Același lucru este valabil și pentru montarea unui afișaj pe trotuar. Puteți găsi mai multe informații în acest sens consultând pagina de internet Licența guvernamentală de afișare pe trotuar sau pe stradă orientări.

Sunt plăcile A impermeabile?

Da, plăcile A din aluminiu ușor vândute de Solopress sunt toate rezistente la intemperii. O peliculă de plastic pe partea din față a lucrărilor imprimate vă protejează mesajul de intemperii.

Având în vedere natura schimbătoare a climei britanice, investiția într-un panou A rezistent la intemperii pentru afacerea dvs. este esențială dacă doriți să vă prezentați afacerea în cea mai bună lumină, indiferent de vreme.

Cu o cretă de bază sau o tablă albă, riscați întotdeauna ca o ploaie bruscă să vă șteargă mesajul, lăsând o bucată de semnalizare zdrențuită care reflectă prost afacerea dumneavoastră!

Ce ar trebui să includ pe designul meu A-Board?

Panourile A sunt concepute pentru a capta atenția și a transmite un mesaj clar pe. Prin urmare, acestea trebuie să fie concepute astfel încât să îndeplinească această sarcină în mod eficient.

Atunci când vă proiectați ilustrațiile pentru panoul A, încercați să folosiți:

  • Fonturi clare și propoziții scurte - pot oamenii să vă citească și să vă înțeleagă mesajul?
  • Imagini luminoase și simple - grafică colorată și de impact, care nu se interpune în calea textului dvs.
  • Mesajele offbeat - glumele sau poeziile pot atrage atenția - trecătorii pot posta chiar și poze online

Cât timp durează fabricarea planșelor A-board?

Timpul necesar pentru a realiza o placă A variază în funcție de furnizor.

La Solopress, vă putem oferi unitățile de tip A-frame - împreună cu cele două postere tipărite de care aveți nevoie - cu livrare gratuită în ziua următoare în Marea Britanie, cu condiția să respectați termenele de comandă. Consultați pagina noastră Pagina de panouri A pentru a explora produsul și opțiunile de livrare.

Sunteți gata să începeți?

Comandați de la Solopress astăzi și mâine ați putea să vă expuneți panourile A - să le folosiți în mod eficient, să atrageți vizitatori și să aduceți noi afaceri cu efect imediat. Magazin A-Boards cu noi astăzi.