Hvad er et A-Board? 10 vigtige spørgsmål om A-Boards

A-tavler - også kendt som sandwich-tavler - er en af de mest effektive måder at skabe opmærksomhed på og tiltrække ny forretning.

Lær, hvordan du bruger A-tavler som en del af din markedsføring, med vores guide til de mest almindelige spørgsmål.

Hvad er et A-board?

En A-tavle er et udendørs skilt, som virksomheder bruger til at promovere deres mærker, produkter, tilbud og rabatter. A-tavler er designet til at tiltrække nye kunder og øger antallet af besøgende ved at vise folk, der går forbi, vej til dine lokaler.

Nogle gange kaldes de sandwichboards eller endda fortovsskilte. Typer af A-tavler omfatter:

  • Holdbar Aluminiumsrammer der viser professionelt trykte plakater
  • Kridt eller whiteboardtavler at virksomheder kan skrive deres egne budskaber på

Hvorfor hedder det et A-bord?

A-boards har fået deres navn fra bogstavet A, som er den form, de ligner, når man ser dem fra siden. Uanset hvad de er lavet af, har A-boards to flade sider med et forbindelsesled i midten.

Disse flade sider giver dobbelt så meget reklameplads som et almindeligt skilt og hjælper med at tiltrække folk, der går i begge retninger.

De er også robuste nok til at holde sig på plads i al slags vejr på travle overflader i bymidten.

Hvad er størrelsen på et A-board?

A-tavler findes i forskellige størrelser, priser og rammetyper. Hos Solopress tilbyder vi tre størrelser A-tavler:

Hver størrelse relaterer til dimensionerne på det papir, du kan sætte på den ene eller begge sider af din tavle. Du kan finde de forskellige A-tavle-størrelser, vi sælger her.

Hvad er forskellen på A-tavler og sandwich-tavler?

Nogle mennesker bruger begreberne A-tavle og sandwichtavle i flæng, men det er vigtigt at bemærke, at de ikke altid refererer til det samme.

Ofte, sandwichboards er bærbareDen passer over hovedet på folk og gør dem til et omvandrende skilt for virksomheden.

De kan være en sjov og finurlig måde at promovere fastfood-restauranter, takeaways eller studenterbarer på, og de gør det muligt for disse virksomheder at flytte deres reklame frit rundt (ja, rimeligt frit!). Med et bærbart sandwichboard kan du være der, hvor folk er - uanset om det er på togstationen om morgenen eller i bymidten ved frokosttid.

A-tavler er derimod statiske skilte, der sidder uden for en butik, café eller barber og viser folk i den rigtige retning.

De er mere tilpasningsdygtige end sandwichboards, da budskaberne hurtigt kan ændres ved at skifte plakat eller lave en ny skriftlig besked.

Hvorfor bruger folk A-frame boards til reklame?

Formålet med en A-tavle er at formidle et enkelt og effektivt budskab om din virksomhed til folk, der går forbi. Dette vil hjælpe med at:

  • Få opmærksomhed fra forbipasserende
  • Tiltræk kunder, hvis du ligger uden for hovedgaden
  • Markedsfør dine seneste tilbud og deals
  • Annoncer åbningen af din nye butik eller salon

Hvor skal jeg vise min A-tavle?

A-tavler placeres enten uden for din butiksfacade eller hovedindgang eller på et sted, hvor der er mange mennesker - f.eks. på en hovedindkøbsgade eller et travlt vejkryds.

Det sidste er især vigtigt for virksomheder, der ligger i industriområder eller uden for alfarvej, fordi der kommer færre mennesker forbi.

Skal du have tilladelse til at sætte et skilt op?

Hvis du planlægger at placere en A-tavle ved siden af hovedvejen, bør du tjekke reglerne med din lokale kommune - det er sandsynligt, at du skal have tilladelse til at gøre det.

Det samme gælder for at sætte en udstilling op på et fortov. Du kan finde flere oplysninger om dette ved at se på Regeringens fortovs- eller gadeudstillingslicens retningslinjer.

Er A-boards vandtætte?

Ja, de lette A-tavler i aluminium, som Solopress sælger, er alle vejrbestandige. En plastikfilm over forsiden af dit trykte kunstværk beskytter dit budskab mod elementerne.

I betragtning af det britiske klimas omskiftelige natur er det vigtigt at investere i en vejrbestandig A-tavle til din virksomhed, hvis du vil vise din virksomhed frem i sit bedste lys uanset vejret.

Med et almindeligt kridt eller whiteboard risikerer du altid, at en pludselig regnbyge skyller dit budskab væk og efterlader et uskønt stykke skiltning, der giver et dårligt indtryk af din virksomhed!

Hvad skal jeg have med på mit A-Board-design?

A-tavler er designet til at fange opmærksomheden og få et klart budskab på tværs af. Derfor skal de designes på en måde, der gør dette arbejde effektivt.

Når du designer din A-tavle, så prøv at bruge den:

  • Tydelige skrifttyper og korte sætninger. Kan folk læse og forstå dit budskab?
  • Lyst og enkelt billedsprog. farverig, effektfuld grafik står ikke i vejen for din tekst
  • Offbeat-meddelelser Vittigheder eller digte kan tiltrække opmærksomhed - forbipasserende kan endda sende billeder online

Hvor lang tid tager det at lave et A-board?

Den tid, det tager at lave et A-bord, varierer afhængigt af din udbyder.

Hos Solopress kan vi tilbyde A-frame-enheder - sammen med de to trykte plakater, du skal bruge - med gratis levering næste dag i Storbritannien, forudsat at du overholder bestillingsfristerne. Tjek vores A-boards side for at udforske produkt- og leveringsmulighederne.

Er du klar til at komme i gang?

Bestil fra Solopress i dag, og du kan udstille dine A-tavler i morgen - og bruge dem godt, øge antallet af besøgende og skabe ny forretning med det samme. Butikken A-tavler med os i dag.