30 de idei de marketing delicioase pentru afacerea ta cu brioșe

Blog post banner - imaginea unei brioșe cu un fundal de semne de lire sterline cu un cuvânt mov, cu vârtejuri, spunând "puterea brioșelor".

Începerea propriei afaceri cu brioșe este o modalitate amuzantă de a aduce niște bani în plus. Dar pe o piață atât de competitivă, cum poți ieși în evidență? Solopress are câteva sfaturi de marketing gustoase pentru a vă ajuta să coaceți lumea într-un loc mai bun...

Cupcake Idei de marketing de afaceri de afaceri banner

1. Întotdeauna cel mai simplu și cel mai crucial sfat pe care îl transmitem oricărui nou proprietar de afacere: asigurați-vă că aveți un produs incredibil de bun înainte de a începe să visați la promovarea lui.

2. Gândește-te la un nume grozav pentru afacerea ta cu brioșe. Trebuie să fie ceva de care oamenii își vor aminti.

3. Faceți fotografii profesionale ale prăjiturilor dvs. Brioșele dvs. trebuie să arate la fel de bine ca și gustul lor.

4. Uită-te peste tot pentru a te inspira în mod constant cu rețete și modele noi și interesante de cupcakes. Brioșele tale trebuie să aibă un gust la fel de bun precum arată.

Pentru o inspirație instantanee de design de cupcake, verificați designul nostru de însoțire 18 modele de cupcakes extrem de gustoase din cultura pop articol de blog.

5. Enumerați toate ingredientele din brioșele dvs., în special dacă în rețetă se folosesc nuci sau uleiuri de nuci.

6. Dacă puteți, adăugați în meniul dvs. prăjituri speciale care nu conțin nuci, gluten, produse lactate sau soia, pentru a le oferi clienților dvs. cea mai mare varietate de opțiuni de cumpărare. De ce nu încercați și versiuni cu conținut scăzut de calorii ale celor mai populare cupcakes ale dumneavoastră?

7. Concepeți un logo profesional pe care să îl folosiți în toate materialele promoționale, cum ar fi cărți de vizită, fluturași, postere, autocolante, bannere cu role, ambalajele, chitanțele de casă, site-ul web, paginile de socializare etc. Cele mai multe logo-uri pentru afaceri cu brioșe au un aspect dulce și colorat.

8. Imprimați-vă logo-ul, informațiile de contact și adresa site-ului web pe cutiile de brioșe - sau imprimați-le pe autocolante.

9. Oferiți mostre gratuite din prăjiturile dumneavoastră. Țintiți totuși persoanele potrivite, persoane care iau decizii de cumpărare pentru un grup mai mare. Asistenții personali, șefii de birou, planificatorii de nunți sau organizatorii de evenimente, de exemplu, vă vor oferi cel mai bun raport calitate-preț.

10. Duceți-vă prăjiturile la magazinele locale, târguri, festivaluri și piețe agricole pentru a le vinde. Un mall sau un centru comercial din apropiere are un contract de închiriere pe termen scurt pentru un stand de vânzare care se ieftinește?

11. Cereți-le frumos clienților să vă dea o mărturie strălucitoare despre cât de spectaculoase sunt prăjiturile dvs. de fapt. În mod ideal, aceste recenzii ale clienților ar trebui să fie postate pe propriile profiluri de social media pe site-uri precum Twitter sau Facebook, sau pe un site de recenzii de specialitate sau pe un forum online.

12. Folosiți aceste citate pe site-ul dvs. web și pe pliantele tipărite pentru a convinge potențialii cumpărători să facă prima achiziție de la dvs.

13. Încercați diferite oferte speciale și oferte precum 10% de la prima comandă de brioșe sau cumpărați una, primiți una gratis pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs.

14. Scrieți pe blog și pe Twitter despre noi rețete, noi idei de decorare a cupcake-urilor și noi promoții.

15. Vedeți dacă vă puteți asocia cu alte întreprinderi locale pentru a vă promova reciproc afacerile sau pentru a oferi o reducere la comenzile în vrac. Poate că un agent imobiliar local ar dori să împartă o cutie gratuită de prăjituri gourmet atunci când cumpără sau vinde o proprietate pentru un client? Nu uitați să includeți în cutie o carte de vizită, un autocolant sau un cupon pentru afacerea dvs. de brioșe.

16. Adăugați-vă clienții la un buletin informativ lunar sau bisăptămânal pe e-mail. Odată ce aveți suficienți fanatici iubitori de brioșe pe lista dvs. de corespondență, de ce să nu o faceți săptămânal!

17. Oferiți certificate cadou sau coșuri cadou de prăjituri ca premii pentru evenimente caritabile și tombole.

18. Organizați cursuri de decorare a cupcake-urilor. Asigurați-vă că aceste cursuri sunt potrivite pentru copii, astfel încât să fie o activitate distractivă și o destinație educativă obligatorie pentru întreaga familie.

19. Organizați în mod regulat cursuri de decorare a prăjiturilor cu tematici speciale, bazate pe evenimente actuale, pentru a aduce fețe noi și, de asemenea, pentru a încuraja revenirea foștilor participanți. Temele se pot baza pe orice este popular în acel moment, cum ar fi Halloween, Crăciun, Paște, Cupa Mondială, Jocurile Olimpice, un nou film de succes sau aniversarea unei emisiuni TV preferate, cum ar fi Doctor Who sau Coronation Street. Nu uitați să promovați aceste evenimente tematice folosind toate mijloacele obișnuite de marketing pe suport de hârtie, e-mail și social media.

20. Sponsorizați un grup din comunitatea locală, o organizație de caritate sau o echipă sportivă.

21. Organizați concursuri de decorare a brioșelor.

22. Adăugați la afacerea dvs. cu brioșe o opțiune de catering sau de livrare la domiciliu/office.

23. Permiteți clienților să comande și să își personalizeze prăjiturile pe site-ul dvs. web.

24. Cupcake-ul săptămânii sau Cupcake-ul lunii este o modalitate excelentă de a promova un nou design sau o nouă rețetă de cupcake. Aceasta este o ocazie excelentă de a testa o combinație neobișnuită de ingrediente, arome sau idei de design pentru a vedea dacă clienții dvs. vor mai mult.

25. În mod corespunzător #hashtag toate tweet-urile tale pe Twitter și fotografiile pe Instagram sau Pinterest. Te va ajuta să atragi un public mai larg pe aceste rețele de socializare.

26. Încărcați pe YouTube sfaturi utile de decorare a cupcake-urilor și tutoriale video. Încurajați spectatorii să pună întrebări despre prepararea brioșelor - oferiți-le în schimb ajutor de expert, sfaturi și trucuri din interior, poate chiar creați un nou videoclip care să răspundă la întrebarea lor specifică.

27. În mod similar, dacă vi se cere, dați sfaturi oricărui creator de brioșe în devenire în secțiunea de comentarii a blogurilor și postărilor din social media.

28. Trimiteți mostre de recenzii ale prăjiturilor dvs. către jurnaliști gastronomi, bloggeri și ziare locale.

29. Duceți o selecție din prăjiturile dvs. delicioase la petreceri, nunți, petreceri pentru copii, întâlniri de afaceri sau evenimente de networking - nu se știe niciodată cine va fi acolo!

30. Întrebați clienții ce fel de brioșe ar dori să faceți în viitor. Cardurile de feedback sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru, deoarece puteți, de asemenea, să recoltați orice detalii de contact de pe ele pentru listele dvs. de marketing direct pentru comunicări viitoare prin e-mail și poștă.

21 COMENTARII

  1. Fab sfaturi. Mergând acasă în seara asta pentru a începe să coace și a vedea dacă pot obține mici afaceri de funcționare la locul de muncă!

  2. Există câteva sfaturi excelente, în special în ceea ce privește obținerea unor fotografii cu aspect profesional. Nimic nu strică mai mult o afacere decât o fotografie slabă, mai ales când este vorba de ceva care poate fi la fel de atrăgător din punct de vedere vizual ca prăjiturile!

  3. Unele idei fantastice prietenul meu este doar înființarea propriei afaceri de tort atât de va trebui să treacă acest lucru pe la ea ea va iubi această lectură

  4. Bucuros să fac orice test de gust pentru prăjituri... Sau prăjituri în general, sau batoane, sau prăjituri. Sunt de mare ajutor!

  5. Întotdeauna m-am întrebat cum să ies cel mai bine în evidență față de ceilalți, asta e ceea ce contează cu adevărat

  6. Cred că primul punct este cel mai relevant. Piața prăjiturilor este saturată în acest moment, trebuie să faci ceva cu adevărat special pentru a pătrunde în acest moment.

  7. Există câteva idei foarte bune aici, prăjiturile sunt atât de ușor de făcut, deoarece există atât de multe dintre ele atunci când mergeți la un târg de alimente, este plăcut să citiți câteva idei proaspete.

  8. Niște idei interesante, însă nu prea înțeleg această nebunie recentă pentru prăjituri. Cred că arată mult mai bine decât au gust.

Comentariile sunt închise.