Crăciunul la Solopress - sărbătorim ca o echipă

Crăciunul la solopress brad în zona de recepție

În ultima săptămână, am sărbătorit Crăciunul la Solopress.

De la petrecerea anuală a personalului până la cele mai mici, la birou, festivitățile ne-au reunit ca o echipă în această perioadă importantă a anului.

Copacii sunt sus

În jurul biroului, pomii de Crăciun au fost instalați, aducând bucurie de sărbători tuturor membrilor echipei, precum și clienților și altor vizitatori. Vederea și mirosul pomilor proaspeți încurajează cu adevărat spiritul Crăciunului!

Crăciunul la solopress brad în zona de recepție

Sărbătorim împreună

La sfârșitul săptămânii trecute, ne-am adunat pentru petrecerea anuală de sărbători, care în acest an a avut loc la Grajd de cărămidă roșie la Sutton Hall. A fost o seară minunată pentru a sărbători în echipă și toată lumea s-a distrat pe cinste.

Pound împotriva peretelui

Vineri, am luat o mică pauză pentru a juca Pound Against The Wall. La fel ca și anul trecut, a fost o competiție aprinsă, toată lumea adunându-se în jur pentru a vedea cine va ieși învingător cu monedele de o liră. Marea câștigătoare din acest an a fost Liz, din departamentul nostru de procesare a comenzilor.

liz leslie câștigătoare a lirei împotriva peretelui solopress la Crăciun

solopress bate la perete

Prânz... și o vizită de la Moș Crăciun

După Pound Against The Wall, ne-am adunat din nou cu toții pentru un prânz tip bufet, cu mai multe bunătăți decât ne-am putea imagina. Iar festivitățile au fost încununate cu o vizită a "Moșului nostru secret", pentru un punct culminant de Crăciun la Solopress.

paula și solopress la bufetul de crăciun

Moș Crăciun secret solopress la Crăciun

Îți doresc tot ce e mai bun

Din partea echipei noastre și a dumneavoastră, vă dorim sărbători fericite și un an nou excelent! Vă mulțumim că ați tipărit cu noi; ca un memento prietenos, iată orele noastre de deschidere de sărbători și timpii de livrare.

orele de deschidere solopress