Regândirea ambalajelor: Utilitate și stil

o regândire fragilă a ambalajelor

Mai mulți consumatori fac cumpărături pe internet decât oricând, iar pe măsură ce cumpărăturile online devin predominante, mărcile regândesc ambalajele. 

Este de protecție? Respectă mediul înconjurător? Este rentabilă? Toate acestea și multe altele sunt puncte excelente de luat în considerare atunci când ambalați produse vândute online.

regândirea ambalării rapide

Luați în considerare marca dvs.

Atunci când alegeți ambalajul pentru compania dumneavoastră, luați în considerare faptul că acesta spune ceva despre dumneavoastră și despre brandul dumneavoastră. Ambalajul este mai mult decât funcțional, este o oportunitate de a comunica cu clienții dvs. și de a le reaminti de ce au ales să cumpere de la dvs. Practicile de ambalare și expediere excelente încurajează loialitatea clienților. Pentru a le face pe ale dumneavoastră un succes, puneți-vă în locul clienților dumneavoastră. Ce credeți că le-ar plăcea să vadă în poștă și ce ar trebui să fie inclus?

Luați în considerare includerea:

regândirea ambalajelor fișelor de compliment

Împreună cu articolele achiziționate. În timp ce ambalajul ar trebui să fie, în mod ideal, elegant, să reflecte brandul dvs. și să protejeze ceea ce postați, acesta ar trebui să reflecte, de asemenea, sentimentul și personalitatea brandului și a magazinului dvs. În funcție de bugetul dvs. și de tipul de afacere pe care o conduceți, este posibil să doriți chiar să experimentați cu ambalaje făcute în casă, deoarece pot fi o opțiune accesibilă și unică.

Ambalaje refolosibile minunate

Ambalajele reutilizabile și returnabile sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. Unele companii încep să creeze containere și ambalaje de transport, cum ar fi cutii de mână, ambalaje cu manșoane și cutii, din materiale rezistente, cum ar fi coroplastul. Acestea pot fi returnate la centrele de expediere sau prin intermediul curierilor și reutilizate pentru comenzi viitoare. În timp ce ambalajele reutilizabile pot reprezenta o investiție mai semnificativă inițial, pe termen lung pot economisi bani pentru companii; ca să nu mai vorbim de faptul că sunt mai bune pentru pământ.

Exemple excelente

"Fragile" este un exemplu excelent al modului în care mărcile sunt regândirea ambalajelor pentru era cumpărătorilor online. Nu mai cumpărăm online doar cărți și DVD-uri, ci chiar și articole de uz casnic și alte obiecte delicate sunt comandate pe internet. Un container de transport asemănător cu un cocon, are o piele flexibilă și protectoare care se mulează pe tot ceea ce este plasat în el. Întinsă în două cadre pentru o structură asemănătoare unei serviete, membrana pare să strângă în brațe ceea ce conține. Aceasta este apoi plasată într-o cutie de transport convențională. Acest design inovator face din Fragile o alegere rezistentă și durabilă pentru expedierea obiectelor cu forme ciudate.

O altă caracteristică nouă și creativă a unor ambalaje este reprezentată de cablu de rupere, utilizate pentru a facilita deschiderea. Șnurul de cordelină este lipit de banda care sigilează cutia, iar capătul este așezat între spațiile dintre clapele cutiei, pentru un acces ușor. Aflat în prezent în curs de dezvoltare de la Quirky, este un produs care, dacă va primi suficiente voturi și atenție, ar putea fi produs în masă în viitor.

o regândire fragilă a ambalajelor

Cei 4 R ai ambalajului

Ori de câte ori ești regândirea ambalajelorIndiferent dacă este vorba de un nou design sau de un nou material utilizat, este înțelept să țineți cont de cei "4 R".

  • Reduceți: Consolidați comenzile pentru a livra mai multe produse în mai puține pachete.
  • Reutilizarea: Folosiți din nou ambalajele, în special cutiile de transport și materialele de amortizare.
  • Întoarcere: Aduceți sau trimiteți înapoi ambalajul la magazinele sau punctele de vânzare locale.
  • Reciclați: Materialele din carton ondulat și alte materiale, inclusiv foliile de polietilenă, pot fi descompuse și transformate în ceva nou.

Ținând cont de aceste exemple și idei, sunt multe de luat în considerare în ceea ce privește ambalarea și expedierea produselor vândute online. Chiar dacă nu este timp să puneți în aplicare aceste gânduri pentru acest sezon de cumpărături de sărbători, le puteți pune în aplicare oricând pentru noul an!

Excelent pentru afacerea dvs.

Imprimați facturi, note sau biletele de compliment pentru a le include în comenzile dvs. și a adăuga o notă profesională suplimentară.