Nytænkning af emballage: Brugbarhed og stil

Skrøbelig nytænkning af emballage

Flere forbrugere handler på internettet nu end nogensinde før, og i takt med at onlineshopping bliver mere og mere udbredt, gentænker brands deres emballage. 

Er det beskyttende? Miljøvenlig? Omkostningseffektiv? Disse og flere andre punkter er alle gode at overveje, når man skal pakke produkter, der sælges online.

Nytænkning af hurtig emballage

Overvej dit brand

Når du vælger emballage til din virksomhed, skal du tænke på, at den siger noget om dig og dit brand. Emballage er mere end bare funktionel, det er en mulighed for at kommunikere med dine kunder og minde dem om, hvorfor de valgte at handle hos dig. God emballage- og forsendelsespraksis opmuntrer til kundeloyalitet. For at gøre din emballage til en succes skal du sætte dig i dine kunders sted. Hvad tror du, de gerne vil se i posten, og hvad skal der være med?

Overvej at inkludere:

Nytænkning af emballage til komplimentsedler

Sammen med de købte varer. Emballagen skal helst være stilfuld, afspejle dit brand og beskytte det, du sender ud, men den skal også afspejle dit brands og din butiks følelse og personlighed. Afhængigt af dit budget og den type virksomhed, du driver, kan du måske endda eksperimentere med hjemmelavet emballage, da det kan være en overkommelig og unik løsning.

Fantastisk genanvendelig emballage

Genbrugs- og returemballage bliver også mere og mere populært. Nogle virksomheder er begyndt at fremstille forsendelsescontainere og -pakker, som f.eks. håndtasker, sleeve-pakker og kasser, af robuste materialer som f.eks. coroplast. De kan returneres til forsendelsescentre eller via kurerer og genbruges til fremtidige ordrer. Selv om genanvendelig emballage kan være en større investering i starten, kan det i det lange løb spare virksomhederne penge; for ikke at nævne, at det er bedre for jorden.

Gode eksempler

"Fragile" er et godt eksempel på, hvordan brands er Nytænkning af emballage til online-shoppernes tidsalder. Det er ikke længere kun bøger og dvd'er, vi køber online; selv husholdningsartikler og andre sarte genstande bestilles over internettet. Det er en kokonlignende skibscontainer med en fleksibel, beskyttende hud, der former sig efter det, der placeres i den. Membranen er spændt ud i to rammer, så den får en kuffertlignende struktur, og det ser ud til, at den smyger sig om det, den indeholder. Den placeres derefter i en almindelig forsendelsesæske. Dette innovative design gør Fragile til et modstandsdygtigt og holdbart valg til forsendelse af usædvanligt formede genstande.

En anden kreativ nyhed på nogle emballager er den smarte rivesnor, der bruges til at lette åbningen. Rivesnoren sættes fast på tapen, der forsegler kassen, og enden hviler mellem kassens flapper, så det er nemt at komme til. Quirky er i øjeblikket i gang med at udvikle dette produkt, og hvis det får nok stemmer og opmærksomhed, kan det blive masseproduceret i fremtiden.

Skrøbelig nytænkning af emballage

De 4 R'er i emballage

Når du er Nytænkning af emballageUanset om det drejer sig om et nyt design eller et nyt materiale, er det klogt at have de "4 R'er" i tankerne.

  • Reducer antallet: Konsolider ordrer for at levere flere produkter i færre pakker
  • Genbrug: Brug emballage igen, især forsendelseskasser og polstringsmaterialer
  • Returner: Medbring eller send emballagen tilbage til lokale forsendelsesbutikker eller forretninger.
  • Genbrug: Bølgepap og andre materialer, herunder polyethylenfilm, kan alle nedbrydes og omdannes til noget nyt.

Med disse eksempler og ideer i baghovedet er der masser at overveje, når det gælder emballering og forsendelse af produkter, der sælges online. Selv om der ikke er tid til at føre disse tanker ud i livet i denne ferieshopping-sæson, kan du altid implementere dem i det nye år!

Fantastisk for din virksomhed

Udskriv fakturaer, noter eller Komplimenter glipper til at inkludere i dine ordrer og tilføje det ekstra, professionelle touch.