Kerstmis bij Solopress - vieren als een team

kerst bij solopress boom in ontvangstruimte

De afgelopen week hebben we Kerstmis gevierd bij Solopress.

Van ons jaarlijkse personeelsfeest tot kleinere feestjes op kantoor, de festiviteiten hebben ons als team samengebracht in deze belangrijke tijd van het jaar.

De bomen zijn omhoog

Rondom het kantoor staan de kerstbomen, wat iedereen in het team, maar ook onze klanten en andere bezoekers vrolijk stemt. Het zien en ruiken van de verse bomen stimuleert echt de kerstsfeer!

kerst bij solopress boom in ontvangstruimte

Samen vieren

Afgelopen weekend kwamen we bij elkaar voor ons jaarlijkse vakantiefeest, dit jaar gehouden in het Schuur met rode bakstenen in Sutton Hall. Het was een prachtige avond om het als team te vieren en iedereen had veel plezier.

Bons tegen de muur

Op vrijdag namen we een kleine pauze om Pound Against The Wall te spelen. Net als vorig jaar was het een verhitte wedstrijd waarbij iedereen zich verzamelde om te zien wie er als winnaar uit de bus zou komen. De grote winnaar dit jaar was Liz, van onze afdeling Orderverwerking.

liz leslie winnaar van pond tegen de muur solopress met kerst

solopress bonkt tegen de muur

Lunch... en een bezoekje van de Kerstman

Na Pound Against The Wall kwamen we allemaal weer bij elkaar voor een buffetlunch, met meer lekkernijen dan we ons ooit konden voorstellen. En de festiviteiten werden afgesloten met een bezoek van onze "Secret Santa" voor een geweldig hoogtepunt van Kerstmis bij Solopress.

paula en de solopress bij het kerstbuffet

geheime kerstman solopress met kerst

Ik wens je het beste

Van ons team naar het uwe, we wensen u prettige feestdagen en een geweldig nieuw jaar! Bedankt voor het drukken met ons; als een vriendelijke herinnering, hier zijn onze vakantie openingstijden en levertijden.

openingstijden solopress